104

Анонимен

преди 8 години

кво нещо е съдбата ....безличен , дребен и бозав чекист , който чужда жена не можеше да помирише с този фасон.....туриха го за ГЛАВЕН......и изведнъж стана най-голям , най-велик , мечта на жените....ццц ....

103

Анонимен

преди 8 години

Русия никога не може да е бита карта. И шведите преди три века, и Наполеон преди два века, и Хитлер всичките влизаха в Русия с голямо самочувствие. Хитлер дори се хвалеше, че ще празнува Нова година в Москва. След няколко години се самоуби в Берлин. Никой не е прокопсал ако се захване с Русия. Всички гледат сламените им селски къщи и си мислят, че Русия е лесна. Ако има следващи и те ще си счупят зъбите.

102

DreamTheater

преди 8 години

Десетки години строиха атомни подводници,балистични ракети,кораби,танкове,самолети...Поддържаха огромна армия.И какво стана?Дори и с този безумен арсенал от оръжия СССР се срина икономически и се разпадна.Очевидно,такава ще е и съдбата на Русия.

101

Анонимен

преди 8 години

оох господ да те поживи бащицеее , че ако не беше ти , ко щяхми да прайм , божке божкеееее

100

Анонимен

преди 8 години

сегашната политика на москва в сибир не се одобрява от местното население.москва един вид продава чрез аренди за 40-50 години огромни територии на китай.там идва китайско население и бъдещето на местното население е застрашено.якутия приморския край хабаровск искат независимост от москва.

99

двойникът

преди 8 години

Този на снимката истинският ли е или неговият двойник?

98

Анонимен

преди 8 години

"Нашата кочинка можем да си я оправим без Русия" Нашата кочинка вече нищо не може да я оправи. Половината България вече е разпродадена на турци, друга част е подарена на американци, полезните ни изкопаеми също си ги подарихме понеже сме вече евроатлантици. Няма я вече България какво ще оправяме.

97

Анонимен

преди 8 години

русия е бита карта отвсякъде.25 милиона мюсюлмани и още 40 милиона други народи от 140 милиона общо население.руснаците са малцинство на 2/3 от територията. в москва има 1.5 милиона мюсюлмани и най голямата джамия в европа

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 117Абсолютно прав си, но това е резултатът от 100 годишната селекция на пpостаци в Русия. Всичко читаво е избивано и всичко що е с интелект на павиан е оставяно. Резултатът е отчайващ за цялото човечество. Той е гордост единствено за руския елит управлявал генетичния процес, ако изобщо има елит в тази територия. Дали е нужна такава нация на човечеството? Това е големият въпрос на който трябва да си отговори Путин, но и той произхожда от същия генетичен експеримент така че ...

95

Анонимен

преди 8 години

Поредицата ,,Баш майстора,, създаден през периода 1971_1981,освен много смях,ще ви отвори очите за много неща.Или поне ще си припомните ,за тези който са позабравили

94

Анонимен

преди 8 години

Абе Гледайте филма ,,Баш Майстора на Море,,и всичко ще ви стане ясно за великия Соц.Филма е създаден 1981.Гледайте го в youtube.Това беше култов филм по ония времена.Много се смеехме...Но сега го гледах отново и ми стана тъжно за ,,баш майстора,,За една резервна част за ,,москвича,,обиколи цяла България:

93

Анонимен

преди 8 години

До creepazoid до ognyanСпоред руската пропаганда САЩ са виновни за всички беди, които се струпват върху Русия. И примирите от пропагандата мозъци наистина вярват в това. Така например руските пенсионери искрено вярват, че Обама е виновен за ниските им пенсии. Напишете в Гугъл "Обама руки проч от наших пенсии" и сами ще се убедите.

92

Анонимен

преди 8 години

Путин, зарежи го тоя СССР, умрял кон не може да го съживиш. Кажи сега каква нова мизeрия измислихте да направите на България на Лубянка с големите ръбести глави от КГБ-ФСБ?

91

BURZUM

преди 8 години

Русия ще надживее двестагодищния сбирщаин зад океана.....и ще продължи да се разширява...това движи империята и я поддържа в кондиция...

90

Анонимен

преди 8 години

въпросът не е дали ще се разпадне русия ,а как ще протече разпада и на какви части ще се разпадне

89

creepazoid до ognyan

преди 8 години

Защо винаги когато става въпрос за Русия, някой като теб започва да плюе САЩ. В тази статия не става въпрос за САЩ, тук говорим за Русия. Коментарът ти не е уместен.

88

Анонимен

преди 8 години

разпадът на сегашна русия е неизбежен.това го пишат и руски историци икономисти и политици.в татарстан вече имат свой президент конституция и парламент.богатите якутия башкирия и други не желаят преуразпределение е москва.на северен кавказ има само руски гарнизони

87

Ха- ха- ха

преди 8 години

Джуджето е напълно неадекватно. Тръшка се за СССР а сега въпроса е кой ще си замине пръв, Путин или Русия.

86

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Тя Русия се разпада пред очите му... - той се загрижил за СеСеСеРе-то...

85

ognyanz

преди 8 години

До 104: Репресии, полицейщина, арогантност, показване на мускули са отдавна приоритет на американската вътрешна и външна политика. Скоро пак имаше протести срещу полицейски произвол в САЩ. Тях харесваш ли ги?