90

111

преди 7 години

Браво на 135 "музикален фен" , омръзна ми само скандали се правят само скандали и вини се търсят , направете нещо добро бе младежи

89

Анонимен

преди 7 години

Особености на шопската култура и манталитет.Направи шопа столичанин и му гледай сеира.

88

Анонимен

преди 7 години

Тц тц....колко много очевидци коментират тук...човек ще рече, че не 6-7 ами 100 човека е имало на тая опашка..

87

Родолюбец

преди 7 години

Да живее ГРОБ /Гамени и Разбойници за Ограбване на България/! Мутра премиер - мутренска държава. Глупав и зомбиран народ - пропаднала държава.

86

Станка Пердю

преди 7 години

Ромка или не, .... обаче ужасно прилича на Илиана Раева :) Което отменя всичките й добри качества:)

85

Анонимен

преди 7 години

А Графа кога!?

84

Анонимен

преди 7 години

тая е от интегрираните<(

83

Why he's not ar

преди 7 години

The prime minister of Bulgaria should reevaluate all the criminals working for the Ministry of the AFFAIRS as many of them think they are above the LAW .why this ministry still doesnt address the issue who is their minister oin Min.of FA-MNVNR.Arrest the arab and his wife.

82

Чинцано

преди 7 години

"От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там."Няма нито един нормален българин, който да има доверие на подчовеците. Те са си такива по природа. Харесва им да бъдат такива и затова не подлежат на интеграция.

81

Анонимен

преди 7 години

Браво бе, държавен служител в БГ с 30 бона часовник, плюе по българите, не иска да си плаща глобата и отгоре на всичко се държи безобразно.Ами да ходи в държавата на мъжлето с 100-те милиона да &#1117; метнат едно фередже и по един хубав бой поне веднъж на ден, много бързо ще се научи откъде изгрява слънцето. Тая е излязла от гетото, но гетото никога няма да излезе от нея!

80

ивчо

преди 7 години

това че е служител във Виншно няма никакво значение, всеки някъде нещо работи.Ако е в банка да не би да е по различно или шлосер . Всеки си носи кръста сам и недейте слага всички под общ знаменател.Онзи ден Ицо го снимали щото бил обществена личност, е таз Деница с какво право я снимат, кое и е общественото.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58Питаш "Каква е Рут Колева?". Отговарям ти. БЪЛГАРКА!!!!!!А онази Деница търпи един див арабин да обижда България и българите.Тя не може да се нарече българка и трябва веднага да я уволнят.

78

Музикален фен

преди 7 години

Направо ми омръзна от Рут Колева, за една певица трябва четем за новите й парчета и какъв успех (или не) са постигнали, а не за псотоянните скандали, в които съвсем "случайно попада" !

77

Анонимен

преди 7 години

Boiko vednaga da uvolni bia4kata! Sud i prokuratura da se zaemat s muja i vednaga

76

!

преди 7 години

Две пачи са се сбили, и двете световно неизвестни, какво са дали на тази държава, че ни занимавате с тях??!!

75

Анонимен

преди 7 години

"По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото"... След това изречение спрях да чета. Не ми е приятен някой, който по традиция си нарушава правилата и по традиция си чака на наказателните паркинги... Дори да е "певачка" и "звезда"...

74

Анонимен

преди 7 години

Явно полицаите са напълнили долнището на униформите, като са разбрали, че тая черната е важна в министерството. Трябваше просто да я арестуват и да я спукат от бой едно хубаво, те животните само от бой разбират. Дразнещото е че такова цветнокожо нищо работи в Мин на външ работи! СРАМ за България!

73

Анонимен

преди 7 години

Аз обичам да гледам женски бой !Къде е качено видеото да гледам как пребиват и бършат улиците с Р.Колева ?

72

Гошка

преди 7 години

Само едно не разбирам, тази жена има възможност..защо не си плати глобата и да "заминава", защо се разправя за 60 лв. , за 100, за 120...оня до нея нали е инвестирал 100 млн., г-жата има часовник за 30 "бона"... карат автомобил за 90-100 "бона"....

71

Анонимен

преди 7 години

И какво.... Рут е стояла и се е подложила да я бият ли? Засрамва баща си, който все пак е световен шампион по вдигане на тежести! Всеки има право на самозащита, ако някой *** го нападне! Интересно дали с "мазолестите" си ръце тарамбу.ата е изкарал 100 млн., инвестирани в България!?