37

Анонимен

преди 7 години

Това не е "съживяване" а превръщане в нещо като ромска махала. Съживяване щеше да е ако италианците се бяха върнали в него.

36

бала долари

преди 7 години

До ПрофесорВеднага можеш да дадеш пример като приемеш в дома са най-малко 5 африканци!Ето какво ще се случи!Семейството ти ще бъде системно изнасилвано,накрая насечено с мачете и сложено във фризера за готвене.Ти за известно време ще останеш жив до момента в който не вземеш отношение в някоя междуплеменна крамола,тогава ще ти отрежат главата и изпратят на *** в колет за 8 ми март!Сайо

35

Анонимен

преди 7 години

Само за да го умъртвят с джамии и тонове ***.

34

Анонимен

преди 7 години

Мигрант и работа!? Хахаха, вицовете не трябва ли да ги публикувате в друг раздел?

33

Мутра премиер

преди 7 години

Мутрата вчера каза че той правил войните в Ирак и Сирия, да ги заселват там

32

Непокорен

преди 7 години

Повече от 90% от нашествениците не са сирийци, те са : пакистанци, авганистанции ***. Та.....защо аз с моите данъци да храня тази *** след като парите ми не стигат да гледам нормално двете ми деца?Тази *** не плаща за здраве,аз и децата ми плащаме( вчера платих 7 лева за манту на 3 годишния ми син).

31

Гранде

преди 7 години

Как не са сложили снимка на плачещи бели жени и деца?

30

Я, па Я

преди 7 години

Идващите от към Византия, пропуснати нарочно "както днес прави Турция" или дошли с огън и меч са посрещани с огън и меч и в повечето случаи са били избивани и прогонвани. Днешната ситуация на Балканите е заложена още с нахлуването на Турците с любезното съдействие на Византия. Препотвърдена е през 12 - 13 г. на 20 век. Запада направи от Балканите барутен погреб и настрой всички срещу България страхувайки се от раждането на нова велика сила България. Е сега няма кой да спре пълчищата "бежанци".

29

Анонимен

преди 7 години

Днешното човечество е нефелно, изчерпано. Дошло е време за пълното му унищожение. Така, както и в предишни времена се е случвало.

28

Не

преди 7 години

Тази статия шефа на мутрата-премиер Меркел лия е писала?

27

Анонимен

преди 7 години

в банкя има много празни вили.заселвай...

26

Варна

преди 7 години

Който иска нашественици,да ги взима.Тук не са желани.

25

Ники

преди 7 години

Пропагандата в действие,жалка работа.Не пише никъде за строежа на джамии?

24

БХК

преди 7 години

платена статия. ако така ставаше де се пресели африка в сибир има достатъчно место само путин да се съгласи.

23

Я, па Я

преди 7 години

Преди да дойдат турците как са постъпвали българските царе с т.н. бежанци. Такива е имало почти постоянно. Идващите орди от изток, имали са скитски произход, били са близки на българите по кръв и са приемани, но не безрезервно. На границата някъде в Бесарабия или на р. Днестър са посрещани от войската. Предлагано им е да приемат християнството, да признаят българският цар за свой и да служат на България до смърт. В замяна са получавали земя и права а водачите им са запазвали титлите си.

22

Анонимен

преди 7 години

За българските села специално, със сигурност биха били по-добра алтернатива от цганските, безчинстващи орди.Тези най-малкото имат някакъв морал, и страх от Бога, нищо, че не Му викат Христос, а Аллах.

21

Анонимен

преди 7 години

Ко ша са правите с тоя расисзьм мьрзеливите бьлгари а не работливите?!? Разбирам да си расист патриот и тнт... Ама да си работлив (копаш) на село! Икономиката да цьфти и тнт пишман патриоти които си вадите прехранаъа пред монитора сидерасисти!

20

Анонимен

преди 7 години

Как пък да не търпи природата празно?В космосът има огромни количества празнина.Повечето бозайници инстинктивно спазват равновесие спрямо околната среда.Само тия бежанците не спират да се размножават докато не изчерпат наличните ресурси и после завладяват нови територии.Жалко,че няма да съм жив да видя как мулти култи ги гърмят с роботи и жива сила докато се опитват да населят САЩ или Китай след като са превърнали Европа е едно голямо бунище.Съживявали бежанците?Какво съживяват?Банкоматите?

19

Trepanie trwpanie

преди 7 години

Европа-бардака посочен за унищожение от Синедриона 3 милиона изнасилвания на година на бели жени само в Белгия Люксембург,Германия Холандия всички неразследвани от полицията.30 милиона терориста отАфрика късащи с мачетета парчета от хора в третият свят на път към Еуерабия 4 милиона вече тук подготвящи нак кървавият джихад в историята отганизиран от Обама Меркел Сорос и ЕС ***.илите

18

Анонимен

преди 7 години

За добро или за лошо, те са бъдещето. Второто Велико преселение е факт.