10

ддд

преди 7 години

До Само за известниМдаа...и аз имам същия опит с Пирогов...

9

Анонимен

преди 7 години

99,9 % от хората си отиват в БГ болницата.За европейските да не говорим глупости! Все още има тук там останали лекари с огрмони знания и възможности - но системата е така направена че чудеса да няма или да са изключително малко!!!Поздравления за този случай но да не се лъжем!

8

Само за известни

преди 7 години

Нашето здравеопазване е само за известни и хора с връзки! Моят баща в пирогов никакво внимание не му обърнаха точно докато гимнастичката (да е жива и здрава) беше там! Явно трябваше някой през ден да тръби в медиите за състоянието на баща ми за да направят нещо! И когато си потърсихме правата по закон те го изритаха - изписаха мноооогоо бързо!Молете се да не попадате в пирогов.

7

ддд

преди 7 години

До Врабче Да наистина, но преди известно врмеме:)

6

boby

преди 7 години

Мдам, спешната ни медицина е на ниво, могат да те закърпят ако е останало нещо за закърпване. За съжаление останалата медицина е... абе по-добре да не опираш до доктор...

5

Анонимен

преди 7 години

в 80 % .... той и Софийският университет е най-добрият,но го няма в топ 500 на света.

4

ддд

преди 7 години

Живо и здраво да е момичето!Но това за европейските болници ..ще ме прощавате.То и тук е щяла да си отиде, ако не се беше намерил кой да извади толкова пари...Шанс...

3

ДА

преди 7 години

Нямам нищо против момичето,но в 90% от хората в нейното състояние биха си отишли в наша болница,ако не бяха "Цвети"!Да не се заблуждаваме!

2

bobi

преди 7 години

чак пък 80%.. добре, че са я спасили, но няма нужда от такова изхвърляне

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на специалистите от Пирогов ! Наистина върнаха момичето към живота.