223

бг

преди 7 години

*** беше и *** си остана,книжка половин прочете и министър стана, на народ с история вековна, и затри го от картата световна. Яде, пи и краде от децата млади, а старците обрече да им се неживее вече. Поклон пред простотията огромна щом има силата на атомната бомба.

222

Паметлив

преди 7 години

До Aдо 284 А няма страшно-Б.Б. вече се е уговорил с патрона си Ердоги да забави "бежанците" докато минат изборите,после-може.Вече какво е обещал срещу тая услуга-той си знае,ама едва ли е нещо добро.

221

Анонимен

преди 7 години

Не го мислете Бойкича, ако загуби изборите. Вчера е подал документи за секретар на кмета на Симитли. Чакат го безметежни дни и тежки нощи.

220

Майтапчия

преди 7 години

Днес наш Кратун роди нов бисер-летец от гражданската авиация може да бъде кандидат за президент,защото е отговорен,но военен летец-не(защото карал сам самолета,блъскал го ,държавата плащала и после хайде на нов самолет).Желязна мутренска логика,как да и възразиш.....

219

A

преди 7 години

Ако тръгнат мигрантите,ще загуби изборите

218

Анонимен

преди 7 години

Toко може да каже и че официално ще се прекръсти на Тиква, и ще си признае всичко.Какво значение има след като Цецо-крадецо брои бюлетините.

217

11

преди 7 години

да де, по ляв популист от Борисов аз поне не се сещам да е имало след бай тошо

216

Анонимен

преди 7 години

Герб е свършен. По време на управлението на Б, Доган е забранявал българи мюсюлмани отказали приживе да се потурчат, да бъдат погребвани. Такова злодейство тук не е познато от турско ро бство до днес. Това е позор над позорите!

215

2 praskovi i 2

преди 7 години

Idva vremeto na nova rekolta ot yabalkite i krushite v bg politikata kakto i na drug presen bg zarzavat...exit s polojitelen final i polojitelni emocii e very good...!

214

Анонимен

преди 7 години

Борисов, *** си с мир. Нe потапяй България в кръв, както се опита през 2013-та.Много самозапалили се българи ще тежат на съвестта ти.

213

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко е...обречен и той го знае.Причината е Доган с твърдия си...електорат,който го е...отписал,освен това поне един милион пенсионери ще му бият шута,заради геноцида с...швейцарското прекарване.Каквото...посееш,това и ще жънеш.

212

ПЛОХАЯ СОБАКА

преди 7 години

Ревем и плашим, а ?Ами занимавайте си , няма да ни липсвате.

211

Анонимен

преди 7 години

Що бе по хубаво би било Да Приключвате Мандата преди Президентските ИзбориТака ще гласуваме за Президент и Правителство Едновремено и Няма да се Пръскат Излишни Средства след Това за Нови ИзбориОставкааааааааааОставкааааааа

210

До 251

преди 7 години

Ами ние ще връщаме откраднатите пари,кой друг.Дали Бокич е на власт или извън властта,все ние ще ги връщаме.Въпросът е защо позволихме да ги вземат?

209

Анонимен

преди 7 години

ТИКВУНЕ..НАРОДА ОТДАВНА Е ПРИКЛЮЧИЛ С МАФИОТСКАТА ВИ БАНДА!

208

Анонимен

преди 7 години

Вече сте приключени.

207

до 265

преди 7 години

Ами за да ги няма тези корифеи в правителството единствения начин е да се гласува против ГЕРБ. Иначе ще продължават да ни обясняват колко са велики. Бойко няма да ги помръдне с обяснението, че народи ги обича и подкрепя. Ава как да подкрепя един Москов например или другия "връх" Ненчев...???

206

Анонимен

преди 7 години

Приключва се със строенето на аутобани и магистрали.

205

въпрос

преди 7 години

Борисов да не би да не си мисли, че с тази закана да си ходи плаши народа? Или в аванс съобщава добрата новина? В името на властта вкара в правителството какви ли не некадърници. Като почнеш с Ненчев, минеш през бившите министри на образованието и вътрешните работи (не че сегашните са цвете) и свършиш с великия Москов с отпечатъците... А сега се прави на обиден и засегнат. Що ли ми напомня Костов когато го изритаха от властта с това поведение. Ми да си ходи като не иска, насила хубост не става.

204

Анонимен

преди 7 години

mNOGO GOLEMA OXRANA ,OKOLO NEGO.kAKVO TOLKO GO PAZAT.