142

Анонимен

преди 7 години

до 171И в семейството на жена ми не ядат месо от много години когато още е била дете, но на нея са и готвили няколко пъти в седмицата месо. Иначе и до ден днешен у тях месо не се яде та като ида на гости си тръгвам гладен :).

141

До 174

преди 7 години

Изместваш проблема, но това няма да спаси такива бебета от болни родители-вегетерианци (веганите са част от вегетарианците). Този похват за манипулиране - изместването на проблема, е един от най-тъпите.

140

Анонимен

преди 7 години

Няма да говорите за милионите деца, които умират от глад, бедност и без лекар! Ще се вълнувате за веганското бебе! Разбрахте ли бе, аборигени!

139

Анонимен

преди 7 години

До това води криворазбраната търпимост - подминаваме с лека ръка вегетарианството, а то си е болест и то сериозна, особено ако вегетарианците са стигнали до крайност, т.е. до веганство.

138

Дъб Щайга

преди 7 години

ОК,родителите са луди,всички са луди,а някой сеща ли се,че са милиони децата,които умират от глад,защото нямат пари?Някой замисли се,че целият му живот се върти около чинията?Бях тия дни сред природа и без интернет,сега,когато чета коментарите,ми стана отвратително с какви хора живея и се разминавам по улиците.Разбира се,кой какво яде е голям проблем,а че някои въобще не могат да си набавят храна е нищо.Яжте опаковки,хим колбаси,стероидно месо,яжтеГМОи пластмасови зеленчуци!ЗаМенеСтеОтпадък!

137

Анонимен

преди 7 години

Познавам вегетарианци, които не ядат месо, но на децата си го готвят, не им налагат своите виждания. Казват, че като порастне достатъчно само ще реши дали иска да е вегетарианец или не.

136

do 166

преди 7 години

Мда, не това е казало горкото дете, казало е дай 2 домата и половин краставица, че днес съм на диета, мани ги тези мършояди, млека и т.н..

135

Анонимен

преди 7 години

Бебетата имат нужда от храна подходяща за тяхната възраст, като основното е млякото. Това, че някой си е изперкал и не се лекува, не му дава право да мъчи децата.

134

До 166

преди 7 години

А за това дете на 1 година и 5 кг, помисли ли, преди да си напишеш тъпотиите?

133

До 164 Влади

преди 7 години

Когато някой не е в състояние да направи разумен избор поради психическо заболяване, както е при вегетарианците, не е особено умно да се пропагандира, че всеки има право на собствен (лош) избор.

132

Анонимен

преди 7 години

Аз, когато съм се родил, майка ми е тръгнала да ме кърми и да ми пробутва разни пюрета, ама аз съм казал: - Мани ги тия ***, а ми сипи едно шкембе и отвори една бира, че ми яко ме цепи главата!

131

Анонимен

преди 7 години

Тези психично болни родители не знам с какво са хранили детето, след като те и мляко и млечни продукти не употребяват. Факт е, че детето е било недохранено, значи е тъпо тук някои да се шегуват с наденици и пържоли за сметка на едно недохранено дете на психично болни родители. Явно назрял е момента, когато трябва да се лекуват принудително такива екземпляри.

130

Влади

преди 7 години

Всеки има право на лош избор. Но не и да го налага на другите!

129

Огледало

преди 7 години

Вместо да давате акъл и да плюете, защо не погледнете собствените си деца или вас самите. Сигурно имате огледало в къщи. Какво се оказва, мъжете вече ходят с кореми като бременни жени. Дали е от трева това? Преди да давате акъл как другите да отглеждат децата си. Спомнете си кога за последен път говорихте със собственото си дете. Кога го прегърнахте и му казахте, че го обичате! Това че сте му дали 2-3 пържоли едва ли го е задоволило.

128

Анонимен

преди 7 години

Да не се яде месо е вредно и който не яде месо, умира. Това е хубаво, защото ние, мършоядите, ще можем да глозгаме кокали без никой да ни притеснява! Слава на Свещеното кюфте и златния кренвирш!

127

Анонимен

преди 7 години

Има семейства, които не могат да си позволят всеки ден месо... Ама плодовете и зеленчуците са по-скъпи от месото и колбасите... Що ли?

126

Анонимен

преди 7 години

Родителите, които не дават месо на децата си да бъдат вкарвани в затвора! А какво да правим с родителите, които са отгледали неграмотни ***?

125

Анонимен

преди 7 години

Познавам жени, които никога не са кърмили децата си, за да не си развалят бюстовете, а са им давали химия от аптеката... Същите плющят мясо - значи са добри майки. Ех, простащино неграмотна!

124

Дъб Щайга

преди 7 години

Хайде сега всички тука да кажат с какво се хранят едногодишните бебета? С кърма, плодови и зеленчукови пюрета, а не с кюфтета, кебапчета, кренвирши, пържоли или кълки. :) Защо България е слаба държава? Щото има много *** народ!

123

Реалист

преди 7 години

Май единственото разумно решение е вегетарианците да се лекуват принудително. Веганите са само част от вегетарианците, но трябва с тях да се започне, защото при тях психичната болест е станала много опасна.