36

тъй тъй

преди 7 години

добре бе пичове, които коментирате как е карал шофьора на автобуса. Що тая мутра де'т се разправя не беше - да речем Рено Сценик или некоя Дачия комби. Отговора е много *** - защото нормалните хора не могат да си позволят такова поведение.

35

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ГОЛЕМИ БАЙ *** СТЕ ,А КОГАТО ВИДИТЕ ,ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ТОГАВА СТАВАТЕ И ГОЛЕМИ "МЪЖЕ" ! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМА ПРИЗШЕСТВИЕ ИЛИ САМО НЯКАКВИ ПРОТИВОРЕЧИЯ МЕЖДУ ДВАМА ШОФЬОРИ ,ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИКА ПОЛИЦИЯ ,А НЕ ШОФЬОРИТЕ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ ,ПОНЕ ТАКА Е В ГЕРМАНИЯ ! ХОРАТА ТУК В ГЕРМАНИЯ СА ВЪЗПИТАНИ ,ПАЛЯТ ПО ЕДНА ЦИГАРА И НАЙ-КУЛТУРНО ЧАКАТ ДОКАТО ДОЙДЕ ПОЛИЦИЯТА БЕЗ ДА СЕ ЗАЯЖДАТ ЕДИН С ДРУГ !

34

ГУРЕТЧИЯ

преди 7 години

ГОЛЕМИ БАЙ *** СТЕ ,А КОГАТО ВИДИТЕ ,ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ТОГАВА СТАВАТЕ И ГОЛЕМИ "МЪЖЕ" ! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМА ПРИЗШЕСТВИЕ ИЛИ САМО НЯКАКВИ ПРОТИВОРЕЧИЯ МЕЖДУ ДВАМА ШОФЬОРИ ,ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИКА ПОЛИЦИЯ ,А НЕ ШОФЬОРИТЕ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ ,ПОНЕ ТАКА Е В ГЕРМАНИЯ ! ХОРАТА ТУК В ГЕРМАНИЯ СА ВЪЗПИТАНИ ,ПАЛЯТ ПО ЕДНА ЦИГАРА И НАЙ-КУЛТУРНО ЧАКАТ ДОКАТО ЧАКАТ ДА ДОЙДЕ ПОЛИЦИЯТА БЕЗ ДА СЕ ЗАЯЖДАТ ЕДИН С ДРУГ !

33

kkk

преди 7 години

До ФактЗащотот тоя *** е засечен с 250км/ч!Много ме кефи да ги засичам такива по магистралата,мислят че като пресветват с фарове всички трябва да отбият в канавката!

32

Анонимен

преди 7 години

Na shofyora na avtobusa nyama da mu se razmine ubeden sum,ako ne ottegli jalbata si,shte yade perdah ot drugi.Chesto,kogato sum shofiral sum popadal na supernagli shofyori na avtobusi i mladeja pravilno e postupil!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Интересното тук е, че всички дето тук се възмущавате, ако вие бяхте вместо шофьора на мерседеса, щяхте да скочите да биете шофьора на автобуса или най-малкото и вие щяхте да държите такъв език.

30

Анонимен

преди 7 години

До Защо?Сигурно го е засякъл при изпреварване... доста често шофьори на тирове и автобуси просто чукат левия мигач и се почва едно изпреварване с 5 км в час.... забравили са че мигача не е предимство!От друга страан въпросния комплексар със сигурност не е карал с позволената скорост 130, а е летял в лява лента бог знае с колко и е светкал с дългите... след което е застанал на аварийки пред рейса и го е принудил а спре.Като толкова е бързал защо ще спира рейса?

29

Анонимен

преди 7 години

Тук едни плитки внасят политически привкус в едно типично хулиганство. Но ако тръгнем по тази плоскост и погледнем фактите от близката история, най-вероятно този безмозъчник е от ЮРУШ!

28

Иво

преди 7 години

31, няма никакво значение поведението на Шофьора на пътя! Дори да е направил провинение никой няма право така да го заплашва. Това си е саморазправа, която е подсъдна! Утре всеки който си мисли, че са му нарушени правата може почне по същия начин да заплашва и държавата ни ще замине. Нали заради това има полиция, съд и т.н.

27

77777

преди 7 години

За мен първопричината е някакво много опасно шофиране на шофьора на автобуса, но на него ще му се размине.

26

роро

преди 7 години

До АнонименКоментирай този *** как се заканва да събере 10 човека и да го утрепа от бой ! *** бургаски !

25

Симо

преди 7 години

До хмИма и втори начин. Да ти се обади вътрешният дявол. Знаеш ли такива *** как гледат със счупен нос и насинени очи, след като си му зашлевил два юнашки шамара.

24

на моренце в БГ

преди 7 години

Вчера в dnes.bg имаше статия за това, че българите не сме ходили вече по нашето черноморие. Ами статият от днес показва още веднъж защо - мутри в най - чистият им образ изграден през годините започват да те бият и дерат още на магистралата. Тоя същия после ще е разпоредил и определим цената на паркинга, чедъра и шезлонга, баничката в баничарницата от която ще те скъсат киселини, разредената ракия и шопска салата с домати които и за консерви не стават. И примерите могат да продължат безконечно..

23

Анонимен

преди 7 години

В този случай би трябвало да коментираме поведението на шофьора на автобуса на пътя, но никой не се е сетил да го снима как шофира.

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до гурбетчийкатаПо голям *** от теб ЕДВА ЛИ ИМА бе пеерасТиноПО ТОВА КОЕТО СИ ПИСАЛ СТАВА ЯСНО ,ЧЕ И ТИ СИ "МЪЖ" САМО КОГАТО ИМАШ ПОДКРЕПА ОТ ДЕСЕТИНА ПРИЯТЕЛИ ! Е ЗАРАДИ ТАКИВА К.ЕЛЕШИ КАТО ТЕБЕ ВЪЗНИКВАТ ПРОБЛЕМИ И НАРУШЕНИЯ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ,ЗАЩОТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО КОГАТО СТЕ 10 СРЕЩУ ЕДИН ! ШМАТКИ !

21

Факт

преди 7 години

Почти всеки шофьор би избухнал, ако бъде засечен опасно. Виждал съм го много пъти. Не знам защо се раздухва точно този случай!? Когато човек се афектира, говори такива неща без реално да го мисли. Не е скочил да го бие, както вероятно е заслужавал, но хайде сега да го съдим. Ако го осудят шофьора на автобуса почти сигурно ще пострада.

20

хм

преди 7 години

До Защо?Естествено, че ще се извини. Дори и да не е направил нещо опасно. По-умният отстъпва както се вика. Когато спориш с про***так, единственият начин да не излезеш от спора и ти про***стак, е да отстъпиш... А все пак вози хора, не само себе си.

19

Защо?

преди 7 години

Шофьорът на автобуса се е извинявал и вероятно е имало защо. Явно е направил нещо доста опасно, не виждам защо това не се коментира, а и явно ще му се размине.

18

Анонимен

преди 7 години

Да ще има наказание. Баща му ще го извади от пандела и после ще му дръпне ушето. Мамин той, на тати батката. Още повече за такова нещо в затвор не се влиза най много да си плати таксата.....така де глоба.

17

Анонимен

преди 7 години

До StmnvБас държа, че и чалгата в салона на ЕС-ката е била на мах.