282

bg

преди 7 години

Как ми се иска и ние да излезем от ЕС ,но когато това се случи да съм далече от България и да гледам как затъвате/

281

АТАКИСТ

преди 7 години

do 394А четвърта опция що не спомена? Щото ти е удобно или? В Швейцария може ли, ка.вал?

280

Брaнник

преди 7 години

до 381 Зaщото точно стaлин трупaше aрмии към Рaйхa, a не обрaтното, Фюрерa изпревaри грузинецa, a войнaтa беше неизбежнa кaто тaзи с Aнглия годинa по- рaно! ВСВ не е дело нa Хитлер a нa евреите от лондон, вaшингтон и москвa, които след товa в Ялтa си поделихa светa, всяко зло имa крaй обaче, време е зa Видовден

279

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТДепевсарските *** на хидроинженера от ЮРУШ имате 3 опции: Турция, Русия и Великобритания! И трите страни з=са извън ЕС, грабвайте куфарите и да ви няма!Национални предатели!Да живее България!

278

реформирайте се

преди 7 години

"Сорос пише още, че ЕС е станал нефункциониращ и е престанал да удовлетворява нуждите и стремежите на гражданите си." Точно така. Начина да се запази ЕС е съюза да работи за европейците, а не да притиска собствените си хора. Накрая позициите и на *** и на евроскептиците ще се приближат, защото реформата е просто неизбежна. А за това изказване тук биха ви нарекли ***, или нещо подобно.

277

галярдо

преди 7 години

АУШВИЦ ДА РАБОТИ ЗА АНТИЕВРОПЕЙЦИТЕ

276

извозен

преди 7 години

Сорос или да го на пиша СъсзОРОС е персона, която има траен и отколешен проблем с Великобритания! проследете цялата нишка на дебатите около този референдум и кои /чии/ медии как са го отразявали и това ще ви даде отговор защо СоРоС сега е щастлив и изплува отново на повърхността. А иначе май хората от еврома трябва да им се разрешат да правят партии в повече от една страна /не като сегашните ЕНП и дръндрън други партии създадени от партии/ за да има истинска интеграция, а не само икономическа.

275

Анонимен

преди 7 години

Пак ударил джакпота с разпаданията тоз път от по лесните с бюлетините,пуснали колко пуснали,но ето,че залозите се обърнали и които е вътре с пуснати учястия спестява от предварителни може и в последния момент излизане с излизането от позиция с резултатите определяни с дървения чук по масата,което го осигурява като печеливш без да доизгледа края на финала,а-ха до последната секунда на очаквания край на срещата между противоборстващите се отбори играещи за първи места независимо от такси учястие.

274

Членска карта №7

преди 7 години

до 381По същата причина, както и днес! В Европа няма въглеводороди и още ред стратегически суровини... А и заради принципа Ако не се разширяваш, с нови роби, обедняваш и сам ставаш роб! Рим им го е завещал на аглосаксите!

273

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата грешка на Хитлер бе манията му за величие-да владее света. Защо ти трябваше бе, човек? Не ти ли стигаше Европа, че тръгна да нападаш Сталин? На Грузинеца му дремеше на лулата, че си завладял цяла Европа. Щеше да завладееш и англетата...Малко ли ти беше Европа? Защооо???

272

Анонимен

преди 7 години

тоя дърт изкуфял дядка да си гледа неговата американска ***,дали ЕС ще се разпадне е проблем на европейците.

271

Брaнник

преди 7 години

a рускaтaaгентурa нaричa десните " ***" AХAХAХA, егaти клептомaните недъгaви. Предaтелители aгентурчици нямaт нaционaлност тaкa е по цял свят, тaкa е и у нaс! сорос е еврейски шпионин, те руски, рaзликa нямa нито в целите им, нито в средствaтa

270

Ракоци

преди 7 години

Шорош е Бин Ладен в света на парите! Терорист !!!

269

комисионер в комитет

преди 7 години

Може и да се разпада ,доста социалисти /комунисти /работиха упорито в тази посока,въпреки че живота в общност носи повече ползи ,но у нас няма кой да го разбере

268

АТАКИСТ

преди 7 години

до 364Англия никога не е разчитала на Уелс или Северна Ирландия във всякакво отношение. Англия си е Англия- винаги е била невзрачна за Русия...на един руски шамар живот са, ако си говорим сериозно.Но говорим за друго- Англичаните показаха на целият свят, че не искат да търпят повече своеволията на май.муняка зад океана и на неговата *** Фрау Меркел. Писна им от исляизирането на държавата им.

267

Брaнник

преди 7 години

нa Сорос в еврейските устенцa, нa русофилите също, сaмо твa ще им рекa. Европa ще остaне единнa, aко ще и световнa войнa зa товa дa имa този път евреите ще глътнaт водицa!

266

Су 34

преди 7 години

Няма какво да му се признава на референдум 49:51.------------Не, въобще няма, демокрацията в която се кълнете се признава само когато резултатът ви изнася. Събирайте сега подписи в измислени контролирани електронно подписки. Уелс и Шотландия те не електронно, а реално ще се отцепят и най-големият съюзник и проводник на политиката на САЩ в Европа остава една малка невзрачна държавичка.От което ние и Православна Русия имаме най-много полза!

265

Анонимен

преди 7 години

Всеки истински британец гласува против оставането на държавата си в ислямския Халифат- ЕС. Кое не разбрахте?

264

Анонимен

преди 7 години

budeshteto na evropa e da ostane obedinena pod formata na zoni-federativi inache shte se razdrobi na gradove-darjavi

263

Анонимен

преди 7 години

до 361Само факта , че Само в Лондон имаше повече привърженици За оставането на Амнглия говори много. Познай от първи път колко *** е гласувал ЗА, за да може да се облагодетелства от ид.отската политика на ЕС с приеманерто на Емигранти от изтока.