15

Анонимен

преди 7 години

СИРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!!!ТОВА Е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ И ТОЛКОЗ!

14

Очевидно

преди 7 години

Пределно ясно е,че напрежението в Хасака е американско дело!Кой знае какво са обещали на кюрдите,за да го направят...Ама кюрдите трябва да знаят,че каквото и да са им обещали-няма да го получат!

13

Анонимен

преди 7 години

Путин нали щеше да прави на кюрдите държава? А от турците съм разочарован, сами се прецакаха. Щом не щете САЩ за съюзник, ще го имате като враг. Кой не целува ръка, целува Д-***.

12

Въпрос

преди 7 години

Кой ще плаща чувала?

11

Патриот

преди 7 години

американският окупатор вън от България ,дори ако трябва и в чувал!

10

Шоп

преди 7 години

Казах ви отдавна, че янките държат всички козове в Сирия. На никой нищо не са обещавали и ръцете им са развързани. *** понеже е слаб, се опитва да лъже всички и само се излага. Довчера щеше да помага на кюрдите да си правят държава, сега е против тях.

9

Анонимен

преди 7 години

В 'кво си умен, бе?Всичко е просто в човешката природа-има два типа хора : хищници и антилопи.Не е задължително антилопите да са жертви, но хищникът си е хищник.Няма добри богати.Няма добри капиталисти.Няма добри американци.Единственият начин да се спрат гнусните хищници е да се обединим срещу тях.Аман от егоцентрични ко-пелета с голямо повърхностно его и мно-о-го отразен блясък.На финала оная бастилия САЩ ще си се гътне сама, право в Ада.

8

Анонимен

преди 7 години

Ей проруски Киряк Стефчовци, защо 30 милионен народ като кюрдите да нямат своя държава? За да не развалят кефа на Путин и Ердоган ли? Ако живеехте през 1876 сигурно щяхте да сте против Априлското въстание.

7

Бог да ги прости!

преди 7 години

Променете заглавието - Либия готви за ФАЩ сценарий ала РБ-преход...Е, не чак толкова лош

6

Анонимен

преди 7 години

А с ИД воюва ли някой изобщо?Какво накара Асад и кюрдите които довчера бяха първи дружки да забравят общия враг и да започнат да се бият по между си?

5

Анонимен

преди 7 години

Сценария към момента никак не е розов за нас,война в Сирия самоубийствени атенти в Турция всеки ден и легиони бежанци по бусове, огради ,морета и какво ли не.Трябва в най-скоро време да се изгради силна Европейска войска срещу нарастващия противник който освен думата камикадзе в беззащитни хора нищо друго не знае.

4

Момо

преди 7 години

Хайде да видим колко им стиска на руснаците и дали Су-30 и/или С-400 става за нещо срещу F-22.

3

Анонимен

преди 7 години

Официална подкрепа на САЩ за кюрдски сепаратисти в Сирия? Е, сега е малко по-ясно защо Едроган толкова ударно започна да плюе по щатите - създаване на сирийски Кюрдистан ще е опасен прецедент и за Турция!

2

Кашчей Безсмертний

преди 7 години

Много плосък сценарий - първо циркове и постановки с Омран, сега това. Янките насъскват кюрдите, но ще видим какво ще правят, ако се появи руски самолет. Ако го свалят, от кюрдите ще остане само мазно петно и Ердоган ще ближе нозете на Владимир Владимирович, а руските ВКС ще имат нова база - Инджирликская Новая!

1

Кашчей Безсмертний

преди 7 години

Що за нaгъл плазмoдий трябва да си, за да се самонастаняваш в чужда държава???ХАМЕРИКАНЦИТЕ - ВЪН ОТ СИРИЯ!!!