79

Анонимен

преди 7 години

ПОДОБНИ СЛОВЕСНИ АТАКИ НЕ ОТИВАТ НА ЕДИН ГЕНЕРАЛ, ПРЕДПОЛАГА СЕ ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ И МАЛКО КАВАЛЕР И ДА СПРЕ АТАКИТЕ КЪМ ДАМА НА ДОСПОЛЕПНА ВЪЗРАСТ, НЕКА ГОВОРИ ЗА СВОИТЕ ПЛАНОВЕ, ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ НАПРАВИ, А НЕ АТАКИ- ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ, ГЕНЕРАЛЕ.

78

без изненада

преди 7 години

Отпецна се Летецо....това си е единствения възможен аргумент -анти- ГЕРБ и нищо смислено....Клюкарник ,

77

Анонимен

преди 7 години

"...в пола и с очила"присмял се хърбела на щърбел! Ами ти бе, за какво си сложил този гьозлук. че и отгоре му гледаш, при това грозно! да не би да искаш да изглеждаш по-страшен, а!

76

Цачева:

преди 7 години

-Генерале,генерале- къде ти е косата,къде са ти униформата и осанката?- Останаха при Путин,госпожо президент!

75

Анонимен

преди 7 години

Сменете му ризата бе другари, стига се е правил на човек от народа! Взе 150 000 лева като се пенсионира, ама ризата не си сменя! Или е стисляк, или е клоун!!

74

Анонимен

преди 7 години

Червен *** с ник: Радо Шишарката!

73

Анонимен

преди 7 години

Вместо да говори глупости, не е ли по-добре да каже какви са неговите разбирания?Прилича на човек, дето едно изречение на кръст не може да върже...Позитивна кампания ?!

72

Гергиев

преди 7 години

"Другарю " Радев, а нима Вие не сте проекция на две самозабравили се комунистки за които няма нищо свято освен властта. Защо не реагирахте, когато Ви посочиха за вицепрезидент "другарката" Йотова, която в края на своята встъпителна реч заяви: "Господин Радев, няма да Ви бъде простено, ако се отклоните и на йота от политическата линия на партията" цитирам Гьоте "Не е от полза за стадото, ако овчарят е овца"

71

А другаря

преди 7 години

ген. Ал Бънди Радев е проекция на *** в панталон и червени прашки отдолу!

70

Така е

преди 7 години

Такава ясна мисъл, отправена в далечното бъдеще.Що не си размените очилата с Цачева ,че гледате в противоположни посоки ?

69

Анти ГЕРБ

преди 7 години

След като мутрата Боко е премер, травестита Плевнелиев президент, напълно в реда на нещата е следващия президент да е една комсомолска секретарка и поредния родоотстъпник. Сигурен съм на 100%, че лошия генетичен матрял ще я избере. От сега честито за поредния предател на България. Вече очаквам да обявим война на Русия, защото за всичко е виновен Путин. Росене, вдигни самолета. Не твоя защото не можеш, а единствения, който все още лети и има гориво.

68

Анонимен

преди 7 години

Минута мълчание за идеолога на забогателите от прехода бивши номенклатурници и герберасти.Другарят Андрей Луканов май бе прострелян точно преди 20 години.В негова памет днес последователите му от Греб изложиха своята порекция за презедент.

67

ViP

преди 7 години

Защо да са прави ?!????Ако заемаш позиция е друг въпрос....Това е нещо като левски и цска..постояно левскарите се дърлят колко са велики и непобедими,файрмена и той така...няма кой да го бие и пуска грозните епитети по адрес на хората...не забравяй също че и той почна пръв..а оная десислава после цецко и т.н. колко глупости и заучени фрази изговориха....На генерала поне му се получи смешно:)

66

Класната

преди 7 години

Ха, ха, ха! А Радев е проекция на Станишев - и очила си има!

65

ген. Франко Пиночет

преди 7 години

Свърши се с госпоството на политици, произхождащи от факултет Пожарна на МВР - Симеоново. Нека малко и от армията да се пробват.

64

Анонимен

преди 7 години

И кой би бил подходящ за Главнокомандващ на БА?

63

Гг

преди 7 години

гербрите не цъфтят на есен,тогава увяхват.

62

до ViP

преди 7 години

Нападащите генерала без да искат са прави! На него не му прилича да е ***. Виж, такова поведение е нормално за наште момчета от Греб и им вдига рейтинга.Те там когато говорят пред микрофоните един за друг се назовават с малки имена. Само Бойко с течение на времето стана господин Борисов и Премиерът.

61

Радев президент

преди 7 години

До Анонименпетно че го е била жена пхахаха...ти си комплексар сексист

60

Анонимен

преди 7 години

Озовах се веднъж близо до Цецка! Радост! Ужас! И крем ,,Каро''! Също като Еки Михайлова - Класната на времето. Там в почивките на НС се бръснат в тоалетните, защото работният ден е дълъг.