20

Веселин Узунов

преди 7 години

В Турция трябва да има най много секции ,понеже това е истинската ни родина а тук сме само по стечение на обстоятелствТа. Само като ДПС е вав управлението ще разследва Възродителният процес.

19

ФАКТ

преди 7 години

МАЙ ОСТАНА САМО ЕДИН ПАТРИОТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

18

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Господа...патриоти,на Цецо му се...пече яйце на***.Боко му е наредил на всяка цена да спечели Цецка-майката...изборите.За това не се...гневете,ами влезте в положението на...човека.Гласувайте каквото ви кажат от герберската...централа,а то е толкова...малко;само да има секции в Турция,колкото им душа...сака.По презумпция е...ясно че Боко и Ерсдухан са...достове,авери и ще му влезнат в...положение.За това си трайте,да не излагаме...четата.

17

така

преди 7 години

Обединението на патриотарски политически сили е парична сделка с Борисов, за придаване на гласове в негова полза при евентуален втори тур. Това е сделка с мафията, с прякото посредничество на Държавна сигурност в лицето на незаменимия патриот Каракачанов.

16

Анонимен

преди 7 години

Оф пък и тоя.....каква е тая коалиция не знам! Симеонов - русофоб, Сидеров -русофил, Каракачанов - македонец! Орел, рак и щука. И това ми боло патриоти! Интереса клати феса! Сидеров за да не го опандизят за побоя на полицая клекна на Герб. Симеонов загуби електората си и той клекна на ГЕРБ. Абе всички които искате да гласувате за Каракачанката, що директно не си гласувате за Цура РАБФАК-а. Така или иначе вождовете ви ще ви призоват да си дадете гласовете за нея.

15

даа

преди 7 години

Войникът се познава в бой, а нашите войници са винаги под полата на всяка власт. Само някой голям играч независимо от ориентацията му да вземе властта плюс държавната хранилка и патриотите влизат в леглото му! И добре пъшкат, признавам, в повечето случаи по-добре от истинските жрици на любовта

14

Анонимен

преди 7 години

Тия верно защо въобще крепяха правителството, поне един министър да имаха! Я Деформаторския блок как си имат Кунева, Лукарски, Москов, Ненчев. ЕЙ, патриоти, освен за секциите, поискайте вътрешното министерство, сега е момента, Баце е в паника! Иначе нови избори!

13

Анонимен

преди 7 години

Само много прости *** могат да приемат серизно дебелия доносник на ДС Каракачанчето.Което е хубаво,защото намоляват този на Герб.

12

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах само кой кръсти тия тиквени лакеи с гръмкото име ПАТРИОТИ ?

11

Анонимен

преди 7 години

Смешници, досега му лафаха оная работа, а сега като наближиха Изборите взеха да се разграничават. Хората, не са забравили как ги предадохте на предните избори и чие правителство крепите.

10

Браво!

преди 7 години

Браво!Истински патриоти! Също като партньорите си от ГЕРБ и от половината Реформаторски блок!Понякога между истинските патриоти може и да възникват спорове, но те ще са само от полза за България! Защото в крайна сметка, тези истински лидери, смели български политически мъже и жени, в крайна сметка ще достигнат до най-доброто за България решение!

9

BURZUM

преди 7 години

Въпреки всичко ние и така ви обичаме г-н ПРЕМИЕР и сме ВИ вечно благодарни!

8

смЕх

преди 7 години

Не ви вЕрвам изобщо не трябваше да подкрепяте тиквата ,ама нали щяхте да изпуснете софрата и да ви текат лигите ,а сега сетила се Мара да се побара.

7

Браво!

преди 7 години

Браво!Как неусетно България се превърна в истинска, модерна държава, в която основните теми в обществото са свързани с истински проблеми! Някак неусетно изчезнаха БСП и техните сателити, които разводняваха дебатите и създаваха сивота и безнадржност сред народа!

6

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMи ти ли искаш

5

Анонимен

преди 7 години

Трайчо Президент!

4

Анонимен

преди 7 години

А по околовръстното на София странно се разхождат само туркини, и просяците в София пак са само турци

3

Анонимен

преди 7 години

Абе Цецка, Каракачанов и Радев се карат, пък накрая Трайчо ще печели! Ще видите

2

Стефан

преди 7 години

Патриотите? Тия продажници от снимката ли? Хора осребрили хубави идеи не са никакви патриоти а.к.а. националисти.

1

BURZUM

преди 7 години

Набиха ли ви го Г-н ПРЕМИЕР?ХАХАХХАХАХ