49

Анонимен

преди 7 години

И аз мисля, че няма да ни бъде. Тая последната империя, в която сме в момента - ЕС, ще ни затрие. Тя вече го прави, де...

48

Георги Шопов

преди 7 години

Но не и с мижитурки начел на държавата a с Царе и народ.....

47

Анонимен

преди 7 години

Гербеерастката Империя на Виннету се разпада.Скоро народът ще си каже думата на предсрочни парламентарни избории ще свали от власт таррикатите краддци от ГЕРРБ

46

Един от Северозапада

преди 7 години

Баце пак се е изказал по въпроса.....Баце, за кои българи говориш,отдавна тук няма такива, или доколкото ги има-гледат да се спасяват навън...Разгонихте и ти,и герберската ти мафия, фамилията на тази хубава държавица......

45

Анонимен

преди 7 години

До Народен съдТи на оная болшевишка простотия ли и викаш златен век ? Не че сега сме цъфнали, ама онова направо ни върна назад във времето.

44

Не е важно....

преди 7 години

"Не е важно колко живееш, а как живееш.""Важното е да остаряваме като катедрали, а не като ***!"Как живеят хората се вижда по измъчените им лица - робски, и невъзможността да си позволят елементарни неща - ток, парно, билетче, зъболекар, книга!

43

zeus

преди 7 години

Надживели сме, ама сме имали управници, а не подло.ги!

42

Анонимен

преди 7 години

Не, господин премиер този път България окончателно приключи и връщане няма !!!

41

Анонимен

преди 7 години

До *** за политицитение не сме си избирали политиците, виждате, че никой не му се гласува и дано така да продължава за напред. Всичко е театър и се опитват да ни задължат да участваме! Аз предпочитам ДПС да дойдат на власт, че хората да се вземат в ръце! Друг начин няма ! Докато не изпаднем в трета глуха, няма да се събудим !

40

кор за политиците

преди 7 години

Страната си я погребахме сами, защото избираме и търпим такива като Борисов, Орешарски, Симеон, Станишев, Доган, Костов, Филип Димитров, Волен, Радан, и цялата останала политическа ***. Докато не виснат обесени по светофарите, България няма да се оправи!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Do vuzhitenia ot Putin . Vsi4ki za nas sa "mishoci" , no za razlika ot nas ( a za rusnacite da ne govorim) jiveqt v podredeni durjavi , kudeto ima zakoni I e pulno s rashki , koito sushto obi4at da jiveqt v porqdak , no sami ne umeut sebe ,na rodinu ,sdelat.

38

Кълвач

преди 7 години

До Хенде Хох> Свършена е България!Край!до 50годиниПо-малко.

37

46

преди 7 години

Путинягите никога няма да се оправите! Защото сте алчни и прости.

36

gtf

преди 7 години

Вярно, ама такива некадърници на чело на държавата не е имало...

35

Анонимен

преди 7 години

Оцеляхме и оцеляваме срещу всички . Ще оцелеем и въпреки ГЕРБ , партията , която не прави поуки от миналото . Бъдещето , което ни очаква е мърляво и дрипаво .

34

Анонимен

преди 7 години

До До 36Не! Ние сме свършени. Последният дъх на България беше при насилственото ни приеманей в ЕС, което беше без общонародно допитване. Незнам дали осъзнавате, но България не съществува. Тук-там има българи.

33

анонимен

преди 7 години

Здраво лаят кучетата на Д.Пеевски в тоя сайт.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРазпадът *** всяка империя идва отвътре. Родшилдчетата и алчните им лакей, като родите Буш, Клинтън и мишоци, като Байдън ще ги унищожат. Путин си прави пас и се радва на тъпотата на американския народ.

Защо още спите и сънувате герберското европейско бъдеще? Не вярвате ли в България, в Съединението? Не вярвате ли в себе си, в Революцията?

30

Анонимен

преди 7 години

До ViP Fetish - Парламентарни,инъче загиваме !!!!Кои загивате? Ний инЪче сни ногу добре!