16

ист

преди 7 години

Храни куче да те лае -убива.Германия си поръча 1 милион престъпници. Да си поръча още 1 милион.

15

Анонимен

преди 7 години

Това момче е завършен религиозен продукт. Идва от Иран, стопроцента е възпитаван религиозно, стъпва в Европа и автоматично се радикализира. На 18 години вместо да напира да мачка сисите на някоя съученичка, той тръгнал на кръстоносен поход. Забулени са им жените и мозъците, тва е.

14

Спай

преди 7 години

Не моше ли преди повсеместното следене на гражданите да опитате повсеместна депортация на гостите?

13

Адолфчо

преди 7 години

Познах, че е чист ариец с "Майн кампф" в джоба и свастика на лявата буза.

12

Дедо Гого

преди 7 години

Тоя се е броил за германец, чист "ариец"...Колонизаторите от Европа бяха решили, че ще си внасят черноработници от всякъде - да им вършат мръсната и тежка работа. Хубаво, ама бачкаторите взеха да се осъзнават. И понеже акъла им е толкова - почнаха стрелби и бомби. Да покажат, че не са роби...Нещо като революция на потиснатите и онеправданите. Това сме го гледали в друг аранжимент. Но, че става по-лошо, ще става....

11

Неа

преди 7 години

Аз мисля че баба Меркел прикрива нещата , иска и се това да е обикновен психопат ... За да не излезе тя психопатка .....

10

Нинджа

преди 7 години

Малко пресолиха манджата. 9 загинали? Това е нищо. В САЩ всеки ден умират двойно повече хора от престрелки. Искате да съчувствам на душманина ни Германия? Те съчустват ли ни че пенсионерите ни ровят по кофите? Не.

9

Неа

преди 7 години

Германски гражданин с ирански произход , сиреч иранец , още по сиреч ислямист ...

8

internetlumpen

преди 7 години

Не бил ислямски и не било тероризъм... Кулинарен протест може би..!?

7

Анонимен

преди 7 години

В първите часове,германските власти говореха за криминално деяние и забраняваха разпространението на снимки и клипове уж от съображение за сигурност.С престъпната си толерантност обясняваха,че убийствата нямали нищо общо с исляма, и че някой чул нападателят да крещи"аз съм германец"което водело до заключение,че бил краен националист.Даже някой бил видял,че оня имал нацистки символи по дрехите си.Оказа се,че е поредната човекоподобна твар мразеща цивилизацията и християните.

6

Баба Меркел кукуто

преди 7 години

Толерирайте ги още , отвръщайте им с мечета и песни , накрая ще превземат Европа и ще я обявят за тяхна територия !

5

Анонимен

преди 7 години

Смятайте на какво отхвърляне е бил подложен, за да изтрещи така! Западняците са царе на скритото дамгосване. Абсолютни лицемери. Иначе са "готини"(разбирай възпитани) и "толерантни"(тоест никога няма да приемат дошлия отнякъде за един от тях). Чак пък крещял "аз съм германец"... Да, ама не съвсем. Ще има още такива случаи, според мен.

4

Анонимен

преди 7 години

Само се питам дали папата ми краката на този "германец"?

3

Анонимен

преди 7 години

Афганистанец коли с брадва пътниците във влак и крещи Аллах акбар.Иранец ама иначе бил германец стреля в търговски център и трепе хората и крещи "аз съм германец".Властите не знаели какви са им мотивите на тия "германци".За да имало пълна сигурност трябвало да има пълен контрол и ограничаване на свободата и правата на гражданите.Но вместо да се налага "Биг брадър" и диктатура трябва всички *** да бъдат екстрадирани от Европа.Но германците сами са си виновни за толерантността си.

2

т *пи политици

преди 7 години

Кадафи им казваше, че благодарение на него има мир в Европа, ама те - петрола искахаПосле -" добре дошли"Сега - тоя ад

1

Анонимен

преди 7 години

Германец от ирански праизход - е , нема такова животно .