57

Анонимен

преди 7 години

До СърбинКога сме ви хванели,все бой сте яли,хайде стойте си на дупетата! Да ви благодарим за чалгата ли,какво ли?

56

до сърбин

преди 7 години

Не може да си сърбин и да говориш така при тази ситуация! Ако си - жалко! Заради такива като теб не можем да се обединим на Балканите и да отстояваме своето! Жалко :/

55

не съм изненадан

преди 7 години

какво друго да очакваш от руснаци освен предателство

54

Анонимен

преди 7 години

Продаде ли ни, батюшка?Продаде ни.

53

Анонимен

преди 7 години

Ако някой ви забие нож в гърба, ще приемете ли извинение? В случая, както се предполагаше, не е било нож и не е било в гърба. Явно на Путин му е харесало.

52

анонимен

преди 7 години

нали искате нато и ес те ще ви пазят от османлиитесмях в залата===== бьлгариньт си пати сам от главата от 1878 до сегавсе на грешната страна

51

Сърбин

преди 7 години

Сърбия е най-великата нация в света. Сърбите смята българите за нещастници. Никой в Сърбия не взима България насериозно. Ние сме на световно ниво. Вижте какви спортисти имаме и какви музиканти. Слушате ли сръбска музика? Слушате. И не само слушате ами 80% от "хитовете" ви са копирани от сръбски песни. Вие нямате облик и не сте народ. Вие сте една сбирщина от 30 народа най-многобройни сред които татарите.

50

Анонимен

преди 7 години

Ще се видят Путин и Ердоган.Ще обяват проекти за няколко милиарда.Фирмите ще се надпреварват коя по голям рушвет да им даде.Ще им приберат парите и след това ще се скарат и ще кажат че проектите се замразяват.

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТака наречените ,,ватенки",сме за Русия,когато е против Турция,когато двете се гушнат: ,,досвидание",виж вие шошитата,следите в устата,,Козяк"и можете да се завъртите на 180градуса,средно осем пъти на месец.

48

Анонимен

преди 7 години

""*** са толкова зомбирани, че сменят посоката за час.""...................Напълно прав си ... простите, зомбирани руснаци така наречени *** ... нямат собствено мнение или принципи те просто пламенно защитават позицията на вожда, а вожда им често си мени позициите. При него позициите му се базират изцяло на моментно настроение.

47

Хуйдини

преди 7 години

Накрая ще се окаже че краварита са свалили санолета и са иставили четака да опере пешкира.

46

Oleee

преди 7 години

Хаха - ей тая всеки път ме разсмива с нейните инсинуации. А бе бива ли да си толкова глупав, че даже каквото ти е поръчано, да не може да го напишеш като хората?

45

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев да гледа и да се учи как се прави политика. С глупавите си изказвания ще останем капо, а Русия и Турция ще си стиснат ръцете.

44

Анонимен

преди 7 години

Защо сред проблемите на Ердоган не се говори за най-сериозният войната, която се води с кюрдите? Вюжните и югоисточни части на Турция се водят реални бойни действия и жертвите са не по-малко то тези в Украйна.

43

Анонимен

преди 7 години

аууу , ооооо , въй въй.То един съюз то едни европейци.Не знам защо се живее в тази заблуда че едва ли не някой ни напада.Самя евросъюз със безобрезната политика която води сам се разпада,а нападателите и убийците са вече интегрирани много добре сред нас.

42

Анонимен

преди 7 години

Момчета,не се "абете"!Турция не е на нивото,на което играе Русия!Не се съмнявайте- Истанбул е бил -и ще бъде-"проруски"!Щом руснаците са били на 40 км от него и са се спрели,значи са се договорили с когото трябва!През ВСВ Турция не е обявявала война на Съюзниците- САЩ,Англия и СССР-за разлика от "демократична България"!Български политици ли са-първите им задължения трябва да са 5 години служба в Дисциплинарна рота на гара Чернево- да произвеждат фракции за строителството на жилища и пътища

41

Мишо

преди 7 години

Ами България да не беше спала. Имаше достатъчно възможности.

40

Анонимен

преди 7 години

Ердоган да не се прави на велик. Току виж някой подкрепи кюрдите и ще му се стъжни.

39

Анонимен

преди 7 години

Двамата диктатори се прегърнаха. А доскоро *** плюеха по Ердоган. Сега срамежливо мълчат. Май вече им харесва турчина.

38

Анонимен

преди 7 години

А аз да попитам дали не може Сърбия, България , Гърция , Армения , Македония , Кипър , Румъния , и всички кюрди да си поделим Турция един път завинаги !!!