91

хаха

преди 7 години

Изобщо и трите педесет годишни лелки не стават за водеци! Бивщата манекенка Векилска, бившата актриса Любенова и бившата журналистка Марчева... Трагедия!

90

Анонимен

преди 7 години

Налага се да припомним, че в мига в който Слави напълни 70 000 стадион БТВ бяха ЗАД него, а като тръгна да говори срещу ББ, от БТВ го привикаха на полицейски разпит.

89

Журналистиката е WC

преди 7 години

Тая Жени Марчева защо не провери английския на Цачева, Борисов или Цветанов!?!!Защо се гаврят с всички, които не са от Герб!Защо когато правят интервю с някой гербаджия направо се разтапят а интервюто прилича на лексикон!?!!!Същите са и Ани Цолова и Николаев, никакво уважение към събеседници различни от управляващите!Един истински журналист се отнася с еднакво уважение към всички гости независимо дали ги харесват или не!!!!!

88

Анонимен

преди 7 години

Бареков има гаменско държане, но говори някои неудобно истини. А че БТВ е поръчкова медия е фаакт. Да, бареков сигурно има доста слаби познания по английски, но това ли бе важното? Можеше да го пита къде е усъвършенствал английския си или къде е учил английски, но коя е Жени Марчева, че да огеценява как говори на английски???! Ами тя как говори английски???

87

Анонимен

преди 7 години

Бареков може да пише коментари за субтитри в Замунда

86

Анонимен

преди 7 години

Това просто парвеню представя България вече 2 години в Европарламента...

85

аа1830

преди 7 години

Нито лекото държание, облеклото, начина на говорене и провокатиции на тази кифла е оправдано към госта в предаване като това, нито просташкото поведение, разчекнатата стойка, тъпия коментар за краката и внезапното тръгване от студиото е оправдано. Ако имаше поне малко мозък и здържаност можеше да се извини на зрителите и щеше да се измъкне доста по достойно. Взривоопасна комбинация, за филм например в един друг жанр ще са идеална двойка!

84

Анонимен

преди 7 години

Едновременно сме писали - и двамата сме на мнение, че на и ходи на Ж.Марчева да се прави на Шарън Стоун.

83

Анонимен

преди 7 години

в инетерес на истината, той че се държа Ганьовски, ганьовски се държа, но поне каза на една к....а че е такава. Сложила една къса поличка, да под коленете, кръстосала краката като Шарън Стоун, да й се види оная работа, камераат срещу нея и се прави на отворена пред Бареков. Защо не направи същото с Борисов - да му задава неудобни въпроси облечена така.

82

дам

преди 7 години

Жени Марчева е на 49 години и още не е разбрала, че трябва да се облича прилично за възрастта си. Все пак не е красива, като Шарън Стоун примерно.

81

Анонимен

преди 7 години

Ако искаха да го затапят можеха се му дадат да превежда от учебник по Химия на Английски или нещо друго, което Бареков не го знае и на Български.

80

Анонимен

преди 7 години

нашите политици ме е срам от тях как говорят в ефирбаджаци....бай ***.....пиле шарено...пенсионери - мат'рял

79

Анонимен

преди 7 години

селски дудук не може да има държание

78

Анонимен

преди 7 години

Аз пък се надявам някой ден нашите "независими" журналисти да изпитат Бай *** по български ,е тогава ще е големият цирк.Б арека всички го знаем какъв клоун е,няма нужда от изпит!

77

Анонимен

преди 7 години

Мистерията е разгадана - гледа картинките само!

76

ист

преди 7 години

Добре че избяга. Беше замърсил ефира. Марчева показа нещо хубаво.

75

Анонимен

преди 7 години

Можеше да преведе едно изречение и да се оттърве.

74

аа1830

преди 7 години

Хвани единия удари другия. Леки к*рвенски провокации и един самозабравил се перко. Вместо да е пример за подражание, телевизиите търсят евтини сензации за момента, отражение на цялото ни ниво като нация!

73

Я, па Я

преди 7 години

Това трябваше да го кажеш на добър английски език в студиото, да станеш и да си излезеш като пич. Сега е по смешно и жалко от цирка който изигра по телевизора. Но има и положителен ефект. Като не вършиш работа поне шоу да има.

72

Анонимен

преди 7 години

Той ББ знае само български.