45

Анонимен

преди 7 години

Немския *** продължава да маже очите на германците. Не бил бежанец, ама е интегриран ислямист. Бежанците също са ислямисти, които искате да интегрирате като него, а някои от тях вече извършиха атентати. Усещате ли, че колкото повече замазвате положението, толкова повече ви се вмирисват ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, а бе немски бок луци?

44

Кочо

преди 7 години

Така наречените бели мъже и хора които излизат да протестират, са прости престъпници, вземете и прочетете най-накрая за какво става дума, какви са основателите на ПЕГИДА и тем подобните. Това реално са същите престъпници като повечето комунистически партизани, които са били обирджии на мандри, изнасилвачи и убийсци, реабилитирани от ***, като партизани. Проблемите на обществото не се решават от престъпници, а на политическо ниво. Като заменим едни убийци с други, не решаваме проблема.

43

Анонимен

преди 7 години

В ИМЕТО НА *** ТОЛЕРАСТИЧНИ "ЦЕННОСТИ" ТОЗ ИРАНЕЦ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НА ВИСОКИЯ РУС МЪЖ С ЧЕРНАТА ОБУВКА! :-) :-)САМО И САМО АЗИАТСКИТЕ ПРЕСЕЛНИЦИ ДА СЕ ОНЕВИНЯТ!

42

Анонимен

преди 7 години

"18-годишният германец от ирански произход, който уби девет души в търговски център в Мюнхен, не е бежанец"Той е интегриран, каквито се опитвате да направите и бежанците. Припомням, че бежанци вече са участвали в някои от атентатите в Европа. Умножавате ислямистките терористи с милиони.

41

Лермонтов

преди 7 години

Гьобелсовата пропаганда на Меркел по всякакъв начин правиопити за да отклони общественото мнение от бежанците в страната,пуснати с нейната протекция !И защо се правят на ударени, че тези 17-18 годишни момчетас мюсюлмански произход едва ли не са били под въздействието на Амок за да извършат "случайно" тези тежки злодеяния !?Че то е повече от видно, че същите са били предварителнообработени от своите духовни водачи и допълнително подплатенис дрога за кураж преди извършването на деянието !?

40

чукча

преди 7 години

Света не се е променил много в последните векове.Винаги такива убийства ако станат в столицата на дадена империя в случая ЕС имат голям отзвук.Същите убийства и по жестоки дори извършващи се ежедневно в колониите на същите тези империи и в заробените страни се отминават с досада и презрение.

39

старите ленти

преди 7 години

Да, непременно терориста ще е такъв какъвто трябва. Хитлер като е драснал клечката на Райхстага, полицията после е открила че това са комунистите. Можело е дори да намерят Г.Димитров да лежи зад Райхстага самоубит между две празни тенекиени туби за бензин. С лична карта в джоба, разбира се. Но тогава все още немците не са били под американска окупация от 70 години, и са нямали такива хитри съветници.

38

Анонимен

преди 7 години

Ще доживеем ли края на либералната диктатура, в която разни п.о.л.у.-човеци се гаврят с европейките, а белите мъже нямат право дори да излязат на улицата и да протестират защото веднага ги заклеймявят за фашаги и ксенофоби! Тежко на Европа ако не се осъзнае накъде се е запътила! Всички велики цивилизации са изчезнали, след като са прогнили и деградирали отвътре!!!

37

ФАКТИ--само факти

преди 7 години

Това ДОКАЗВА за пореден път че интеграцията и всякакви толерантни ценности НЕ РАБОТЯТ----ФАКТ.........А Е.С. още ни хвърля прах в очите с неговите евро-атлантически безумни ценности.

36

Гуднюз

преди 7 години

Това би трябвало да е добра новина, щом като не е един радикализиран почитател на исляма.

35

Ангел

преди 7 години

Що не споменавате че Германеца от Ирански произход е Ислямист .Както и цялото му семейство .Вчера излезнахте с версия че е Брайвик 2 .Естествено оказа се че си е най обикновен Ислямски тероризам !

34

Анонимен

преди 7 години

Този *** вероятно е бил на ясла от социала и милиони в Европа са хрантутници като него. Защо меките евро китки им помагат да се развъждат и оцеляват от данъците от нашия гръб и от благодарност да ни изтребват като вреден дивеч.

33

gtf

преди 7 години

е от иран няма как да е бежанец, щото там война няма... но е мюсюлманин...

32

Е и?

преди 7 години

Нищо извънредно не е станало.Това е един нормален ден в Донецк където украинските фашисти подкрепени от същите тези немци за удоволствие убиват руски жени и деца с далекобойните си оръдия но за това нашата преса не пише.

31

Анонимен

преди 7 години

Не бил бежанец но е бивш бежанец ! Все тая!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Атентаторите във Франция също не са бежанци, и какво от това.

29

убийстваВефира от 8

преди 7 години

По Нова ти-ви вчера едва не се подмокриха от превъзбуда докато предаваха "картина от мястото на събитията". Продуцентите обмислят да сложат и Ники Кънчев между водещите, за да стане истинско реалити, и да искат двойно за рекламите от клиентите.

28

Да го кажем направо

преди 7 години

ОЩЕ по-лошо е това че не е от бежанците----това доказва че НЯМА интегриране на тези ***...--което от своя страна пък доказва,че приказките за евро-атлантически ценности са просто бутафория и прах в очите ни....

27

Анонимен

преди 7 години

Ами да, изглежда со го самоубили да не би да излезе ислямист и да почне давика алаха бакала.

26

Анонимен

преди 7 години

Какво да се очаква от мюсли от Иран, че то генетично им е заложено да правят зулуми. Чак пък и гражданство му дали. Честито на баба Меркел за успешното интегриране. Жал ми е за Нитлер, ако има задгробен живот как ли се чувства.