26

Turkis Force

преди 7 години

SULTANAT OF TURKEY.....WELCOME!! STRONGER...UNITED...FOR EVER!!

25

Анонимен

преди 7 години

Запазете спокойствие, иначе ще ви арестувам.

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя няма ли да си обръсне мустака. Супер комично изглежда с тоя мустак.

23

Метин Хаджъ

преди 7 години

българия има нужда от повече Ислям, ако иска да оцелее. Турците и Ромите са гарант за оцеляването на бг.

22

Анонимен

преди 7 години

Нали турция е велика и богата? Какво правите тогава в германия и даже и в България ? Стойте си в Анадола, ходете на джамия, удряйте чело в земята по 100 пъти на ден и се лъжете един друг, че сте велики. Обаче идвате в Германия, не искате във "Велика турция"

21

ODESSA

преди 7 години

Абе идиотфес тоя не иска нищо друго. Освен възстановяване на османската империя. Тоя се е издигнал от нищото. Такива са най опасни. Тоя ще ти сложо фес на жена ти хиджаб. И ще се ядосва вътрешно за свинските порядки и навици на ***.

20

Анонимен

преди 7 години

90 % от турския народ е за Ердоган, защото превратът не успя. Ако превратът беше успешен, 90 % от турците щяха да са против Ердоган. Такива са турците, ако не викаш за властта, режат ти главата. Затова и всички сега са за ердоган

19

Анонимен

преди 7 години

Истината, за едни тъжна, за други радостна е че Ердоган има подкрепата на над 90% от турски народ, така че външните сили, всеки знае кои са, колкото и да се напъват да го свалят ще им бъде доста трудно. Дори да запалят нова война, както в Ирак, Либия, Афганистан и Сирия, пак ще им бъде трудно.

18

Българофил

преди 7 години

Абе щом нашите се връщат от Голямата екскурзия... Значи нещата не идат на добре....Ердоган се изживява като Мурад I ...Лошото че Кемал каквото направи Ердоган може да сънува.... Спечели националистите в Турция Но вече Османска империя НЯМА!!! Опитат ли се да я възраждат ще Горят Балканите... НИКОГА ПОВЕЧЕ ИГО!!! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

17

Анонимен

преди 7 години

Ердоган унищожи и малкото демокрация в Турция и вече официално превърна Турция в ИДИЛ.

16

Анонимен

преди 7 години

След като изби толкова много народ в опит да ислямизира страната което само по себе си предвещава рязане на много глави в които няма ислямско мислене, какво спокойствие иска ислямиста Ердоган ? В момента в който свърши "царството" на мюсюлманина Обама, Ердоган ще има отворена сметка срещу Америка. С какво са виновни турците които пишат на латиница и образоват жените си за да ги връщат 200 години назад ?Това е просто лудост на Ердоган, която народа му ще плати.

15

Анонимен

преди 7 години

турция не е велика сила. ердоган се помисли за по-голям, отколкото е. турция е регионална сила и ердоган затова и страда от комплекс за малоценност. Иска му се да е велик, но е малко нищожество и това го измъчва ден и нощ. Великите сили са Русия, Китай, САЩ, Индия. Всички други са малки сили.

14

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ако пусне 3-те милиона тарамбуки, които държи на склад, България ще престане да съществува точно след 48 часа.

13

Анонимен

преди 7 години

Много ги е страх еврозелките от един евентуален съюз между великите сили Турция и Русия. Това доста ще охлади мераците на еврогейовете за Черно море и онази флотилийка там.

12

до 17

преди 7 години

Турците, които познавам са скромни и работливи хора. И много чисти.

11

Анонимен

преди 7 години

Ти не си добре, щом защитаваш турците. Не разбирам защо трябва да лъжеш и да ги защитаваш тия питекантропи турците ? Не ги ли виждаш, че от 10ти век не са мръднали в развитието си и са варвари с нисък интелект. Познавах един турчин с квадратна глава, 2 думи на кръст не можеше да свърже. Мучеше като бавноразвит мозък. Ето такива са всичките турци, а ти ги защитаваш тия безмозъчни, азиатски варвари.

10

Неа

преди 7 години

Ердоган , ако беше образован нямаше да е толкова първичен . За другото съм съгласна . Имаме нужда от ръководител , а не някой който да продължава да лавира между чуждите интереси .

9

Анонимен

преди 7 години

България има спешна нужда от държавник като Ердоган - образован, смел и решителен, а не като нашите меки китки, които наведени само чакат да им спуснат директивите от Брюксел.

8

Al Ansari

преди 7 години

Ердоган, чакаме парламента да приеме закона за екзекуциите!!! Парламента е там, за да изпълнява народната воля, а тя е предателите да бъдат обесени! Както правят в САЩ!

7

Анонимен

преди 7 години

Саудитска Арабия, Либия, Египет, Ирак, части от Сирия, сега и Турция. Това реално е Ислямска държава. България вече граничи с ИДИЛ.