31

БАСИ

преди 7 години

Този заедно с онзи (президента) , предадоха България без бой на Турция .Защо беше нужна Шипка и загиналите Герой ???

30

демограф

преди 7 години

Ще си говоркаме скоро за коликите... Посещението на Борисов е разбиващ ход! Браво на този който е изчислил добре ползите за България. Виждам пълно слисване в реакциите на ***. А това, че заедно с него на моста беше и македонския президент, е черешката на тортата. Които не разбират какво се случи,няма и да разберат. Борисов е за дране заради вътрешното му бездействие, но в случая отигра добра топка.

29

Анонимен

преди 7 години

След големия руски шамар, турците получиха и един немски. Та нашия сега е в ролята на Фигаро. И ако си мисли, че ще може да изкопчи защита на границите ни от ЕС... Малко и повече се съмнявам. Ние на Балканите сме нарочени за харчене....

28

Кратун

преди 7 години

От една страна - Борисов вечно неразбран ходи. Дали пък не е защото и той не знае какво приказва?От друга страна начинът на действие на търците досега е показал, че няма нищо случайно. Такива изцепки най-вероятно са част от стратегията за натиск и поемане на контрол върху България? Защо регистрираха ДОСТ, като се знае, че тази партие се управлява от турското разузнаване? Дали и там някой не е натиснал, а друг не се е огунал в името на "само мир да има"? Само, че от там не търсят мир.

27

Анонимен

преди 7 години

Голимят храбрец Бойко нещо много се и снишил и много угоднически гледа Султана в очите. Да не са му обещали поста Велик везир и Главен пощальон, с ресор Меркел - съсипницата на Европа.

26

справедлив

преди 7 години

Каква снимка само.Все едно гледам Петко Бочаров в краката на Тато.Срам ме е да гледам как двуметровия дебеланко е сложил наколенките исе е свил в краката на бай Реджеп с изплезен език.Остава само бай Реджеп да го потупа по мазния врат и да му бие шута отзад."Чиба , бе кюпек!"

25

Анонимен

преди 7 години

Другари, ама какво лошо има да се обединим с Турция ?Турция напоследък е пак братска и приятелска страна на матушка Русия ...ами ако това е волята на самия товариш Путин ?

24

ОСТАВКА

преди 7 години

Тиквун е *** и е вреден за България. Селските му хитрини вървят пред глуповатите му избиратели, но в света на международната политика Боко е клоун, които вреди на държавата си.ОСТАВКА!

23

Анонимен

преди 7 години

След като българина има навика да си избира роми за лидери и това ще стане.

22

край

преди 7 години

Кое му е грешното на разбирането - в момента в който отпаднат визите за турците и получат право да купуват земя в ЕС. Те Нойшайнщайн няма да го купят ама на деда ви нивите с кеф. За турски патрон как се работи...

21

Анонимен

преди 7 години

А на нас ква ни е файдата да се обединяваме с тия?Нещо заплати ли ще се увеличават главоломно,цени ли ще падат с 100-200% надолу каква е добрата оферта в цялата работа.Кинтите от ЕС ще спрат.Ердоган ще почне да строи джамии (сега щото няма) ще почнат да се фалират фирми където работят българоговорящи и да се отварят фирми с турскоговорящи.А да и в БГ кюрдите ще почнат да гърмят бомби. *** страшната оферта !!!! Почти като да хвърлиш 10 бона през прозореца на доктор Димитров и старшина Тодоров.

20

Вие питате

преди 7 години

Вие питате: Какво е обещал диктатора Ердоган на другаря Борисов? Ние отговаряме: Обещал му е да го направи онбашия на банкянския конак. След като България отново стане част от османския ислямски халифат, или ако повече ви харесва, турската империя!

19

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя Борисов да не е почнал работа като личната обслужваща секретарка на Ердоган. И интересно докъде точно се простира зоната на обслужването.

18

Ф.С.В

преди 7 години

Борисов се навежда на снимката - защото този (Ердоган) само с един телефон за 1 мин разговор- ще го махне като премиер- как ли ? като пусне 3 мил емигранти за 10 часа-- Борисов осъзна че Европа си направи вътрешни граници и е готова да пожертва България в името на лицемерният си интерес- Европа ни ограби и сега е готова да се раздели с нас защото никога не ни е имала за държава с европейски ценности и култура- Борисов играе една опасна игра на посредник и накрая ще се наиграе- Беди чакат за БГ

17

Анонимен

преди 7 години

Борисов отново не знае какво говори и си мисли, че си е в България, където всички медии му слугуват. Само дано не ни вкара в някоя война, както се опита Плевнелиев.

16

Анонимен

преди 7 години

Това е поредния огромен гаф на човека-оркестър. В такава сложна ситуация да отидеш на крака при най-спорната фигура в света и да се предложиш за маша е адски недалновидно и глупаво. КОЙ му даде този акъл? Кого представляваше там и КОЙ има интерес от това посещение? Не ние. Като се знае, че е тотално кастриран откъм дипломатически, лингвистични и всякакви подобаващи качества - ЗАЩО отиде там???

15

Край

преди 7 години

Не занам вече дали да не пиша под името Вангел.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам да се обединим с Германия ... ама де тоя късмет

13

край

преди 7 години

ББ е верен на Меркел - тя го направи премиер два пъти като само на него даваше кинтите за магистралите и метрото и т.н. Сега и да иска да е в едно с Орбан и Австрия и Чехия и Полша - не дава ментора. Това с магистралите добре - ще се возим обаче сега ще си сърбаме и попарката - В България ще има още доста бежанци и даже ще сме "За" турците да пътуват без визи из ЕС. Турци в България ще дойдат доста и земя ще купуват също.

12

demograph

преди 7 години

Чрез Бойко Борисов България направи дипломатически пробив в отношенията ЕС - Турция. Няма какво да си кривим душите. Кой как тълкува думите му, кой какво разбрал какво не няма значение.Турците си пишат каквото им изнася, русофилките у нас - и те сънуват просо. Русия обаче странно мълчи..не е хубаво така!Троловете нямат опорна точка и пишат глупости.Американците - и те мълчат. Да не би Борисов да не се е допитал до Путин и Обама преди да се качи на третия мост над Босфора?..Меркел обаче е happy..