62

Тодор Кирилов

преди 7 години

До АнонименАми те ни чипосаха вече!!!Ако ти кажат"Искаш ли да ти поставим чип в главата",всеки ще каже ама как така,разбира се че не.Но когато ти кажат"Хей,искаш ли този сматфон",ооо разбира се,че го искам :).

61

Анонимен

преди 7 години

Време е Русия да предаде управлението на ракетните комплекси С300 и С400 в ръцете на Сирийската армия и войната ще се реши за броени минути.

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94Ами ако не лъжат, а се окаже истина ще заклеймиш ли хамареканците или не ти дават шефовете от НПО-то?! Те хамереканците само "истината" казват, като за оръжията на Садам, ама това са "дребни" лъжи според теб!

59

до 95

преди 7 години

Ти , от кои сатрапи си ?.

58

Анонимен

преди 7 години

още преди 10 год четох как ще започне новия световен ред , заплаха от тероризъм и после всички ще бъдем чипосани , тогава не ми се вярваше но първото се случи , сега да видим с чиповете какво става

57

Анонимен

преди 7 години

Москва скочи...на големия на чичо Сам. :)

56

Анонимен

преди 7 години

Рибентроп - Мол-отов!И това ли цензурирате - името на болшевишкия сат рапин?

55

Анонимен

преди 7 години

Лъжат!Като при договора Рибентроп-***!Лъжат комунистическите крадци и убийци

54

Владивосток

преди 7 години

До МурманскНе ходиш,а те изстрелват,хлапако ***!На Луната от полигона в Малашеци..Откъде си на мама златното ***.ч.е?!От крайните квартали вероятно,дето казват като имат работа в Центъра: Че одиме у градо!

53

И кво

преди 7 години

Хамереканските смърд.ели оказват въздушна подкрепа на *** при атаките им срещу сирийската армия! Т.е. краварите вече не крият, че са на страната на чарфосаните изцъклени алаакбари, които изнасилват жени и деца, а след това им режат главите... Някакво изказване от страна на боко, чех.ю, рамадан, кандидатите за президенти по отношение на действията на най-големия ни "съюзник" в НАТО!? Тов ли са евроатлантическите "ценности" в действие, господа?

52

Анонимен

преди 7 години

САЩ е терорист номер 1 в света

51

Анонимен

преди 7 години

До Кашчей БезсмертнийВладимир Владимирович, вие ли сте? Малко време ви остава голубчик!

50

извЕняваме сА

преди 7 години

самолетите на водената от САЩ коалиция са бомбардирали позиция близо до Джебел Сарда недалеч от летището на Дейр аз Зур, което е проправило пътя за бойците на "Ислямска държава" да я превземат, предаде Ройтерс.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/09/18/sasht-udari-siriia-po-vyzduh-izrazi-syjalenie.315923

49

Анонимен

преди 7 години

САЩ +ИДИЛ= НА ЦИОН-ИЗРАЕЛ ...РОЖДЕННОТО ИМЕ НА ЛИДЕРА НА ИДИЛ АБУ БАКАР АЛ БАГДАДИ Е АВИ НЕСИМ БАРУХ ,ТОЕСТ ЕВРЕИН ТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА ЗАД ВСИЧКИ ГАДОСТИ И ГНУСОТИИ ПО СВЕТА СТОЯТ МРЪСНИТЕ И ПОДЛИ ЕВРЮХИ,КОИТО В ИМЕТО НА МИРА И ДОБРУВАНЕТО НА СВЕТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ ДО КРАК.

48

Анонимен

преди 7 години

В Русия слагат килимите по стените, че... много ветер дуе инак :D Изолация му се вика, пък и изрисувана! Не се кефя на руснаците, щото са изостанали диваци, ама този път са абсолютно прави!

47

САМАНТА

преди 7 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА ОБЯВИ БЕЗПОЛЕТНА ЗОНА НАД СИРИЯ И ТАМ ДА МОГАТ ДА ЛЕТЯТ САМО РУСКИТЕ ВКС И ВВС НА СИРИЯ! АМЕРИКАНЦИТЕ СА В БЕЗИЗХОДИЦА И С ТОЗИ ОТЧАЯН ХОД ПОКАЗАХА ЧЕ ВСЪЩНОСТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ТЯХНО ОТРОЧЕ КОЕТО ТЕ СЕ ОПИСВАТ ДА СПАСЯТ! СЛЕД ОБЯВЕНОТО ПРИМИРИЕ ТОЗИ ТЕХЕН ХОД ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА АМЕРИКА ДВУЛИЧНО И КОВАРНО ОТРИЧАЩО СЕ ОТ ПОДПИСАНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИМИРИЕ С ЛЕКОТА ЩОМ ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА.

46

Анонимен

преди 7 години

Кеф, баце! Дори по стандартите на Русия..... *** русофили!

45

Анонимен

преди 7 години

Нима след Украйна и Крим някой да ВЯРВА на Сащ ,че ще спечелят !?

44

Антикозяк

преди 7 години

Козяци, големи *** сте пуснали да пропагандират из нета, сополиви дечковци, на които редовно се налага да бърша сополите с шамари. Много сте зле с кадрите ве, прокопо-соросоидци;))) По-добре, пуснете Плювналиев, след уволнението да вкара малко патос в тоя форум;)))

43

рф

преди 7 години

До Анонимен 62Ти си лъжец и ненормален лекувай се.