26

До 39

преди 7 години

Сложно е за интелекта му да разбере какво искате да кажете.

25

българка

преди 7 години

НАРОДА НА ГРАНИЦАТА!

24

Ако беше

преди 7 години

Вместо да участва в сценария за създаване на масова страхова психоза у българите, Премиерът, ако беше достоен премиер , мъж и пич, ако щете, трябваше да направи следното:Да посочва ежедневно какво се прави за усилване на българската войска-реформи, бойна сила, финансиране...Да информира ежедневно какво се прави като цяло за защита на територията и населението на БългарияА не да търчи под полата на ердоган и меркел,, не да ми дрънка за незащитена граница и собствена немощ!

23

Анонимен

преди 7 години

Плюете Борисов, но Няма кой друг да предложите.Затова нито едно друго име не се чува.Защото всички се страхуват да поемат кормилото в тежки времена, Само Боко не се уплаши и пое отговорност.Затова сте жалки.Само хленчите, но нямате решения за нищо.Борисов се опитва и успява. Бавно, но успява.

22

Българин

преди 7 години

Господин премиер.Станаха доста страни от ЕС, които отказват да приемат бежанци, защото се явяват опасни за националната им сигурност.Пресен пример,Полша.С цялото си уважение,без да давам съвет никому:Не оставяйте името си в историята като премиер и преди всичко БЪЛГАРИН,който допуска ислямизирането на страната ни,заради съмнителни ,,Ценности".Нито историята ,нито народа ни ще простят някому подобна Херостратова слава.

21

Само минуси за тоя

преди 7 години

До БългаринБългарин , който иска да затрие България - цяла Европа не ги ще , той ще ги интегрира у нас !!!! Глу$ак , ако имаше добре платена работа за квалифицирани кадри у нас , дали някой щеше да бяга в Европа бе ? Глупости говориш !!! Тия дето идват на границата са прости ,необразовани ,невъзпитани , без елементарна лична хигиена и не идват за да РАБОТЯТ ,а за да те асимилират проста7ко...В цяла западна Европа пищат от тая *** , той ще ги интегрира !!!

20

gost

преди 7 години

Оф тия други новини не знаят ли цска нап турция франция даи е та писна на човек наизуст ги научи а сме цъвнали и вързали

19

До 31 , А не е

преди 7 години

До анонименЕвроатлантическо да се стреля по нелегални мигранти , не отговаря на демократичните и европейски ценности !!!!! Макар че , двама трима застреляни при опит да влязат нелегално и повече няма и да помислят да идват насам . Ама от дупедавци европейски ще се затрием тотално ....

18

анонимен

преди 7 години

относно бежанците стреля се на месо за незаконно пресичане на границата какво ще каже европа ама изобщо не ме интересува относно руските самолети сьгласна сьм те да крьжат над бьлгария отколкото турскитефесовете само чакат да скочат никои да не чака помощ от нато защото ще си остане с надеждата

17

Българин

преди 7 години

Нека да интегрираме бежанците заедно. Да погледнем трезво на нещата. Това са хора и те могат да бъдат от полза на обществото ако си изиграем картите по правилния начин. Насаждането на омраза срещу бежанците не е решение, защото омразата води до омраза. В България има нужда от работна ръка - и квалифицирана и неквалифицирана.

16

оптимист

преди 7 години

боко е пич. но остави голямата политика а гледай бежанците как нахлуват. А истината е една: когато гръмнаха афганистанеца една руска журналистка от македонската граница в интервю попита един защо не минават през България : той го каза : там ни мразят и са лоши хора.

15

Анонимен

преди 7 години

Не го харесвам този човек, но този път казва истината. България е подложена на изключителен натиск. От една страна са бежанците, от друга разположението ни на картата. Дано в този момент партийте ни проявят разум и бъдат едно цяло. Повече от всякога имаме нужда от единни действия. Наистина международната обстановка не е никак, ама никак обнадеждаваща.

14

А,дано ,дано

преди 7 години

До АнонименПърия шамар на ЦРУ дойде от Ердоганчо като им смаза опита за преврат !!!! Това не ВИ е Либия, Ирак - при Сирия и Турция удариха на камък ЦРУ и това е добре за нас , иначе с това мутре на власт нищо добро не ни чака

13

До пехотинец

преди 7 години

Хахахаа..кои танкове кои самолети..събуди се преди да пишеш глупости....

12

Балканец

преди 7 години

С откраднатите пари от Цанков Камък, Белене, КТБ, Батко и Братко, Мургина, Хидроинженера, Овчар Стоянов мжеха да се купят и бойни самолети, и танкове, и БТР-и, и да се построи здрава стена по границата. Такива обаче са ни "политиците" и "магистратите". Крадат, пък България и българите - кучета ги яли.

11

пехотинец

преди 7 години

Трябва да се каже на висок глас. България е застрашена от две варварски диктатури - Путиновата и Ердогановата! Българската Армия трябва да приведе арсенала си в пълна бойна готовност за нанасяне на поразяващ удар. Всички оръдия да бъдат калибровани и заредени, всички ракети да бъдат насочени и готови за пуск, всички самолети, танкове и кораби да съгласуват координиран удар! Няма време за вайкане и шикалкавене. Враговете трябва да бъдат поразени сега!

10

Еми рашъните провали

преди 7 години

ха опита на ЦРУ и турската армия за Турско лято и така показаха ,че знаят всичко , или поне това ,което ги интересува....Ден преди опита за преврат ,личният съветник на Путин е бил при Ердоганчо - едва ли са говорили за туристите и доматите !!! А тиквето пак не знае накъде да се надупи - на ЕС, на Неговите господари, които го държат на власт с неговото досие на мутра-САЩ, или да се моли на Ердоган да не ни заличи с бежанци....И на него не му е лесно просто защото не е ПОЛИТИК, а нагаждач....

9

Поручика

преди 7 години

Навсекъде в Европа заделят пари за въоръжение, за защита. Понеже идва лошо. А у нас крадците във властта взимат пари назаем за наша сметка и ги крадат. Дали, когато започнат да падат атомните бомби тези пари ще им са полезни? И дали турците или руснаците ще им признаят нотариалните актове? Надали.

8

Анонимен

преди 7 години

Е, щом има раздвижване значи динковците ще се покрият.

7

А доказателствата ?

преди 7 години

А някакви факти и доказателства, за новите внушения на страхове, има ли Премиерът, или лъжовният сайт Днес, та се публикуват такива "статии"?Ситуацията по границата - драматична? И кое по-точно и фактически й е драматичното?Руски самолети прелитали близо до въздушното ни пространство. Че те от 100 години прелитат близо до въздушното ни пространство.Границата с Гърция не се контролирала. Че какво пречи да почне да я контролира, Може и с "Дейвид."Верке-Лъжерке не може да ти се верва.