127

Анонимен

преди 7 години

мноо ясно че нато няма да адресира тероризма идващ от близкия изток - нали те го създават, спонсорират и канят в Европа...

126

Анонимен

преди 7 години

НАТО е временно, Русия - вечна. А пактът е ненужен по дефиниция, дори и навремето враговете бяха САЩ и Русия, другите джуджета бяха и са без значение.

125

____________________

преди 7 години

Някой по долу спомена за огромния дълг на САЩ....Всички по Света са задлъжняли... В малка степен помежду си и в голяма степен на тези , които печатат хартийките....Те си играят игрички със всички нас и водят Света към унищожение... Или може би си мислят, че с трета световна война ще поразредят бързо нарастващото население на Земята и така ще я спасят...В крайна сметка ще се оказваме пионки в техните игри до като им вярваме и правим това което искат те...

124

Анонимен

преди 7 години

За да стане путинистка Русия отново нормална държава, трябва след капитулацията да бъде подложена на депутинизация. Това ще отнеме по вече време, отколкото отне денацификацията на Германия, но това е единственият начин Русия да се нормализира. Росен Плевнелиев е много подходящ като координатор на депутинизацията.

123

Анонимен

преди 7 години

Докато има Кримски изпълнения надали НАТО трябва да се разпусне.Освен с Русия НАТО да има други търкания...

122

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

ОТАН,ОТАН,ОТАН....хахаха.

121

Калина

преди 7 години

Цитирам: "НАТО призова страните от Алианса да се избавят от руското въоръжение, за да си купят западно"Смятам, че това обяснява всичко.

120

Анонимен

преди 7 години

Обграждай !

119

ODESSA

преди 7 години

Никой няма да бъде пратен да се бие никъде. След термоядрения удар ще се биеш и ти със сина си за хляб и вода. Глупаците които си мислите, че може да се водят конвенционални военни действия между ядрени сили сте за оплакване.

118

днес

преди 7 години

Русия е великан на глинени крака! Скоро пак ще фалират и този път няма кой да ги спаси! Ще си нарежат всички ракети за помощи от НАТО!

117

:=)

преди 7 години

самата истина - не би могло да бъде казано по-вярно измислицата НАТО ще остане в историята на света като военния съюз, в рамките на който две страни членки Турция и Гърция влязоха във война помежду си - смях.. между другото и до днес не спират военните провокации между гърци и турци по въздух и вода - ***.хти смешния военен съюз - съюзници ще се избият помежду си.. натовците турци и гърци са воювали срещу натовски войски по време на Студената война повече отколкото срещу врага Варшавски договор

116

Анонимен

преди 7 години

Според мен тези 4000 души в Полша и Балтийските републики са излишни. Две ескадрили ф-22 стигат.

115

Анонимен

преди 7 години

Тия приличат на нашите политици по това, че не искат да изпуснат кокъла. Докато на нашите им трябва стабилност, да крадат на спокойствие, на тези им трябва нестабилност, за да оправдават космическите си заплати, които се плащат от джоба на народите от всичките 28 държави. Ясно, че напъването ще е яко.

114

БЪЛГАРАН

преди 7 години

до кога български медии ще стават глашатаи на лилипута престъпник ! Не ме интересува Русия а БЪЛГАРИЯ .НИКАКВИ ТЪРГОВСКИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С ТЕЗИ МИЛИТАРИСТИ .НИКАКВИ !!! ТЯХНАТА КОЧИНКА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА !!!

113

Анонимен

преди 7 години

Тази година Русия отчита най-голямо производство ....на рубли !

112

Патриот

преди 7 години

нато фашисти ,световни терористи!

111

Анонимен

преди 7 години

Най-големия проблем на НАТО ще бъде, че няма с кой да подпише договора за пълната и безусловна капитулация на Русия. Сегашната престъпна клика или ще се е скрила в Северна Корея или ще бъде избесена от самите руснаци.

110

Анонимен

преди 7 години

През 2011 г. домакинствата на 20-те процента най-бедни американци декларират загуба от 6,029 щ.д. докато през 2000 г. декларираната загуба е била само 905 щ.д.

109

Анонимен

преди 7 години

Тази гадина Русия отчете най-голямата си победа в Сирия...само с 12 загинали !

108

Анонимен

преди 7 години

Тази година Русия отчете най-доброто си представяне на "Евро 2016....второ място - отзад напред !