36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 45Не-е, пак са им подхвърлили гнили червеи и мухи ***.нарки, и сега се изтрепват, кой по-тлъсто да хване.Счупиха си вече и краката и зъбите от надпревара, и съвсем изперкаха, мозъците им гъбясаха от noмия, чуй ги какви тъnoтии и лъжи плямпат. А как си личат пройдохите и nияниците, нормален човек хваща ли се на такова нещо...

35

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо като македонска поговорка, червено копче!Те са българи, вие ги направихте македонци.

34

Анонимен

преди 8 години

Това си е чист Сталинизъм, сега Путинизъм.Култ към личноста на Вожда.Руския вариант на Ким чен-унИли подобие на Хитлерр

33

Анонимен

преди 8 години

До Един отроден българин и един Млад ГлупинистПърво - поговорката не е българска, а македонска.Второ - кога е бил окупиран Крим от Русия, та сега да е "новоокупиран". Беше окупиран от фашисткая Окраина.Трето - гладни са баща ти и ***, че ти плащат пиенето. А в Русия за една година вече два пъти увеличаваха пенсиите, в т.ч. и на кримчани, като пълноценни руски граждани с референдум 95 % "за".Името на Путин звучи неприлично на простаците и неграмотните, свързват го с майките си.

32

Анонимен

преди 8 години

До един българин. Тая фраза стана много известна. Держитесь там! Беше казана по повод посещението му в Крим за строеж на магистрала, почти надхърляща бюджета за образование, и доближаваща се до парите за здраве. Има и една другаОбръщение към учителите по повод ниските заплати в сектора:Тая професия е призвание, който иска увеличение на заплатата да става бизнесмен

31

Лу Ферино

преди 8 години

Десните все говорят за диктатори. Истината обаче е, че дясното мислене е равносилно на анархия. Неслучайно американския икономист и нобелов лауреат Джоузеф Стиглиц ги нарича "пазарни фундаменталисти". Те просто са авторите на анархията - раздържавяват всичко, махат регулациите, махат законите. Създават анархия. Всичките социални неравенства, вкл. и в Русия през 90-те години бяха под патронажа на дясното мислене и дясната икономическа политика.

30

до 38 Един българин

преди 8 години

Тоя цитат да не би случайно да са ти го дали от некое сороско НПО ?.

29

Анонимен

преди 8 години

Читете, бре, човека Ви го е написал. Няма руска компания в първите 100. Дори Роснефт я няма. Оттам нататък може да си говори каквото си иска.

28

realist

преди 8 години

По добре учете турски, че скоро ще ви дотрябва. А комунистите и журналистите да се замислят какво ги очаква , за справка може да питат ПКК ...

27

Анонимен

преди 8 години

До StrikerИма, но е много на дъното, крепи се на кражби, нагли вмешателства, диверсии, кръвопролития, майдани, скрит расизъм и дискриминация, фашистки неоколониализъм, нагла наследственост във властта, кухи пари, дива, патологична злоба към другите народи, които също искат да живеят ... сети се до три... или нещо те е страйкнало по куфелницата още когато си се родил, та си останал такъв нагъл и гламав *** за центове.

26

Анонимен

преди 8 години

До уестВредно не мечтатьИсками се да вида тоз Тръмп, най- накрая президент. Да вида как ще тръгне с Русия, против ЕС.НЕ Е ЛОШО ЧОВЕК ДА МЕЧТАЕ, АМА НЕЩО ПО РЕАЛНИЧКО, А?

25

млад путинист

преди 8 години

Отдавна ме гложди една мисъл. Вярвам всички ще се съгласите, че името Путин звучи малко неприлично на български. Предлагам то да се споменава колкото може по-малко в български сайтове, за да намалим максимално злепоставянето на г-н Пн. Особено, това име не трябва да се използва в положителен котекст, защото тогава то звучи направо цинично.

24

Наблюдаващ

преди 8 години

Фактът, че такава куха статия е в прайм стрийма на популярна новинарска медия говори сам по себе си за сериозността и. Но пък от друга страна, щом при едно ръсване на Зайо Байо с лук кълве така силно, значи Фермата работи.

23

уест

преди 8 години

До Анонименмечтать не вредно!

22

Анонимен

преди 8 години

Имам един въпрос - при затоплящите се отношения между Русия и Турция и все по-голямата вероятност Тръмп да стане президент на САЩ, а той май е по-скоро против ЕС, отколкото против Русия, нашите медии как ще се извъртят?

21

Striker

преди 8 години

Бхахахаха, е няма такава държава като Мужикистан, честно! Няма да се оправят и в следващите 100 години...12 цитата на джуджето?! WTF, кажи честно, хахахах!

20

уест

преди 8 години

До истНе бе, Ким Чий *** Кин

19

Анонимен

преди 8 години

Откога руската мафия стана партия?

18

ист

преди 8 години

Мао Це *** ин

17

11

преди 8 години

Това на снимката не е Путин - не виждате ли как се е наклал двойникът? Добре го ранат и поят.