101

Анонимен

преди 7 години

А къде бяхте до сега ? Май турските гласове са ви нужни ,а когато вие приемахте този кодекс ,смятахте,че бъдещите избори са ви в кърпа вързани и турците не ви трябват ?

100

край

преди 7 години

РРадев е пет пъти повече летец отколкото тези законотворци. Ако братята ми българи изберат ЦЦачева за президент никога повече няма да гласувам. Ако българите смятат че тази жена е подходяща за държавен глава това значи че моето мнение е обречено да е малцинство и е напълно без значение.

99

Батя ви Боко

преди 7 години

Вече съжалявам че станах премиер на толкова некадърен народ. Все аз съм ви виновен за всичко пък вие сте перфектните граждани, нали така? Иска ви се ама не, то е като с националния отбор - сега ако ще и Пеле да му турят за треньор, все ще пада, защото матряла е такъв. И накрая да ви кажа че ако аз съм тиква, то вие сте ***.

98

до странЖата

преди 7 години

Просто е по грабежа ще ги познаеш той е един от тях познава им и кътните зъби.

97

Новина

преди 7 години

От студиото на битиви Радев отишъл право в сараите да цалува ръка на Доган. О1аквайте това утре в топ новините.

96

До кога ще търпим

преди 7 години

да ни разиграват?!Сетиха се три седмици преди изборите да мислят за изборния кодекс. Никога не знаеш дали като днес кажат нещо, утре ще го потвърдят!Тази крадлива, мутренска шайка герб разиграва народа твърде дълго и е крайно време да бъдат отзовани от политиката всички вкупом и завинаги!!! Може дори да се очаква от тях всеки момент да си сменят и кандидата за президент.Всяка от оставащите 3 седмици да пробват нов кандидат!Все пак цели 2 седмици са с тая кандидатка.Току виж на 5 ноември са с нов

95

Анонимен

преди 7 години

А не е ле по-подходящо ако "промените" се направят след изборите в зависимост от резулатите?

94

Анонимен

преди 7 години

Бойко вече е гипсиран от страх, знае, тези които го възнесоха са готови да го сготвят.

93

Анонимен

преди 7 години

А в Силистра от нямане какво да правят, натопиха горкото момче-наркоман в дилърство.Със смяната на самоличностите пък се занимава мустакатият *******, която включва и черен пазар на органи. Тоя трябваше да отнесе още за главата на крепостта.

92

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Приемаме твърденията на комунистите, че Борисов е един *** пожарникар или милиционер... - ами, ако това е вярно как е възможно тоя тъпия пожарникар сам самичък да унищожи цяла една партия с вековни традиции, със структори в ДС и КГБ, с поставени хора на всички възлови позиции в държавата, с целия си апарат от агенти, доносници, бивши партийни секретари, русофили държавни изменници...

91

Иван

преди 7 години

Изплашиха се за балотажа и си търсят съюзник!!!!!!!!!!!!! Господин Карадайъ ги приземи с изказването си, че именно ДПС ще реши избора за президент и правилно!!!

90

Анонимен

преди 7 години

До ГЕРБ + ДПС = ВНЛПреди развода на ДПС със столетницата, май бе говореше така за БСП-то,а ? ДПС ти бяха приятели тогава май.

89

Анонимен

преди 7 години

Типично за ГЕРБ! Сетиха се в последния момент за поредни промени. Забъркват първо кашата, после се чудят как да поправят нещата

88

Анонимен

преди 7 години

Боко е бил на тайно поклонение в сараите.На всеслушание е казвал, че Доган е най-големият политик в БГ!И в Москва са доволни, като за Боко това е много, много важно!

87

Анонимен

преди 7 години

Усетиха се, че с български гласове Цецка няма да стане президент и затова се подсигуриха с гласуващите под строй от Турция. А не щото са се уплашили от петдесетина кресливи интернет-активисти.

86

Анонимен

преди 7 години

Интересно - гербаджиите почти винаги се огъват при достатъчно силен обществен натиск. Единствено когато блокираха съдебната реформа, останаха твърди докрай, въпреки всичките негативи, които натрупаха. Да си помисли човек, че някой е хванал Бойко за шлифера.

85

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

И въпреки всичко столетницата заслужава похвала... - преживя стоически 12 нокдауна, но имам чувството, че 13-тия ще бъде нокаут...

84

Анонимен

преди 7 години

Доган е велик. Боку може да му е само бодигард.

83

ГЕРБ + ДПС = ВНЛ

преди 7 години

ДПС са им поставили условие: Или си правим далаверата в Турция, или губите изборите.

82

Боеко

преди 7 години

КАК НЕ БОЛИ? ТИ ЗНАЕШ ЛИ КМЕТЪТ ТАМ КОЛКО Е УЕСТ?