25

Анонимен

преди 7 години

До Dr. GreenthumbТова пък какво общо има с това, което съм написал, аз съм казал, че дима от канабиса предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който причинява рак и който се отделя заради тютюнопушенето? Иначе методите които си описал са рационални, ако си консуматор на коноп.

24

Хейтърче

преди 7 години

Мразя смръдливите пушачи!

23

Бай Вълчо

преди 7 години

Цигарите са бошлаф работа и реална полза от тях няма!Лечебни свойства - 0Коефициент на удоволствие - нисък!Вредност - Висока.И за финансите е вредно! Един редовен пушач всеки месец хвърля поне 100лв на вятъра.Консумирайте само качествени субстанции които имат доказани лечебни свойства за тялото и за ума.В умерени количества червено вино (за предпочитане домашно) и от време на време тревица...

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1"Поредната малоумщина на брюкселските тикви!"---Не само на брюкселските. И на задокеанските ...И още нещо: Борят се с тютюнопушеннето (в световен мащаб), а ПООЩРЯВАТ НЕЕСТЕСТВЕНИТЕ БРАКОВЕ МЕЖДУ ЕДНОПОЛОВИ (в още по-световен мащаб).Сбъркани извратеняци! А нашите "умни зелки" се правят, че се грижат за здравето на българина. Апропо корекция: тиквите са български (банкянски), брюкселски са зелките. :)

21

mimoza

преди 7 години

Не познавам нито едно семейство, което да се е развело, защото някой пуши. Кога ще сложат такива снимки на алкохола?!?!

20

Dr. Greenthumb

преди 7 години

До Анонимен 11За това умните хора не свиват слимарки, а пушат от бонг/наргиле. Също така може да използваш ел. цигара и да я пълниш с канабисово масло. Иначе ти си философствай и си пуши ***.

19

до 19

преди 7 години

А ако включим и алкохолик, ще се вижда драстична разлика само по външният вид, без да се правят изследвания, а ако се включи и консуматор на амфети, който е консуматор само от 10 години, защото 30 няма кой да издържи, открояването му от другите трима ще е силно натрапчиво.

18

Анонимен

преди 7 години

Мамо, нали купихме кхрехврхнихшни? Забравих, мамното- ходи изпафкай една цигарка да си вземеш токсичната доза.

17

Анонимен

преди 7 години

Не минавайте на нищо, ама ако трябва да сравним един пушач на канабис от 30 години и един пушач на тютюн от 30 години, ще видите, че тютюна е в пъти по-опасен от канабиса.

16

до гоуемите пуяци

преди 7 години

Лицемери, като сте толкова загрижени- забранете продажбата на цигари! Като искате мир, забранете производството на оръжия. Като искате здрави хора, забранете ГМО. Останалото е само долнопро.бно плюмчете и *** кампании за облъчване на малоум.няци без никакъв ефект - вие сеете смърт и печелите милиарди от това.

15

Анонимен

преди 7 години

Като ви се пийва- пивайте си, като ви се пуши- пушете си- един е живота и няма време за ограничения!Наздраве!

14

Наркозависим

преди 7 години

От утре минавам на тревица.

13

Анонимен

преди 7 години

Пушачите били хармонични и нехармонични , бухахахаха . Едните пафкат и свирят на хармоника , другите само кадят и слушат първите

12

Анонимен

преди 7 години

До Марк Твенпродължавай да ядеш пържени картофи и да се наливаш с бира. Те са съвсем безопасни.

11

Анонимен

преди 7 години

цигарите : от кутията - в табакерата !

10

Мдааа

преди 7 години

Отвратителен, гнусен навик, но в "държавата" България, уви, все още е модерно да се пуши!

9

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че субстанцията в канабиса при неговото пушене предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който причинява рак от самото тютюнопушене?

8

Марк Твен

преди 7 години

Тютюнът е единственият продукт, разрешен за консумация, който води до смъртен изход, когато се използва по предназначение. При него няма безопасно минимално ниво на приемане. Съдържащият се в тютюна никотин предизвиква висока степен на психическа и физическа зависимост която е толкова силна, колкото тази, причинена от хероина. Това превръща тютюна в най‐често употребявания и единствения напълно легален и свободно продаван наркотик. Картинките няма да помогнат. Пушачите са наркомани!

7

Анонимен

преди 7 години

А канабиса, който е билка и лекува, и не е убил никой, продължава да е критично опасен, според вярванията и закона на някои.

6

Чудейко

преди 7 години

Искам подобни картинкии и за кренвиршите.