70

SpaceX

преди 8 години

90 Пак питам ти чии интереси защищаваш българските или руските . Защо те е еня за Русия . Тя твоята татковина ли е .Може ли спокойно да оставяш тя да се въоръжава .Никой не би имал нищо против Русия , стига тя да не нарушава международните договорености . Само че тя ги нарушава най-арогантно. И ти си спокоен така ли.

69

Анонимен

преди 8 години

До SpaceXСкъпи мало.умнико, редно е да напомня, че в акваторията на Черно море Русия е изправена не срещу индивидуални вероятни противници, а срещу цели четири флотилии, които принадлежат към един позабравен от мало.умниците съюз - НАТО + още две, които трудно могат да се нарекат "приятелски" . Руснаците трябва са напълно безмозъчни, за да си въобразят, че разумното им военно присъствие в района трябва да е пропорционално на бреговата им линия. Е, не са толкова глупави ;)

68

Анонимен

преди 8 години

Като гражданин на България не те интересува в какви военни съюзи участва родината ли?По-скоро си *** на България с такова мислене.Да ме прощават селяните, добри отрудени хора.

67

SpaceX

преди 8 години

85 След като приемаш , че Русия може да поддържа АСИМЕТРИЧЕН НА ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ФЛОТ В ЧЕРНО МОРЕ ббраво молодец

66

SpaceX

преди 8 години

81 Браво значи БА не е твоя армия , така ли А коя е твоята армия тогава

65

Анонимен

преди 8 години

Какви договорености? НАТО не се е разширила насила, както червената армия пазеше да не избяга някой от ВД. Новоприетите страни пожелаха да се включат в алианса. Отговарям ти вместо Одис...пардон спейс екс, нека ме извини.

64

Анонимен

преди 8 години

До SpaceXИдеата, че наличният флот на една държава в едно море трябва да е пропорционален на бреговата й ивица е много, много интересна форма на мало.умие!Поздравления!

63

SpaceX

преди 8 години

82 Знам как действат мутрите . Интересно възмущшавате се когато се развихрят а приемат мутренското поведение на държавно ниво.

62

SpaceX

преди 8 години

да те питам , защо след като Варшавския договор го няма от 25/26 години , защо НАТО продължи да съществува , и защо наруши договореностите да не се разширява на изток от Германия-------------78 Би трябвало е вече да се убедиш че правилно не се разпаднал, защото нес само НАТО възпира мераците на Путин . А колкото до договореностите , ще те почерпя ако ги намериш Просто няма такива и не може да има , защото НАТО се разширява по желание на ПРИСЪЕДИНЯВАЩИТЕ СЕ КЪМ КОЛЕКТИВНАТА СИСТЕМА ЗА СИГУРНО

61

до 79 SpaceX

преди 8 години

Мерете си думите които пишете защото не е здравословно.....

60

до space x

преди 8 години

"74 Но си гражданин на страна член на НАТО . Свиквай с тази мисъл , клрайно време е , минаха 12 години"Страната не е член на НАТО, а само армията й. Гражданин съм на България, НАТО е военен съюз, а не граждански. Вземи да се ограмотиш малко.

59

Анонимен

преди 8 години

Войната така желана силно от НАТО и от нашето презедентче наближава. Изобщо не си правете илюзий, че при нападание на НАТО срещу Русия тя няма да използва ядрено оръжие. Ще използва най модернизираните ядрени системи и Европа ще бъде изпепелена за броени минути. Няма да и помогнат и фалшивите противоракетни щитове, бъдете сигурни в това.

58

SpaceX

преди 8 години

И знаеш ли на руснаците колко им е през онази работа, кой признал и кой не признал присъудиняванета на Крим към РФ ?------------------73 Разбира се че знам че е така и си носят последствията . Путин постъпи като типична мутра погазвайки закона . Те и мутрите така им е през онази работа спазването на закона . Впрочем точно мутри посрешнаха и вълчетата му . Онези мутри от Околовръстното бяха сред посрещачите . Съвпъдък нали

57

колега ,

преди 8 години

До SpaceXда те питам , защо след като Варшавския договор го няма от 25/26 години , защо НАТО продължи да съществува , и защо наруши договореностите да не се разширява на изток от Германия ??????????????????????????

56

Анонимен

преди 8 години

Руснаците може и да не са заплаха, но е факт, че акат наобратно!

55

SpaceX

преди 8 години

74 Но си гражданин на страна член на НАТО . Свиквай с тази мисъл , клрайно време е , минаха 12 години

54

SpaceX

преди 8 години

Зъ коя българия ставъ думя ?------------------69 За европейска България за тази която изгради Аспарух идвайки на ЗАПАД , няма луди които да искат да се връщат на ИЗТОК

53

до SpaceX

преди 8 години

"Да ти припомня че от 25 години го няма Варшавския договор,а България от 12 години е член на НАТО , тоест и ти дори си НАТОВЕЦ и да искаш и да не искаш"А аз да ти припомня, че в България армията е професионална, а аз не съм военен, а това означава, че не съм натовец. Имам чувството, че сега си завършил основното училище и тепърва ти предстои да откриеш света.

52

SpaceX

преди 8 години

Гледай си твойта защита на Сащ и Нато, че нещо нефела.---------------64 Да ти припомня че от 25 години го няма Варшавския договор,а България от 12 години е член на НАТО , тоест и ти дори си НАТОВЕЦ и да искаш и да не искаш

51

Анонимен

преди 8 години

"Не те ли притеснява Малая Россия в Поморие и Влас и 300 000 имота"Отиди да питаш американците дали не са притеснени от Малкия Китай, Малката Италия, Малката Япония във главните си градове. Голям *** си, гаргите ли се опитваш да плашиш?