153

Анонимен

преди 7 години

В началото на промените се афишираше че в БГ трябва да останат около 5 мил. ръководени от 300 фамилии.Оставащите в България щели да живеят добре.Това не се казваше по кафенета а от отговорни политици.И както виждаме много неща се сбъднаха.Над 2 мил трудоспособни,интелигентни и предприемчиви българи напуснаха страната.Партокрацията и плутокрацията правеше така че всичко кадърно да напусне БГ.И какво стана сега викат тези които изгониха обратно.Дане би да са се стреснали и разкаяли от стореното.

152

Анонимен

преди 7 години

На"работодателите" обаче не им дреме, защото не са истински. Всичко е едно препиран, препродаване, всичко е фиктивно. На тях и дървета да назначават все им е едно, просто всичко е един параван, те нищо не произвеждат и не правят, само грабят. Чуждите винаги могат да си бият камшика, те какво са инвестирали тука, само аутсорсинг и безплатна работна ръка. Това е било и ще бъде тук винаги, гранична зона в която трева не расте само тръни

151

70633

преди 7 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха снимката е трепач , едно време ни плашеха , че който не учи той ще стане оператор на РК1 ( ръчна количка с едно водимо колело ) ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха учил не учил хайде оператори на РК1.

150

Анонимен

преди 7 години

Комунистите ( номенклатуата) разсипаха социалистическата държава.Подариха им пари. Назначиха ги за капиталисти и те унищожиха и демократичната държаваЗащото са лакоми и развратни.Като разните Баневци .

149

Анонимен

преди 7 години

Като се намали администрацията 3 пъти спрат се помощите за социално слаби и 70 % от пенсиите по инвалидност и заплатите ще скочат 3 пъти . Като не се направи скоро няма да има и работодатели тук , а не само работници .

148

Родолюбец

преди 7 години

Споко, само нема да се плашите. Боко Тиквата е приготвил 250 евро за висшистите и 180 за неквалифицираните работници, като самият той твърди, че българинът се бил видял в пари през празничните дни всеки тръгвал на почивка. А ако не сте съгласни с Вожда, прав ви път, на ваше място ще дойдат "бежанци" и така ще се обогати генофонда и ще се реши проблемът с безработицата и недостига на работна ръка.

147

Иво

преди 7 години

Така става, защото хората ги мързи и искат висчко на готово. За това и никой не си мърда пръста да протестира за каквото и да е. В нашата фирма аз предавам боносите на служителите. Повечето работят колкото да се задържат на работа, а едва 5 6 човека работят без да излизат да пушат и пият кафета през 5 мин и получават почти двойно на другите. П.с. При нас се плаща на свършена работа не на работно време.

146

Даскал без училищее

преди 7 години

Абе оплакваме се от държавата, но държавата това сме хората. Тоест когато развиеш качества в себе си, може да помогнеш и на други. Няма кадри, защото на хората наистина им писна да им се работи за слава. Работя на 2 места 74 часа работни седмично. Заплата нето 940 лева. А забравих да кажа....даже не си работя по специалността :), защото там се почва с 250 ако се уредиш в някое село да преподаваш.... голям стимул

145

Анонимен

преди 7 години

Мда вероятно този проблем е налице, защото е много уредено, подредено, закона стои над всички и животът е рай. И затова повечето бягат, а тези които остават в голямата си част мислят кога и те да избягат.Въобще песен ама друг да я пее.Стига статистика - решения и действие - това е!!

144

много готина

преди 7 години

Никой да не им работи на тези мухльовци българските работодатели, които искат да им се работи, ама без да плащат достойни заплати, а в същото време те да си прибират печалбата от труда на работниците и да им подхвърлят стотинки. И с окрадените пари от заплати да си купуват скъпи коли, за да впечатляват най-простите жени в родината ни. Истински разумните жени не биха тръгнали с такива, колкото и да са богати, защото те знаят, че това са кървави пари, но хитрите жени успяват да ги уловят.

143

Анонимен

преди 7 години

не 400 000 всички масово се махат от тази жалка територия като гледам скоро няма да има никои

142

Анонимен

преди 7 години

"Но едно е ясно: тези, които ще дойдат, няма да са като нас. И затова трябва да сме готови да се борим срещу ксенофобията"Не благодаря. Предпочитам да не създаваме причини за развитието на ксенофобия вместо да се борим със симптомите. Ако ромите си живяха в Индия никой тук нямаше да има причина да ги мрази. Ама ето на, от столетия са дошли тук и не са се интегрирали, и никога няма да се интегрират. Да не повтаряме същата грешка с араби и ***, че и доста от тях са ислямисти на всичко отгоре.

141

Гондзо Баретата

преди 7 години

Горките римляни, те ще трябва да работят този черен компютърен и инжинерски труд. Още от училищната скамейка - млад меринджей.

140

Анонимен

преди 7 години

за Бг скоро ше настъпи катаклизма

139

Анонимен

преди 7 години

българия изчезва и умира тва е ясно въпроса е тази крадлива *** в парламента прави ли нещо по въпроса

138

ай

преди 7 години

Сега да погледнем политиците ,които чертаеха това цветущо бъдеще вече 25 години...всичките са милионери,голяма част от тях с огромни бизнеси,други с по малки,но добре облечени в далаверата,кото им носи стабилни месечни доходи.Почти без изключение децата им живеят и работят по чужбина,ако са тук просто управляват милионите "честно" заработени от родителите им докато те са лъгали простия народ!

137

Анонимен

преди 7 години

Майната им на парите.Те ли са най-важното в човешкият живот?

136

Анонимен

преди 7 години

В България ,за да живееш сносно трябва много да се стремиш да развиваш ...пороците и да посмачкаш достойнството и положителните си качества.Тарикатлъкът ,простотията и наглостта ти носят някакви облаги..Започваш да се чувстваш *** и се гордееш с това.Живеем в много лоша среда.

135

До 212

преди 7 години

С това се залъгвате само хората, които нямате сърце да опитате. Дори най-нискоквалифицираната работа в чужбина е в пъти по-добре платена отколкото в България. Един сервитьор може съвсем спокойно да се издържа и да изпраща пари в България на родителите си.Пък вие си се залъгвайте, че е същото.По-добре сервитьор в чужбина и да подпирам по едно рамо на родителите си и да живея нормално, отколкото експерт в България и да гледам майка ми, как не може да си позволи да си купи един обикновен телевизор.

134

ГРЪБ

преди 7 години

Не давали пари! Много важно!? Да ама какви курбани правят бг работодателите! Като в симитли 3-4 хил души на курбан! Де другаде освен в бг ще го видите!?" И Краси ела да ти кажем нещо! Ти знаеш ли, че... !? Е ...!!!"