256

Боби

преди 7 години

До Георги 286Гошка спорим с теб за нещоЕдните са извършили гадост 20 годинапосле другите 23после пак първите 24и накрая вторите 26кои са виновни?всичките са виновнино реално не можеш да вземеш само едното събитие което ти изнася.

255

Георги

преди 7 години

До Боби, Така. Полша е загубила независимост през 18 век и целия 19 . През 1918 (в резултат на първата световна) е възстановена независимостта на Полша. Войната която споменаваш не през 1922 а още през 1920. Младата полска армия защитава успешно новопридобитите независимост, подобно на нашата "война на капитаните" срещу Сърбия. За какво заграбване в периода 1918-1924 говориш? Явно пак смучеш доводи от пръстите си.

254

Азер Гъзаев

преди 7 години

Самолетоносач от ерата на СССр и построен от ......Украйна!!! Няма кой фда и построи вкл .и Франция на тия рашисти и терористи! Жужето да го изправят пред международният съд!!! Свобода на братята ни българи в измисленият Татарстан!

253

Боби

преди 7 години

До Анонимен 285Военните не се съобразяват с никакви ЕКО изисквания. Важи за всички държави по целия свят

252

Анонимен

преди 7 години

Дима е нарочно пуснат за да не може натовските самолети и спътници да снимат! За разлика обаче от американските самолетоносачи този може да се движи и като използва и други методи на енергия. Една военна машина трябва да има няколко начина на задвижване така беше например с старите съветски танкове Т-55 - 3 метода на запалване два метода на задвижване!

251

Георги

преди 7 години

До Боби,Не ти прави чест поредния трик на комунистическата пропаганда: ще се връщаме назад в историята точно до там докъдето ни изнася. Намираме "оправдание" да замажем събитията и повече не ровим.

250

Анонимен

преди 7 години

А ЕВРОПЕИСКИЯ САЮЗ ЗАЩО НЕ МУ ИСКА ЕКО ТАКСА като е преминавал през Англия.А ИНАЧЕ КАТО ВКАРВАМЕ СТАРИ БРИЧКИ ОТ Западналия свят ни вземат по 200,300 лв

249

Анонимен

преди 7 години

Да пуши , не е съобразен с ЕКО стандартите на ЕС и Щатите , нека му наложат глоба ако могат ....

248

Анонимен

преди 7 години

Пуши, *** ,трака,ама Хиларито , Обама , ЕС, че и Бойко се ..........памперс или тоалетна хартия

247

Анонимен

преди 7 години

Сигорно се кефите и Хирошима като пушеше заради Злото Сащ

246

Боби

преди 7 години

До Анонимен 277Ако се върнем достатъчно назад във времето Лвов е принадлежал на Съблезъбите Тигри сега с генно инженерство ще ги възродим след това ще си поискат ловните полетаФакта е че 1918-1924 Полша е присъединила територия на изток която се е водила в границите на Руската Империя. Да Рашките и Поляците много войни са водили

245

Анонимен

преди 7 години

За основен ремонт е,харчи масло....

244

Анонимен

преди 7 години

Вече и такива статии ли се пишат в България? Това, че самолетоносачът пуши няма да му попречи да изтрие всяка достижима цел от картата. Явно от Запад са дошли инструкции народът да се насъска срещу Русия. Демек, нова Студена война.

243

Анонимен

преди 7 години

Гледайте хубаво защото така ще пуши скоро ФАЩ и техните ***.и

242

Анонимен

преди 7 години

До БобиКретен, Полша нищо не е заграбвала. Лвов си е бил полски град, както и Западна Белорусия е била населена с поляци.

241

Анонимен

преди 7 години

До Ангел до Георги43-та година когато Русия обръща хода на войната...---------------Кога *** е обръщала хода на войната?

240

Боби

преди 7 години

До Георги 272Първото което прави Ленин след като взема властта е да излезе от Първата световна война. Дава Независимост на Финландия и Прибалтика мисля това трябва да го проверя.Е Гражданската война и Касапницата тепърва предстои...

239

Боби

преди 7 години

До Георги 255Гошко аз съм ОЗ от Химически войски - казвам ти го в прав текст дори П Р Ъ Д Н Я Т А(реално газ метан с "малко" миризми) в определена концентрация може да се ползва и за химическо оръжие и за ОДВВ(Обемно детониращо Взривно вещество)Не подценявай Химическите оръжия. А колко по-гадни са ПРОМИШЛЕНИТЕ ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА не ми се мисли - сериозно някои са толкова опасни че се чудя защо са позволили да се ползват изобщо.

238

Георги

преди 7 години

До Боби, Не съм сигурен (както и ти) за границите на Полша преди първата световна. Ще погледна. Само не ми харесва как лекичко отдели гражданската война от първата световна и комунистическия превра т в Русия. Та не става ясно от кого е заграбила (ако въобще е заграбила) Полша въпросните територии. От царска Русия или от Съветска Русия? Отделно преди въпросната подялба съветите прегазват прибалтийските републики и се пробват и на Финландия.

237

Анон

преди 7 години

Пуши и не се крие! Никакъв стелт ! Вижда се отдалече. Който не го хареса - да му пусне някоя ракетка! Ами дано стигне до Сирия и като спре да пуши, да ги почва.