12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Ами нормалните хора ходят на море и на екскурзии. А за да отидат са нужни магистрали. Съжаляеам, че т не ходиш и си пръскаш злобата по тези, които ходят. А санкциите наложени на "загадъчната руска душа"ще паднат тогава, когато изчезнат причините за тяхното налагане. Изразих се простичко за да ме разбереш.

11

з н а й к о

преди 7 години

Тия 2-а милиарда долара са от новата емисия, с ликът на Конфуций!

10

еделвайс

преди 7 години

Днес и утре е празник на Москва. Русия е много красива страна.

9

anonimen

преди 7 години

за 2 милиарда юана

8

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русофилчета, напразно се радвате толкова много. Ще се радвате, когато срещнете заглавие, че еди-кой си американски президент е открил някакъв обект в Ню Йорк на стойност 2 милиарда рубли. Схващате ли тънйата разлика!?

7

Анонимен

преди 7 години

Когато стадото, изповядващо "евроатлантическите ценности", разбере, че "загадъчната руска душа" става по-силна, когато я пресират, ще спрат разните си безполезни блокади! Браво, Путин, действай все така! Защото тази електричка ще ползва хората, а нашите магистрали "ще ни ускорят пътуването до морето"! Аз на морето не ходя и мнозина не могат да си разрешат такава глезотия.

6

хм...

преди 7 години

Путин видя, че Борисов открива нови обекти, реже ленти и той да не остане по-назад.

5

Странно

преди 7 години

И Русия била в криза казват или просто им се иска така да бъде.От както са санкциите, стават все по-добре и по-силни.Преди няколко месеца направиха 500-то изстрелване на космически спътници.От тях колко ли са били военни.......

4

Анонимен

преди 7 години

Може да е фалшиф.

3

Анонимен

преди 7 години

До Късметлия35 лева на грам в заложната къща!

2

Късметлия

преди 7 години

Аз пък си намерих ЗЛАТЕН пръстен! Още не знам колко струва.

1

ох криза, ох кеф!

преди 7 години

Така така, пари няма ама се откриват нови неща, не се замразяват като тук и да ти кажат ДУПКА В БЮДЖЕТА, да припомня за една магистрала Хемус говоря...