45

Анонимен

преди 7 години

През 718 г. хан Тервел е посрещал арабски бежанци край Цариград. Да последваме неговия светъл пример!

44

столичан

преди 7 години

Нека да сме съпричастни с бежанците, нека да следваме заветната евроатлантическа идея. Вярно, може да не е приятно да приютаваме бежанци, но ако и на нас се случи да се нуждаем от приютаване след някоя и друга година? Затова нека да постъпваме така както искаме да постъпват с нас.

43

Трет

преди 7 години

Що м изтрихте поста?...нищи невярно не бях написал...числото на бежанците е 15 164 по официални данни..едно бълграско село, барабар с ромите е 500-600 макс...з

42

Анонимен

преди 7 години

Довечера от 20:00 часа има голям митинг-простест срещу ислямизацията на България! Шествието започва от църквата "Света Неделя". Ако не протестираме - губим страната си!

41

ferdy

преди 7 години

Работата е ясна. Борисов спешно го привиха онзи ден в Брюксел и познайте какво са му заповядали - да заселва яко мигранти тука. В момента, в който се върна, той самият прави безобразни изказвания в този дух, а Фандъкова следва неговата линия. Мислете му какви ангажименти е поел и какво ни чака като държава. Тепърва ще научаваме какво всъщност са му наредили.

40

Анонимен

преди 7 години

"България получава 160 млн. евро за осигуряване на българската граница. Надявам се, че от тези средства, ще бъдат отделени и за техническо обезпечаване на столичната дирекция на полицията"Фандъкова е объркала думата "лично" с "техническо"...лапсус лингве. Случва се на всеки.

39

Анонимен

преди 7 години

Докога ще управляват с демагогия и лъжи??? В името на народа и от името на народа!Но народът продължава да живее зле, за разлика от тях.

38

Анонимен

преди 7 години

Май тази ще се окаже по-голяма змия и от цачева. Добре че не я сложиха за президент.

37

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че софиянци са съпричастни с бежанците. Като никой не протестира и не задава въпроси, от къде са, до кога ще са в София, какво правят по цял ден, какво правят в малките часове, кой ги настанява, кой отговаря, така ще е! За това тази госпожа и то с право си се изцепва, че хората са съпричастни с тези индивиди. Така че тук може ида си пишем много неща, на кой му е писнало, на кой му е свършило времето и прочие, но истината е такава, че си трябват реални действия от софиянци иначе...!

36

Анонимен

преди 7 години

Тая ако не друго много добре се е научила да лъже като взема пример от Банкянския Андрешко!

35

Анонимен

преди 7 години

Абе кой ги избира тези смешници. Май Клепоухия, който брои протоколите.ОСАТВКА, некадърници, предатели и фалшификатори.

34

req

преди 7 години

Тия имигранти са типичен пример за "Прозорец на Овертон".Ако допреди 5-6г. човек не можеше да си помисли, че е възможно някой да влезе нелегално в държавата ни, то вече, не само сме го приели като нещо естествено, но и търсим начин как да ги интегрираме. Ще цитирам един коментар от форума по памет - "Дори не осъзнаваме под какво иго се намираме в момента и какво облекчение ще е като се махне тази престъпна шайка". Поне вече на всички е ясно, че сме безгласна колония с предател за водач!

33

Анонимен

преди 7 години

Какъв е тоя конгрес, какви са тези ЖЕНИ- ГЕРБ, бе?! Някакви калинки, лизачки и долни кариеристки явно, не се интересуват нито от род, нито от Родина! Жени ли са наистина, майки ли са, деца нямат ли, българки ли са въобще?!?! Ужас, ужас...

32

Анонимен

преди 7 години

E, просто няма такава наглост - ОСТАВКА НА ТАЯ СБИРЩИНА ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ЛАКЕИ.

31

Krom

преди 7 години

Е-баси, сега остава и ония шут Плевналиев, да ми каже, че съм съпричастен? Време е цялата Ви предателска прослойка да си ходи. Не съм съпричастен. И Ви питам, защо пуснахте младите Афганистански муджихидини в София? За сребърниците на Сорос ли? Защо полицаите за които говорите, не ги заведат в т.н. затворен тип лагери, в които да им стане ясно, че агресията им тук не върви? Стига шутовска "съпричастност" с тези ***. Вън от Родината ни.

30

гербист-столичан

преди 7 години

Браво на г-жа Фандъкова, всички ние сме съпричастни с бежанците. Нека да се работи за подобряване на живота на бежанците, за да им бъдат осигурени нормални условия на живот, и нека столичната ни община да се погрижи за осигуряването на жилища на бежанците. Нека да покажем че имаме воля и да постигнем видими резултати, за да може света да разбере, че сме развита държава в която се водим от евроатлантическите ценности.

29

Анонимен

преди 7 години

Ама как няма да ги приемем бежанците дето ги покани Меркел. В другата новина виждам, че Германия ограничава социалните помощи на българи и румънци. Да ни е честито. Референдум за излизане на България от ЕС и им теглим каруцарските.

28

Трет

преди 7 години

Ама сме и ние ***...седим и изписваме интернета....а не идем и не им го кажем в очите, на място пред техните европейски колеги. Ако нашите са глухи, ано поне онези чуват...

27

Юрдан

преди 7 години

Тея само са ни продали

26

Анонимен

преди 7 години

Нека кметицата мине вечер по Лъвов мост без горилите си. И ако се завърне читава, ще и повярваме! Ама да говориш от името на милиони, пълни глупости, това си е за оставка.