82

Анонимен

преди 7 години

До гошо тъпотоТова бяха албанците от косово! Никъде не се писа в пресата че са индийци и прочие. Количките с хот доците и печените кестени също бяха албански приоритет - косовски.

81

Анонимен

преди 7 години

До NAVIBULGARЗаради илюзорната ни грандомания плюс необузданите ни емоции. Заради това че сме джъджментал към по-обикновените англичани без да знаем почти нищо за тях. Заради скапания ни манталитет лъхащ с егоцентризъм и мания за величие.

80

Анонимен

преди 7 години

Наистина не разбирам българите, които са в Англия...При всичката тази жлъч и омраза, която се излива по тях, те продължават да седят там. Бил съм в три държави - Англия, САЩ и Германия и наистина се забелязва една неприязъм от англичаните към нас, гледат ни все едно сме ***. С американци и германци такъв проблем съм нямал.

79

Анонимен

преди 7 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Не си реалист ами си си точно анти-българин. Щом българския народ за теб е тор.

78

Калина

преди 7 години

Абе, днес.бг, на чии точно интереси служите, че триете коментари, които не ви харесват?Да ви***** свободата на словото. При вас явно няма такава!

77

Анонимен

преди 7 години

25 одини ни цакат с пошла демокрация! На власт издигнахме телохранител - пожарникар!Всичко читаво, дори вече и нечитаво бяга от България! Тук остават множество роми и българския народ се топи и топи и скоро няма да има и помен от него!Но пък не можем и да се сърдим! Това са природни закони! Силните и адаптивните оцеляват, а ние явно не сме сред тях...И както в България не искат сирийци, иракчани и прочие, така и в UK не искат българи и са си в тяхно право!

76

гошо тъпото

преди 7 години

не разбирам защо ингелезите обичат индийци ,пакита, а нашите индийци ги мразят ,те са толкова симпатични, че изядоха лебедите на кралицата

75

NAVIBULGAR

преди 7 години

Ако някой има аргументиран отговор на въпроса защо нетърпимостта на британците е насочена в по-голямата си степен към хората от източна европа отколкото към разни пакистанци,индиици, моля инфо.Това че са били колонии-добре,но достатъчно ли е като причина.Виждал съм по летищата цели фамилии-тези в работоспособна възраст очевадно издържащи се с ниско квалифициран труд (ако въобще работят).Всеки един средностатистически източно европеец би бил многократно по-полезен за британската икономикаПрочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/07/28/brexit-yt-nastroi-britancite-go-home-bylgari.31

74

Кирчо

преди 7 години

Много на силни се правят, да отидат да се правят на ислямските общности там. Те са им основният проблем.

73

Анонимен

преди 7 години

До опорна точка 84Имаше много българи от по-старата имиграция които гласуваха за Брексита! В никакъв случай не мога да кажа че мразят България - точно обратното! Но те също си имат семейства и искат децата им да имат по-нормално бъдеше. Вижте само цените на къщите и наемите около Лондон, вижте и средната работна заплата, представете си горе долу каква ще е картинката след 15 години и в какви условия ще живеят вашите деца! Няма расизъм но има практичност! БЪЛГАРИНА все някой го дискриминира!

72

Плавник

преди 7 години

На над 64 милиона население имало 6200 жалби. 0.009% от великобританците са ксенофобски настроени. Сензацията е налице!

71

Анонимен

преди 7 години

86, ти си за психиатър.

70

Анонимен

преди 7 години

88 не знам откъде са те изтървали, но според мен имаш остра нужда от преглед и освидетелстване от психиатър. Отивай и не си губи времето.... и нашето.

69

Горан

преди 7 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@И квооооо?

68

Бургазлия

преди 7 години

Най-добре е емигрантите да се върнат по родните си места в България и да помогнат с опита си за възраждане на икономиката, като някои от инвестират спестяванията си в собствен бизнес. Освен това да създадат една нова партия Възраждане, веднага ще ги подкрепя.

67

До Врабче

преди 7 години

Не харесвам англичаните,не харесвам тъпата английска и американска музика,не харесвам държави като англия и америка. ----------------------------------- Да, ти си харесваш великия чалгаджия Слави Трифонов да ти пее за Пружината или обожаваш тв Планета където звучи "благозвучен" български или в най -добрия случай слушаш оркестър Канарите!ахахаха Познах ли?!: D

66

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Велика България! Велик български народ! Хилядолетна история и традиции!Към днешна дата - нищо от това не е останало! Смотана държава с народ, който бих оприличил на ТОР!Не можем да си оправим нещата тук и бягаме и сеем нашата вуня и по Света!И не ми минавайте с номера, че вие не сте такива, а другите са, и че ромите ни разваляли имиджа по Света...Не съм анти българин , реалист съм!

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Фактите говорят съвсем друго! Българите и румънците ги наемат защото работят за значително по-малко пари от английските им колеги! Те не са виновни за това разбира се но за съжаление те са на първичен прицел от страна на по семпли английски индивиди!

64

Анонимен

преди 7 години

Все още не мога да разбера, как може все ние да сме виновни при наличе на толкова много терористични атаки в Европа, за които всъщност са дело на граждани от Германия и Франция. Да, те са техни граждани, с техни паспорти.И българи и румънци работят, едни други са на социала масово, дето им не се виждат и очите.

63

опорна точка

преди 7 години

"Гласувалите за Брекзит, мразят българите". А всъщност, Брекзит може много да помогне и на България и на Европа като цяло. Една дума не съм прочел в английски форум против българите. За сметка на това има доста попържни по адрес на Меркел, бежанската политика, банкстерите, статуквото, бюрократите.... Ще се скъсате да се слагате на силните на деня. Да ви подарим по едни наколенки?