40

до 45

преди 7 години

Чува се и че баба ти от хасково иска да напусне дедо ти и да се премести при комшията да му бере чушките, хахаха, ***

39

Анонимен

преди 7 години

Всичко се променя за беззъбите петнисти хиени от острова на нещастието и мъглите - ще ядат сварен боб с кетчуп от египет, ако има внос де, ако не ще ядат на шотландците хурките

38

Анонимен

преди 7 години

То не се знае, може напускането им да се окаже по-добре за страната им, като се има предвид кои управляват ЕС. Като започнат разни от Африка да се мъкнат на тулумби, защото в Либия няма кой да ги държи, ще стане весело в Европа. Не знам защо са толкова въудушевени управляващите ЕС. Да вземат нашите ци'гани и да се пробват да ги култивират. Същото ще бъде и с бежанците.

37

Анонимен

преди 7 години

Референдум как да се казва: Западен Кюрдистан или турция.

36

123

преди 7 години

Предлагам РЕФЕРЕНДУМ да гласуваме за това, всички подържници на ПУТИН да ги натоварим на ешалоните и да ги изпратим при него ( в великата Русия, по конкретно в Сибир)

35

Анонимен

преди 7 години

А бе на гърците се молеха, молеха да не излизат, а сега искат на бързо да се махнат британците..Всичко е парите, да ги прилапа франция германия и другите. След първата световна война Франция разсипа Австро-Унгария.

34

Деян

преди 7 години

До СерафимНяма да го допуснат. Но е интересно, дали Шотландците имат топки да повдигнат темата?

33

Деян

преди 7 години

До ШопВизи трябва да има задължително, ама на дали. Нали на това се крепи. По-интересно е, Англичаните, които купуваха имоти в България как ще бъдат третирани - членове или НЕ членове на ЕС? След като високомерните и "празни" англичани не искат българи и румънци и ние не искаме Майкъл Шийлдс и подобна английска *** да дерибейства по морето ни.

32

Берлин

преди 7 години

Добре! Доволен съм.

31

Майна

преди 7 години

Незабавно да се премахне английският език от официалните езици в ЕС :)

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпрочетох днес че Борис неговият дядо е от Турция....

29

сс

преди 7 години

6 държави са се събрали, другите 21 къде са? Германия слага ръка на Европа.

28

Анонимен

преди 7 години

Англичаните такъв автогол си вкараха, какъвто нито на европейско, нито на световно може да види човек.

27

Серафим

преди 7 години

Нападнаха ме едни мисли докато си пия бирата по-точно едни въпроси....ще се радва ли английската кралица при отделянето на Шотландия, както се радва на отделянето на британците от ЕС.... и дали така пак ще е щастлива, ако същите шотландци спретнат и един референдум и се обевят за република?

26

Анонимен

преди 7 години

V IE HODILI STE V UK ZNAETE LI CHE ZELI GRADCETA 80% OT NASELENIETO IM E CHERNO BLAGODARENIE NA POLITIKATA NA USA KAM EU ZA MULTIKULTURALIZAM BELITE BIAGAT I NE ZNAIAT KADE DA OTIVAT VSICHKO E POCHERNIALO Той работи в метрото и казва, че много от белите хора са се преместили от кварталите с имигрантско население, но вече няма къде да отидат. И двамата

25

Анонимен

преди 7 години

До ццц - ейй, вече и брюкселски *** ни налазиха, нЕма празно...ми, така е щом замирише на *** всякакви *** налазват.*** предполага само м.р. Пък според мен *** е ТО, ср.р.

24

Анонимен

преди 7 години

до Василев!Васко, вместо само да критикуваш,Защо не си смениш професията като патриот на пример на Бьлгария а не да работиш като ***?

23

Анонимен

преди 7 години

Англичаните в цялата си история винаги са били гадни предатели и изменници, доказали са, че на тях не може да се разчита за нищо. Този път сами си го сложиха, подведени от политически нули като Камерън, лудия Фарадж, Борис някой си и компания и.диоти. Нека им е.

22

Анонимен

преди 7 години

До Василев - Ще правя Референдум , за това дали да напуснат всички чукундури...такъв референдум ще пропадне, защото нечукундурите са много малко, нямат маса, а освен това повечето от тях ходят за гъби по време на всякакво гласуване.

21

сега ако

преди 7 години

и гърците се разкарат нещата ще се наредят