35

Анонимен

преди 7 години

Не се хващайте , тука има само един американофил , но пише пост след пост за да прави впечатление , че са много! :))Затова му плаща и Сорос де!

34

Анонимен

преди 7 години

Ако сънищата на руфосилите се сбъднаха Америка отдавна нямаше да я има и сега тука щяхме да си пишем на руски.

33

скоро

преди 7 години

Дано някой се намери да унищожи заразното зло САЩ иначе те ще унищожат човечеството.

32

BURZUM

преди 7 години

В КНДР всичко лъщи от чистота....никои не смее да наруши закона....и всички са щастливи...по подразбиране...нещастните се лекуват хахха...

31

Анонимен

преди 7 години

до до 38,те руснаците са гладни като севернокорейските трудови революционери. Енергия за ядосване няма. Както гласи народната мъдрост: "Гладен русофил ядрен армагедон сънува".

30

Анонимен

преди 7 години

Сорос плаща на Боко а Боко вече пуска трохички на драскачите по форумите!Важното е да не се хващате да спорите , защото така правят повече постове и им плащат повече!

29

До 38

преди 7 години

Ти гледай да не се ядосат руснаците , че тогава няма да можеш да взимаш пари от чичко Сорос за всеки коментар против " комунизъма" !

28

Анонимен

преди 7 години

До 34тоя пък,САЩ ,,Ще,, понесат загуби.Ето пак сричката ,,ЩЕ,,.Стига с това ,,ЩЕ,, защото ,,Ще,Ще,Ще....ама накрая минха 70години от това вашто,,Ще,,светът си върви напред ,хората си изживяха нормално живота,а ти остаря с това вашто,,Ще,,

27

смЕх

преди 7 години

А кой ти каза какъв съм просто ми омръзна от платени драскачи и когато не си съгласен с тЕх веднага ти лепват ,че си еди какъв си.

26

Анонимен

преди 7 години

Най използвана сричка за манипулация от комунистите е ,,ЩЕ,, Ще направим,Ще построим.Ще достигнем и накрая ,,Тати Ще ми купи колело,ама Друг Път,,

25

Страхливци

преди 7 години

По-добре си пожелайте никой никога да не изстрелва подобни неща , щото повече няма да можете да пишете безсмислици и да си губите времето във форумите!

24

смЕх

преди 7 години

Ало дежурния соро$оид не ти ли свърши смяната или ще заработваш извънредни ???

23

До до До надолу

преди 7 години

То им стигат само 2 ,3 ракети и янките ще понесат големи загуби

22

Анонимен

преди 7 години

Ей лошите Южнокорейци-веднага да се разоражите,и как смеете да имате такава техника,електроника,автомобилостроене.-наглеци:-) :-) :-) .Пък и целия свят копува вашите стоки-не вие срам.Ние имаме ракети'нищо че летят кадето си искат,Това е така защото имат''Изкууууууствеееен,, интелект:-) :-) :-) :-)

21

до 23-ти

преди 7 години

Въпроса не е за плашене! Само една ракета да стигне град и ще загинат милиони ! А севернокорейците не ги мисли , тях със сигурност не ги е страх!

20

До надолу

преди 7 години

То така става всичко батискаш копчето и край!Някой тука прекаляват с американските екшъни!Ако допуснем във фантазията си че янките им пуснат ракета бъдете сигурни , че корейците ще изстрелят всичко налично а оттам довиждане на целия Свят ! Затова по спокойно с изводите!

19

Анонимен

преди 7 години

Кимчо изревнува. Видя, че Ердоган като се изрепчи на Щатите и Путин му пусна и айде и той да не остане назад.

18

Анонимен

преди 7 години

До Одесссссса ли си Карлуково ли си не знам.Ама никой не ги закача твойте' идоли-комунделите.Значи Комунделите да имат оръжия,а в Южна корея да няма,щото ако има то видиш ли плашели Ким..пинг-понг:-) :-) :-) Ама да си живеят там ,никой не се интересува от тях

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Какво е светът... - таварисшч Пyтя, Чик Чи Рик и команданте... - другото какво е...

16

Анонимен

преди 7 години

Вие се бъзикате, но Северна Комедия е единствената която изправя на нокти САЩ, Русия и Китай едновременно. И трите държави осъдиха ядрените опити. Китай и Русия недоволстват щото не се знае къде ке падне ядреното оружие, пък те са близичко хаахаххаахах.