40

перушина

преди 7 години

До АнонименЕлке, стани от капса, че само конски опашки ти се мержелеят из всичките теми. а фактите са следните - Генетиката е сериозна наука, не опорни точки според кефа на шефа.

39

Анонимен

преди 7 години

Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента) са ни завладели, е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!

38

Анонимен

преди 7 години

Редакцията Днес, защо си позволявате такива статии? Излагате се, намразваме ви, четем ви само за да си правим гаргара с вас, мнението ви не ни интересува. Кой го интересува каква нова кофа с поми.я са забъркали от Дойче Веле за да набият обръчите както винаги на някой сърцат патриот, ориентиран към добруване на собствения си народ. Или пък на цял съюз. Подкрепяме Валонците, а вий, вий сте ....

37

Мен

преди 7 години

Добре, че бяха Валоците. Иначе от утре ябълките щяха да проговорят. Като гледам средния американец и канадец на какво приличат на 30 години и колко болести имат. И нищо чудно с ГМО *** дето ги ядат.

36

Бау

преди 7 години

До 63Пазят си бизнеса Валонците. Нищо не се е разковало. Не ти ли се е случвало, компания всички искат да отидат някъде, един обаче не иска. Щото не му изнася. Мислиш ли, че заради това компанията ще се разпадне? Помисли пак ..

35

Анонимен

преди 7 години

Защото....българите сме най-изнасиленият народ на света.Долни, мрсни, гадни полу-цгани, избиващи националините си комплекси като си въобразяват, че са бели хора.Смях в залата.

34

Анонимен

преди 7 години

Твоят дядо(башибозука) толкова български ,,пищови" е поел отзад, че най-вероятно е родил баща ти, потомък на кьопек.

33

фен

преди 7 години

Ние вече видяхме какво е глобализация - лидъл унищожи местните магазини, пилешкото се произвежда от трима монополиста, които го пълнят с хормони и антибиотици, а щастливите кокошки се самоизяждат. Американските корпорации изкупиха големите европейски фирми, и произвеждат всичко под техните марки в китай...Евала, на БЕЛГИЙЦИТЕ!

32

Бау

преди 7 години

До 58И ти не знаеш защо *** off нали ? :) Просто мразиш. Най-вероятно си гледал по телевизията някой как ги мрази, харесало ти е и сега ги мразиш и ти. Ако обаче трябва да обясниш подобно и с факти "защо" , няма да ти се получи. И не си само ти.. Много сте... Податливи на чуждо мнение, основно телевизионно. Някой излиза с 5 факта лоши и край... А ако има 50 000 положителни се пропускат. Банално е вече. *** начин на мислене. Мисли за себе си. Чети факти, не мнения!

31

Анонимен

преди 7 години

Не се хващайте на тези евтини трикове бе джанъм. Белгия е един от най големите кредитори на кравария и не могат да останат безразлични как канадците ще направят далаверата а титип ще пропадне. Или всичко или нищо - това е девизът на краварите, затова ще направят земята на пепел, скоро...

30

Анонимен

преди 7 години

Ривем сега, нали сме кретенски народ.

29

Бау

преди 7 години

Схващам и то много добре. Само дето проблем няма. Има седене и стискане на 2та лева, които имаш. Никой не иска развитие всеки иска да се връща назад. Все едно назад беше чудесно. Трябва поглед в бъдещето. Ако не го умееш не мога да ти отворя очите по никакъв начин.

28

Новатор

преди 7 години

Да кажа честно не бях чувал за Валония, ама много приятни ми се виждат, след като наакаха Меркел и сие...

27

Бау

преди 7 години

Аз съм убеден, че една много голяма част от коментиращите НЕ знаят изобщо какво е СЕТА. Просто мразят всичко и искат анархия. Седнете и прочетете не е толкова страшно.. Канада не са щатите. Никой няма ни превзема или залива с отрова. Четете малко преди да ръсите деструктивни глупости, че се излагате.

26

Анонимен

преди 7 години

АРЕ СТИГА БЕ, ВАС КАТО ВИ ДОМЪКНА ОНЯ С КОНСКАТА ОПАШКА ОТ АЗИЯТСКИТЕ СТЕПИ, КАКВО???!?!?!?!?!КОНСКИ ФШКИИ И СЛАВЯНСКА ***.НА МАМА БЕЛИТЕ ХОРА ТЕ!!!ОТДЕЛНО, КОЙ ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ ВИ ТЕГЛИ ПО ЕДНА ЧУРКА.ГЕНЕТИЧНО НАЙ-ЧИСТИТЕ БИЛИ, БОЖЕЕЕЕ,САМО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ АЗИЯТСКИТЕ МУЦУНИ В ОГЛЕДАЛОТО!!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Валония спаси Европа от наглите еврейски миш"ки,които носят само Зло и Гмо!Браво Валония!Поклон пред вас

24

Анонимен

преди 7 години

а наще политици а ПРЕДАТЕЛИ и мижатурки командвани от ЗЛОТО...

23

Анонимен

преди 7 години

Валония спаси Европа от наглите еврейски миш"ки,които носят само Зло и Гмо!Браво Валония! ще останат в исторята КАТО СПАСИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА ..ПОКЛОН

22

Анонимен

преди 7 години

Както писаха британцитепо брегзита ЕС е софт версияна третия райх. Погледнете в България - Била, Лидл и др.си пласират стоката, произведенатам и си изнасят печалбатапак там, бълг. производители нека фалират, а бойковата банда имизпълнява нарежданията.

21

Кеш

преди 7 години

Предполагам, че срамежливия отдавна се е изнесъл като мене, ама аз хич не ми пука кой кого е оплождал ами се гордея с мене си. Пък и браво на Валония, те излезоха по големи шопи от нашите.