27

До 26

преди 7 години

А бе, умник, стига пуска тука тия "научни" димки бе.Не мислиш ли, че в сайта влизат и по-възрастни хора, които лично си спомнят тези години на "разцвет" за които пишеш тука?!?Я се скрий.Подранил си.Тези хвалби и локуми ще ги разтягаш, след още едно поколение.като изчезнат тези, които са преживяли на гърба си хубостите на фашистките ни правителства, а и на земеделското преди тях.

26

до 11

преди 7 години

Не закачай Вова. Той не е виновен, че ние така люто го отсвирвахме до сега. С нашите камъни, по нашите глави. Хак ни е сега.

25

До 21

преди 7 години

Да, прав си.Може да бъде бутнат, но по-добре отгоре да се сложи нова, модерна склуптурна група.Там един посланник от посолството на сащ ще стои надупен, а няколко наши "лидери" ще го целуват отзад. Той властно ще дава указания и ще ни се бърка във всичко - ей така, демократично и почти законно. На склуптурата ще се вижда, как "лидерите" му поднасят на тепсия всичко.Едва тогава този паметник ще отговори на съвременната обстановка и всички ще са доволни.*** от книмката ще ръкопляскат.

24

Анонимен

преди 7 години

Никога не е късно да се заклейми неправдата..

23

Пак

преди 7 години

Лунпени и *** ...

22

SpaceX-bg

преди 7 години

Ei sega gi snimaite...,i posle proverka...,kolko parici i ot koe kravarsko NPO sa gusnali pelikanchetata...I v grafa VUNSHEN AGENT...Pri nov Naroden Sud da si polucat po zaslugite...

21

късно

преди 7 години

късно е за такива крайни реакции....

20

Анонимен

преди 7 години

До 9.9.1944 година България е сред най-развитите европейски държави, страна с която всички се съобразяват, на тази дата група криминални разбойници с подръжката на Кремъл започва операция по унищожаването на нашата държава и обезличаването ни като нация, стартирани са поректите за създаване на македонска, тракоийска и добруджанска нация, ликвидира се българската авиационна промишленост, и стотици достойни български генерали са избити без съд и присъда в т.ч. и синовете на Райна княгиня37

19

Анонимен

преди 7 години

Туй ли сте бе ХсхааааааНие като излезем. Ще сме стотици хиляди Милиони

18

кк

преди 7 години

Червената пacмина си спомня с носталгия времето, когато нeкaдърникът властваше над можещия, тарикатът си строеше вили и ходеше по почивки, а възпитания го смятаха за глyпaк.Хвалят се, как са построили ненужни и нерентабилни заводи и фабрики...... с парите от заграбените имоти на можещите и знаещите.Днес е черна, тъжна дата за България - раждането на червеното недоносче, което унищожи дyxa на българина, превърна го от трудолюбив патриот с духовни ценности шв мързелив тарикат-атеист.

17

Анонимен

преди 7 години

Жертвите на диктатурата на пролетариата са също Българи, поклон пред тяхната памет

16

Анонимен

преди 7 години

Прочетете определението за фашизъм. При Тошо бе фашизъм. Еднопартийна система. Всичкоподчинено на военните. Военната ни доктрина, тогавА, също бе фашистка.

15

Анонимен

преди 7 години

крайно време е паметника на червените пияници да бъде бутнат

14

Анонимен

преди 7 години

Ха, като гледам долните личности, наредили се за снимката, се чудя защо на гърба на черните фанелки не са писали - долен тип, национелен предател, профашист или нещо подобно, което точно ще им пасне.А може би да си наслагат номера, като метачите на улицата, та тези, които им финансират акциите, да си ги отмятат за хонорарите после?

13

Анонимен

преди 7 години

Тия пък, група ***-ри, на хранилка в НПО-тата на поробителя....Защо не носят портрети на министрите от фашистките правителства, дето разстрелваха хора без съд и присъда, вкараха България национална катастрофа и бяха вкарали в затвора 1/3 от населението?Но не се вижда нито един такъв портрет с надпис "Убиец".Защо ли?Ах, да ... техните портрети тези порове ще ги носят после, с надпис "Демократ" или "Герой"Платили им, наредили се там като ***, изпълзяли от тъмното...

12

Д. Димитров

преди 7 години

На това му се казва промити мозъци! Едва ли има обикновен човек в България на който да му харесва това което се случи през последните 25 години. 9 X е била повратна дата след която България се е превърнала в индустриална държава, а хората са имали средства и за почивка и за храна! Имало е безплатно образование и безплатна здравна система. Имали сме АРМИЯ! за 25 години разни национални предатели разпродадоха държавата и извършиха геноцид върху собствения си народ... г-да демократи!!!! ДО КОГА??

11

Анонимен

преди 7 години

На какво са готови шепа смешници за няколко сребърника . Полицията да си свърши работата и да арестува тези нацисти в черни униформи . Смърт на фашизма .

10

ХОЙ

преди 7 години

Тези неуспелите комунисти по татово време сега празнуват! Щото по татово време тези ги пращаха на прасетата в белене. Обаче сега им дойде късмета да станат известни и богати.Траур ще има на 10 ноември защото от тогава до ден днешен поради много добрият начин на живот у бг измряха милиони и избягаха още толкова.

9

кк

преди 7 години

Откога "дyxa" e *** дума, бе, Becти.бг?

8

кк

преди 7 години

Браво на организаторите!Сега сме 100 пъти по-добре от прехваления им комунизъм, който затри държавата и хората в нея. По-лошо -- затриха духа на българина. За 45 г унищожиха онова, което и турците не успяха за 500 г.