46

КАЛДЕРА

преди 7 години

3 милиона гладни - жадни за жени - бежънци (терористи) чакат в вратата на ЕС . Честито на *** Съюз ! От друга гледна точка е добре , поне ще има растеж в популацията :))))Севе - севе или сике - сике ! Честито :)))))

45

Erdogan

преди 7 години

от излезлите на този митинг повечето са твърдото ядро от подръжници на Ердоган. Не малка част са хора които въобще не харесват Ердоган но бяха изкарани на този митинг с откровенна лъжа. Бащицата заплаши лидерите на опозицията че ако не си привикат електората ще им намерят обща връзка с преврата и колкото и да не им се искаше, вторите преклониха главица и прилъгаха електората си да се яви че да се фука Ердо с бройката. Като изключим заблудените и извадените на сила или срещу заплащане за

44

Анонимен

преди 7 години

ЕС е толкова слаб и жалък, че не е за говорене даже. Вместо да се изпрати армия по всички външни граници и да се треснат жестоки икономически санкции на Ердоган, политиците от Брюксел пълзят като червеи пред него. Просто необяснима и жалка картинка!

43

до 52

преди 7 години

Защото не те питал бе... Утивай бързо на училище.

42

Анонимен

преди 7 години

Ердоганя се дърви, но знае много добре че европа може да поеме 2-3 милина бежанци без кой знае какъв проблем(ами след като киризят в 60 милионна Турция, какво остава за 600 милионна европа?), но ако Европа му наложи санкции фесовете ще клекнат за 1 месец.

41

Анонимен

преди 7 години

защо не ги пренасочи към Русия, нали са приятели вече. какво само заплашва Европа?

40

Анонимен

преди 7 години

Айде Ердогане, отваряй вратите нашироко да тръгне армия от *** и това е .. Нека *** депутатите от ЕС и фрау да разберат е , че трабваше тебе да зоровят още в началото. Сега е вече късно .

39

Анонимен

преди 7 години

Куче което лае не хапе, а какво ще стане ако Германия реши да спред удължаването на работни визи за турски граждани ???

38

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е неосталинист!

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко ЕС не вдигне визите, ще пусне мигрантите. Казал е думата пред милиони които са дошли да го подкрепят. Турците не са глупави като българите да ги лъжат политиците и те пак да си ги избират. И в Брюксел много добре знаят това. Ако не махнат визите, значи готвят България за огромен бежански лагер - товава в България ще настъпи истинки ад - 3 милиона българи, 3 милиона африканци и араби, 1 милион роми и 1 милион Турци - с България е свършено.

36

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разбера какъв е смисълът от това спорумение с механизъм "един за един" - ЕС праща един мигрант на Турция, тя изпраща вместо него друг на ЕС. Това е напълно ненужна глупост! И за какво толкова са им тия визи на турците, нали уж много силна икономика, армия, ала-бала... за какво им е толкова ЕС?! За бедняци като нас разбирам, ама те?! Това явно е част от замисъла на Ердоган за възстановяване на Османската империя, но зелките от Брюксел не виждат по-далеч от носа си.

35

Сатанаил

преди 7 години

Грозен, мустакат, шовинистичен демагог и швед е Ердоган! Точка. Нека изнудва. Нека пусне тая ***, че по бързо да почва ТСВ. Щото тя така или инак е почнала. Засега плахо и откъслечно, но до 5 - 10 години с пълна сила. А ако ги пусне тия може и веднага.

34

MERKEL

преди 7 години

MQMA PYK ERDOGANE.

33

Анонимен

преди 7 години

Ердоган = Хитлер!

32

Анонимен

преди 7 години

Хайде най-после да ги пуска мигрантите. Когато не смееш нещо да направиш не ти остава друго освен да заплашваш. Много добре знае, че пусне ли бежанците край с него и държавата му. Европа никога няма да му го прости. Затова само приказва. Май тия приказки са за пред турците, а не за пред ЕС. На тях той вече им е ясен.

31

Войвода

преди 7 години

Ке му свалим гаките на тоя чавуш ке му свалим,и керка му даже!

30

Членска карта №7

преди 7 години

до 38... с американски и германски заводи зад гърба си!

29

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ей! Някой се опитва да пише от мое име! Алоууу имитатора. Бая хляб и родопски калмари има да ядеш, докато стигнеш чичо си Гадорян. Малко трудно да си на ти с военното дело и международната политика. Хаха

28

Членска карта №7

преди 7 години

До МеркелНяма кой да ти се върже... Особено в България... Оправяй се сама, кукуриго дърто!

27

Меркел

преди 7 години

ЕС няма да ви свали визите Ислямист. Ще накараме Гърция,българия и Македония да стреля на месо към бежанците.