37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМадрид е на 300км.от морето. Интересно какви ся тези плажове? Неграмотни ***...................ЧЕ КОЙ СПОМЕНАВА ЗА МАДРИД БЕ Т.ЪПАК ?!

36

Анонимен

преди 7 години

Мадрид е на 300км.от морето. Интересно какви ся тези плажове? Неграмотни ***.

35

анонимен

преди 7 години

И сега защо плюете? Оставете семейството да се порадва на късмета си! Защо злобеете?!

34

един въпрос

преди 7 години

Абе нали тото противниците уверяваха ,че при тези високи технологии навсякъде по света лотото и тотото са манипулирани и никой няма шанс да спечели голям джакпот ?! А дори и да има печеливш той бил близък човек на еди кой си ?! Гошка на кого е близък ,на краля ли ?!

33

Полицай Попов

преди 7 години

Май само глупаците тук не осъзнават изцяло смисълът на думата (((( ИЗЧЕЗНА )))) :-) седмица , след като родните медии рецитираха дословно местоположение ,адрес и локация.Обзалагам се ,че щастливата Гошка е в правилните ръце , прави компания на някоя банда тип НАГЛИТЕ.

32

Анонимен

преди 7 години

До socialenСега разбираш ли защо си на държавна службица и чакаш на заплатка като кон на празна ясла?!Щото си ***!

31

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРаботлив ром е като черен сняг. Може и да го има, ама малцина са го виждали........................Пукаш се по шевовете от яд и завист !

30

Стига де

преди 7 години

Оставете хората, какво сте се захванали с тях. Имали късмет, спечелили, това по никакъв начин не ви засяга.

29

Анонимен

преди 7 години

Не ся Гошка набива кифтета

28

Анонимен

преди 7 години

До те трева не пасатСъгласна съм с тебе ! Щом са успели 15 г. да се задържат и интегрират в чужда държава значи не са толкова т.ъпи ! Може да са необразовани ,но не и прекалено т.ъпи за да си вложат парите в няколко банки и да чакат банките да фалират !

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Какво ДДС бе психопат?!Ти не си добре с главата.Едно е че си неграмотен а друго че имаш въздухарското самочувствие да даваш съвети и коментари.Не случайно бграците сте най-глупавите в Европа.

26

Kol

преди 7 години

GOSHKA E VECHE PODSTRIGANA PARVI NOMER RUSA E I IMA I ZAB VECHE V SEEDATA I SE KAZVA NEOTKRIVKA

25

те трева не пасат

преди 7 години

До АнонименПри банков фалит ще получи само 100 бона от краля......................Независимо ,че роми едва ли ще си пръснат парите в няколко банки и да чакат печалба само от лихви ! Всеки знае за риск от банкови фалити затова с част от милионите ще си купят недвижими имущества ще ги отдадат под наем , с друга част от милионите ще купят златни кюлчета и ще ги заключат в банков сейф и прочие ! Има начини да си запазят парите ! Не си въобразявай ,че като са роми пасат трева !

24

Анонимен

преди 7 години

К'ъв е тоя сив кон със зеленикав отенък бе майна, да не е фазан и да е получил оперение, да го е? Ееееее... Недей така.. Ние домати с колци не ядем.

23

кофти

преди 7 години

До socialenЗа съжаление в Испания за разлика от другите европейски страни печалбите от лото се облагат с данък ! Но както вече един друг ти спомена от Гошка този данък е взет и друг данък върху тези пари няма да има ! Единственият дъпълнителен данък ще е върху лихвите ,които получава ,но не и върху гланицата ,която е внесла в банката !

22

Хенде Хох

преди 7 години

Има едни супер бани за ей такива като гОжка..Много здравословни,..измислени още преди 80години,и то икономични и без вода.Къпеш се в благороден газ!След процедурата светът става по хубав и здрав!!!Айде гоЖке,с цялата фамилия на БАНЯ!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

До socialenПечалбите ит лотарийни игри в Испания се облага с еднократен данък, и се удържат още при изплащането на печалбата, платеца на печалбата е задължен да ги удържи и внесе и издава за същото документ, от там нататък печелившия си прибира парите и не дължи нищо повече върху тях, никакъв консултант не и е нужен, единственото което и трябва малко труд да разхвърли въпросните пари в няколко различни банки, като евентуална гаранция срещу възможен фалит

20

Обещавам, че

преди 7 години

ще си го преместя в левия крачол.

19

До 11

преди 7 години

Пич,Някои казват зелен кон като синоним на нещо несъществуващо.Само че в миналото такова е било популярното сред народа название на някаква рядка и скъпа порода коне, заради окраската им - сив цвят със зеленикав оттенък, на по-светлосиви петна. Прочетох това в статия на някаква етнографка или фолклористка, посветена на представите за западноевропейците в нашия фолклор. Конете им зелени да бъдат казвал моминият баща, като искал чуждоземните сватове да дойдат с богато сватбено шествие.

18

socialen

преди 7 години

Както написах, от догодина 51%. Това, което ти написа, са само 10% данък в/у печалбата от Лотарията. Милионите генерират огромна печалба и тя се облага с висок данък доход. При такива суми, 52% годишно. На Гошка ще и трябват финансови консултанти. Дано да случи на честни...