99

Анонимен

преди 7 години

В случай на война между НАТО и Русия, България ще бъде една от първите изпепелени страни. Следват - Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния, турция и САЩ. Тези страни ще бъдат изцяло изтрити от картата на света. Останалите страни ще оцелеят след тази война.

98

У

преди 7 години

До Анонимен 149Абе кой пред кого клекна? Кой пръв изпищя извинете?! Турците загиват,ние загиваме...

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 149Eрдоган бил клекнал пред Путин.????? Ха ха хаТи в ред ли си, или четеш само руски сайтове?По скоро Путин клекна пред Ердоган, преиначавайки писмото до роднините на пилота. За да клекне.

96

Шоп

преди 7 години

*** трупа по границата дивизии, НАТО отвръща с 4 батальона и тоя ми твърди, че сме искали да ги нападаме...Някой не го слуша главата.

95

Анонимен

преди 7 години

САЩ, тупзия и ЕС мразят българите, защото ние обичаме руския народ. А тези изброените са грандомани и империалисти и искат да завладеят природните богатства на Русия. Но това няма никога да се случи, защото Русия е най-могъщата във военно отношение държава.

94

Вл. Путин

преди 7 години

18.06.2016 г. - "Америка е велика сила може би единствената суперсила днес. Ние приемаме това. Ние искаме и сме готови да работим със САЩ.

93

Анонимен

преди 7 години

Горбачов, всичко започна от теб. Късно е за сълзи, чадо!

92

Анонимен

преди 7 години

Война няма да има. Ердоган вече клекна пред Путин. Сега трябва Обама и Меркел да последват неговия пример.

91

Анонимен

преди 7 години

САЩ, ЕС и турция трябва да клекнат пред Русия. Ако не го направят, ще ядат много бой и пак ще клекнат.

90

Анонимен

преди 7 години

Бай дъ уей, Горбачов го знае това не от днес, а мнооого отдавна. Даже подгъзуваше на американците активно като закопа собствения си народ в нищета и мизерия за 20 години.Сега вижда кой е силният и запя друга песен, ама късно е либе за китка. По-достойно ще е да излезе публично и да поиска прошка от народа си, така поне ще умре със спокойна душа. Ама той не, та не!

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 141И защо тогава три милиона руснаци избягаха в САЩ и нито един американец в Русия????? Мууууухахахаха! Защо миналата година 286 000 руснаци са подали молба за зелена карта????? Мууууууухахахах! А при минимална заплата 117 $ колко долара може да извади един руснак???? Муухахахаххаах!

88

Анонимен

преди 7 години

Вижда се тука по коментарите, че много българи са глyпaци, дето изобщо не знят как се играе играта.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Ако не беше военната помощ на САЩ Хитлер щеше да опъне кожата на руската мечка пред камината.

86

Анонимен

преди 7 години

Не си взели поуката след последната война.Не закачайте руската мечка,оставете Русия на мира!Ако започне тази война,първо ще пострадат страни където са разположени бази на NATO България в това число!

85

Анонимен

преди 7 години

До маматаИ за къф ч.е.п му е този непотопяем самолетоносач след като НАТО може да свали руските железа още при излитането?

84

аз

преди 7 години

Si vis pacem para bellum, г-н Горбачов. Сънародниците ти не могат да изкарват прехраната си с честен труд - трябват или суровини или аванта. Затова, както са казали древните римляни, за да се спре варварина, задължително трябва да му покажеш, че си способен да воюваш. А каква по-варварска държава от Русия днес?! Може би само Сев. Корея и ИДИЛ я конкурират.

83

Анонимен

преди 7 години

А какво мисли по въпроса изнасилвача русофил бай Иван Евстатиев?

82

Анонимен

преди 7 години

Кто с мечом к нам придет, от меча и погибнет!

81

Румбо

преди 7 години

Ех,Горби,сега ли се сети за истината-САЩ винаги са се стремили да унищожат Русия,каквото и да е било управлението там!Не търпят конкуренцията и това си е.Навремето се захвана с идиотщината "перестройка",вместо да погледне какво правят китайците!Защото в Русия по принцип не може да има демокрация,но пък това не е задължително условие за развитието-Китай го доказа.

80

Анонимен

преди 7 години

Айде тролвете, дайте за нещо безаналогово:)))))))))