122

МИСЛЕТЕ БРАТЯ

преди 7 години

100% ГЛУПОСТИ ама нали сме овчици, вярваме...Приходи в бюджета - над 20млрд, т.е. 10% = 2млрд.Бежанците са 5,6 да кажем 10 хиляди.2млрд / 10 000 = 200 000 лв на бежанец.Това е АБСУРД!!! Не вярвайте на всичко което четете...

121

тия

преди 7 години

До АнонименНФСБ огранизира протест в Петък от 20:00 на Света Неделя, както и миналата седмица. Чакаш да го обявят по телевизията ли?

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 151Що да се реформира нещо което им пълни джоба?

119

<><>

преди 7 години

Те поГЕРБаха БЪЛГАРИЯ ! Да спрем подмяната на българското население ! Това е безумие ислямисти да се въдят в България ! Едно време с меч са ги посрещали, а сега с пари, жилища и чак жени !

118

Анонимен

преди 7 години

Не ТРЯБВА да се гласува изобщо! Не разбрахте ли,че дори и с квадратчето НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО пак ни готвят манипулация на изборите..........За кой още мислите да гласувате бе хора?! Че то остана ли някой за който да гласуваме.Лошо ни се пише,лошо ако все още мислите ,че има за кой.bultimes/gerb-gotvyat-izmama-s-novata-optsiya-glasuvam-sreshtu-vsichki/

117

112

преди 7 години

"Според Емил Димитров от Патриотичния фронт нито един кмет на община няма да поиска да участва в тази програма."А според мен след изборите всички гербаджийски общини ще искат бежанците при тях, защото кметовете ще бъдат заплашени и принудени да го направят..., а честито на Герберчетата ни и

116

Анонимен

преди 7 години

10%?!?!?! Що ли не отидоха за здравеопазване и реформиране на тая здравна система, която се реформира вече 25 г. и още е нереформирана. Пенсионерите вият от глад, пари за образование няма, пари за лечение на болни деца в чужбина няма, но на неканените пришълци веднага ще дадем с радост.Дайте им. Постройте им и къщи, дайте им пари и на ръка, да имат, че у нас никой няма нужда от помощ.

115

до 144

преди 7 години

Ти по добре се заинтересувай къде отидоха парите от ЕС -милиалдите които "усвояват" твоите хора.Какво ти обръщам внимание ти просто си един от платените им за жълти стотинки драскачи,те големите пари си ги окошариха началниците ти.Закуските на децата от 0.70 ст моркови на 6.00 в училице -честито да ти е,имаш ли дете и виждаш ли какво яде.Но те пак комунистите ти са виновни,сигурно затова и че се е родил *** като тебе.

114

ля ля

преди 7 години

и аз отивам на към ген. Радев! това коеот се случва с държавата от както гРОБ са на власт не са плюсове ами точно обратното!! е ми до кога???

113

ужас

преди 7 години

Тези герберасти ще ме накарат зорлем да гласувам за ***!

112

анонимен

преди 7 години

Тази публикувана Наредба на МС в ДВ сигурно е фалшификация.Там всичко си пише,така,че този път просто няма как да оплюете БСП че ни разкриха истината.Ами преди да пишете глупости четете ДВ,то там си го пише.Ама то манипулациите ви са в кръвта -лъжи и пак лъжи това сте вие от Герб и партиите сателити край него.

111

112

преди 7 години

Никой не ги иска бежанците, не искам да се интегрирам за тях, не искам да живеят покрай моя дом. Не искам децата ми да се срещат с тях и да учат с тях. Не искам парите ми да отиват за тях. Върнете ги там от където са дошли. Те не са наша грижа. Който води война с тях да си ги прибира у тях. От където са дошли там да си ходят. Вън от БГ вън...

110

Анонимен

преди 7 години

До Социопат 135Добре бе с тези 16 милиона не могат ли да се дадат за лечение на тежко болни хора и бедни пенсионери ?

109

Предложение

преди 7 години

Бежанците се настаняват в общини с преобрадаващо ромско население (по възможност по-близо), а полицията и жандармерията просто отказват да се приближават. С един куршум - два заека.

108

Българин

преди 7 години

Гласуването на изборите с друго, освен сопа, е престъпление!

107

Анонимен

преди 7 години

Малко не точно и подвеждащо заглавие с цел сензация, Но все пак не трябва да даваме пари, та ние за нашия народ не даваме. Да сме викали някой ? Нали бягат от война тук война няма (за сега) но явно не им е достатъчно а трябва и трохите да ни вземат.

106

анонимен

преди 7 години

Каракачанов е поредната партенка на Борисов.Нали са патриоти защо те не ни казаха за това заселване на бежанци,защо мълчаха-ами чакаха за минат изборите и Герб да ги спечелят затова.Защо винаги гласуват с Герб,защо затвориха устата на Сидеров/иначе щеше да влезе в затвори,е затушиха му устата/,какви патриоти са това -единия против Русия и енергийните проекти,другия за Русия и проектите а третия и за едното и другото-на кого да вярваме от тая сбирщина.

105

Анонимен

преди 7 години

Тези хора не са дошли в ЕС, за да седят в България! Никой от тях не иска в България! Или трябва насила да ги заселват и да ги охраняват да не побегнат, или да им се осигурят условия по германски стандарт, за да мирясат. Първото няма как да стане, практически е невъзможно, а второто е геноцид спрямо българите! В такава каша ни забута Борисов срещу няколко сребърника, че направо с България е свършено, ако това заселване стане факт.

104

100% Пълни глупости

преди 7 години

пишат журналята и/или Красимир Ципов, ако ще всичките 2 мил. от турция да се изсипят вкупом, пак няма да стане. Как точно си го представят бедна България да отдели такъв залък от вечно недостигащия бюджет?

103

Анонимен

преди 7 години

127, абсолютно намясто! Дръжте се, приятели, някой налива масло в огъня умишлено, само си крийте си лицето да не се изгорите, Господ да ни закриля!