68

фактът

преди 7 години

Мършата в Бг е в пъти повече , а и крадците станаха повече от парите.

67

Анонимен

преди 7 години

Ми да,руснаците от как са помнят я карат на картофи и кух национализъм за величие.Държава която паратизира на гърба на източна Европа,бял ден не са видели страните от източна европа от как руските бандити ги налазиха

66

Анонимен

преди 7 години

Не виждам Рапондьо кво иска!? Той освен да я събере с брата и друго може ли и помогна!?

65

като няма съТ!

преди 7 години

Работата отива , на саморазправа.

64

До 95

преди 7 години

Много бъркаш. В нормална държава джигита щеше да бъде санкциониран още при първото му нарушение. Нали не си мислиш, че той случайно е карал с 220 км/час и това му е за пръв път?! Колкото пъти е карал по магистралата, толкова пъти е превишавал скоростта и то с много и е оставал ненаказан от КАТ и точно тук е проблема.

63

asdad

преди 7 години

Като българин винаги се сештам за хайдушкия закон,макар че би трябвало вече да сме цивилизовано общество...............Бат Боко се превърна от обикновен кашик в палач на народа си,напомня ми за Джаба от Междузвезни войни................

62

АНТИ

преди 7 години

Господ го наказа на Плевналиев,но геноцида над българите вБългария продължава с пълна сила!

61

Анонимен

преди 7 години

Катастрофи стават и ще стават по цял свят, никой не е застрахован. Но тук има едно голямо НО. В нормална страна този ДЖИГИТ щеше да е в затвора за предишните си провинения и нямаше как във времето и пространството да се озове на онова място на магистрала Хемус и да кара с 220 км/ч. И защо при такова престъпление този е на свобода?

60

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е взел петдесет милиона долара подкуп по сделката Виваком алармираха руските медии,това обяснява защо Цачева,Радев,Каракачанов,Калфин са все про руски карикатури кандидат президенти,тоест имаме натиск да се сложи човек на кремълските бандити,избори има но избор нямаааа.За това аз ще гласувам за Трайчо Трайков

59

Анонимен

преди 7 години

Абе Бойко и виновен на тази.Само тя има брат вече.Заради една снимка ще и дават специално отношение.Ми браво! Накарай майка и татка ти да ти направят нов.

58

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам ама бойко е доста голям сексапил на тая снимка.Признайте си

57

До 82 Шивачев

преди 7 години

Смешен си. Посочи поне една държава, където хората да спазват закона осъзнавайки, че отговорноста била тяха, както искаш ти! Няма и не може да има. Шофьорите от държави, в които правилата се спазват, като дойдат в България правят повече нарушения и карат по-опасно от българските шофьори. Сещаш ли се защо?

56

Помнещ

преди 7 години

А помните ли управлението на Орешарски, който изключи камерите, които снимаха такива джигити?!

55

Анонимен

преди 7 години

Ще ти подскажа, пиленце: "Аз съм ***, и вие сте прости, затова се разбираме"Тоест, той с умен човек не би се разбрал. Сега схвана ли? Ясно ми е, че в ГЕРБ трудно виреят хора с нещо, различно от основно образование, ама дано си разбрал.

54

Шивачев

преди 7 години

Жалко за момчето. Истината е, че много малко българи спазват правилата за движение по пътищата. Скоростта при ограничение на пътя от 90 км/ч обикновено е 110-120. На магистралата да не говорим. На същия път, когато има ограничение на скоростта до следващото кръстовище примерно 60 км/ч-никой не си прави труда да намалява, а пак си карат със 110-120. Отговорността за спазването на закона е наша, защо трябва КАТ да ви кара да спазвате законите ? Като няма гражданско общество кой да дава пример ?

53

Анонимен

преди 7 години

Какво искаш от Рапоня ***!? Ти знаеш ли той с кортежа си колко хпора е изхвърлил от пътя!? Как искаш да търси сметка от талъв като него!? Гарван на гарван око вади ли!? Аре бягай у лево....

52

Какво чакате????

преди 7 години

Защо вземете един нож и да заколите този който уби детето ви????? Така или иначе живот ли е след като ти убият детето.....

51

Анонимен

преди 7 години

До BitПич, някои го правят, без да чакат законът да им даде правото сами да въздават справедливост.Лошо е, че сме стигнали до там, но е факт. Обществото винаги си създава някакви механизми, чрез които да компенсира онова, което му липсва. Това е отдавна установена закономерност.

50

Анонимен

преди 7 години

до 64 Я ми подскажи по какъв начин е пренебрегнал някой образован човек? И какво значи"образован"?Само училите висше образование ли?Не е достатъчно да ходиш 5 год.допълнително,и да искаш да те "носят на ръце",да ти увеличават заплатата колкото поискаш и друг да ти е виновен за несполуките.

49

Анонимен

преди 7 години

Докато не сменим начина си на мислене по отношение на нарушенията по пътищата, няма да се оправим. Сега КАТ ни внушава, че трябва да искаме в закона да са записани все по-строги наказания за нарушенията СЛЕД като са се случили, а трябва да искаме тези нарушения да не се случват, т.е. да се работи ПРЕДИ нарушенията, а не СЛЕД тях. Добре се знае какво правят в нормалните държави, но за това се иска работа, а не лежане под храстите.