11

мда

преди 7 години

Когато прочетох новината за "заливането" преди време изпитах съжаление за момичето и гняв, че няма адекватни мерки срещу тези, които са го направили. Като човек който обича да пътува много знам цената на такива пътувания и колко е трудно да го правиш продължително време. Наистина ще е жалко ако момичето е заменило бившия си срещу нещо което да "позволява" такъв начин на живот. Изразявам просто личното си мнение

10

:)

преди 7 години

"..като обича триповете.."Ако мислите, че сте интересни... грешите. Така пишат децата във FB, а вие би трябвало да сте журналисти и да пишете като такива. Много ниско ниво демонстрирате. Наистина жалко.

9

Тракторист

преди 7 години

Много са такива като нея, което е много жалко!

8

Анонимен

преди 7 години

Бай *** ако не си залее гаджето с боя защото му е малка ришката, няма да е себе си. После ще се хвали пред приятелите какъв мъж е. Ама то си има карма. След години неговите деца ще си плащат

7

Анонимен

преди 7 години

До мдана тебе пък кой ти дава право да оценяваш и раздаваш съжаления?това българите не се научихме да си гледаме нашата си работа само.

6

георги

преди 7 години

В край на сметка момичето си е заживяло щастливо във франция, а комплексарчетата си живеят мизерния живот и хейтват. Каквото си иска такова да работи. Имаме по един живот и всеки сам избира как да си го живее. Щом не прави нищо незаконно и пожелавам много късмет и щастие. Тия където са я заляли с боя може и услуга да са и направили.

5

Анонимен

преди 7 години

абе айде стига сте ревали бе,от къде имала пари,има си момичето,по добре да спи с богат и нормален,отколкото с беден и *** българин.

4

до 1

преди 7 години

Прав си , продължава да изневерява с няколко наведнъж

3

р

преди 7 години

Е как да си изкарва парите, много ясно, че по гръб и с вдигнати крака. Обикалянето и животът във Франция и отскачането за разнообразие до близка Италия са много скъпи и изискват страшно много финансови средства, които дори за местен работещ са непосилни. Сещайте се такива млади и зелени български с неясен произход на парите, демонстриращи охолен и лентяйски живот, как си ги изкарват. Високоплатени и квалифицирани професии не могат да си позволят техния стандарт на живот. Платена любов предлагат.

2

мда

преди 7 години

ДА е жива и здрава единствено се надявам да не печели парите си както се предполага, защото тогава ще демонстрира, че е такъв човек какъвто не заслужава съжаление...

1

Анонимен

преди 7 години

Не е ясно обаче с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната.Как с какво - с най-древната професия, то от малка си я влечеше.