84

Анонимен

преди 7 години

До ШопКлипът е толкова голяма излагация, че няма къде повече.е ако пееше "вставай страна агромная" щеше да ти хареса нали

83

Ха-ха

преди 7 години

Кака Цецка верно че не много представителна, ама пред Румен Пудела, послушкото на Нинова, който вече показа че за 1-2 месеца прихвана табиетите на БСП , пак е по-добре. Всички коиот ще гласуват за герп го правят не щот много харесват кака Цецка, а защото не искат червените лицемери на власт.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 105Крокодила Гена и Чибурашка ....така я виждам аз тази кандидат двойка .летящата ушaнка и червената кифла, нали :)

81

Анонимен

преди 7 години

До Мунджовярно ,че са на светлинни ,ама в негативен план !!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

На снимката горе кой е жената и кой е мъжа?

79

Шоп

преди 7 години

До СократисКлипът е толкова голяма излагация, че няма къде повече.Тая ламя нема чувство за хумор, не друго.Вижданията и за забавление, са просташки.

78

Бивш БСП фен

преди 7 години

За БСП и техен кандидат ще гласувам само ако в прогрмата им официално влезнат следните точки:- Премахване на 100 % експлоатацията на трудещите - затвор за работодатели които не плащат осигуровки и извънреден труд- 100% безплатно здравеопазване- 100 % безплатно образование(едно време и учебници не сме купували)- затвор за всички бандити и най-вече ромските такиваБез тези неща ша *** извиняват ама без мен, по скоро ще гласувам за Местан или Доган отколкото за БСП

77

Анонимен

преди 7 години

Крокодила Гена и Чибурашка ....така я виждам аз тази кандидат двойка .

76

Анонимен

преди 7 години

Всичко е резултат от неосъщественият ,но дирижиран български преход.

75

Анонимен

преди 7 години

Трябва да уточнят на коя компания е душа майката на нацията: на "Трейс", на "Балканска медийна компания", на "Булгартабак", или?

74

Анонимен

преди 7 години

Нека да поговорим сериозно.За подигравки ще имаме достатъчно време.Борисов каза,че това е най-неизбираемата му кандидатура,но я номинира защото другите му трябват/което означава,че тя не му трябва/.Дончев-за далаверата с еврофондовете,Фъндъкова за далаверата с метрото,обществените поръчки и др,Николов беше само за баланс.Всичко това означава,че Бойко ще разчита на купените гласове,на герберската администрация,на фалшифициране на резултатите-помагачи в това отношение-бол.Затова ГЛАСУВАЙТЕ!!!

73

Анонимен

преди 7 години

Бивша стругарка и като такава завъртял главата на някакъв местен комунистически дерибей и станала член на БКП след ,което влязла без изпит задочно да следва право ,като юрист пълна нула ,като партиен член стигнала до секретар на първична партийна организация.Съгражданите и в Плевен въпреки натиска от ГЕРБ не я пожелаха за кмет ..те за президент я готвят. Типичната нахална кариеристка ,която дължи всичко в кариерата си на БКП,ако не беше станала комунист и до сега щеше да върти струга !!!!!!

72

Ииииии

преди 7 години

Душата много носи на пиене, якооо.

71

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Погнусен съм, ей стига толкова.

70

Анонимен

преди 7 години

Шокираща е ***,отията която се излива в България. Била готина и душата на компанията. Това ли е нужно за да бъдеш президент и лицето на една страна? Това го казва вторият в страната. Цветанов, учителят по физкултура, той и бодигарда. Двамата напълно подготвени "политици" смятат тази грозна и неприятна за гледане лелка да бъде президент. Страната на гафовете и на абсурдите пак си показа простотията пред света. Уникални сме в това

69

Кво подксчате бре?

преди 7 години

Тоя бил зависим от сащ оня от русия, ами има 40 двойки кандидати, изберете си някой който ви харесва.

68

аа

преди 7 години

ама пак е нещо. все пак разбрахме старшина цецко по какви жени си пада. поздравления тавариши милиционери. по-добра кандидатура нема и от герб по гербаво пак нема.

67

Аз

преди 7 години

По-зле не е било.

66

jhh

преди 7 години

Нали бяхме евроатлантици? Постоянно коват закони срещу комунизма, а всичките му кадри на Падишаха са представители на това отминало време. Вариант I - Цачева печели (с фалшифицирани протоколи, разбира се) и е по-послушна и от Плевнелиев.Вариант II - ГЕРБ губят умишлено и сдават властта. Оставят след себе си дългове, мигранти, разбита икономика и държава, в която половината заводи са подарени на Пеевски. Тръгват си по живо, по здраво с прибраните милиони (милиарди), а следващите да се оправят.

65

Все едно

преди 7 години

кой ще е кандидата на ГРОП за тези избори. Важното е да не спечели кандидата на виновниците за възхода на цар Тиква, а именно генерал Пудел Радев. На балотажа задължително ще гласувам срещу него.