27

до 29

преди 7 години

е, как няма да ги повтарят та нали ако ги няма тия клишета мързеливците няма да имат оправдание за мързела си.. нали на мързеливия човек винаги някой друг трябва да му е виновен

26

Анонимен

преди 7 години

Брюкселска пропаганда в най-висша форма- мрачно заглавие, мрачна снимка, всичко е подбрано за целта на задачата. Все едно във Великобританияе станал масов геноцид и никой не е оцелял.

25

еххх готованко

преди 7 години

До 28 1 българинтакива като теб чакат или мама и тати да ги осигури или държавата...хората просто ще дадат шанс на детето си да се учи и развива в общество където ценят труда ти ... а детето ако е кадърно ще се осигури само ! защо все пишете , че българите на запад само тоалетни мият ??? по мои лични наблюдения повечето работят в строителството,готвачи, шофиори , сервитиори....много малко чистят офиси или тоалетни .сигурно от аверите ти съдиш но явно сте все едни способни ....

24

Анонимен

преди 7 години

До аха ще се върнатНито има безработица в България, нито заплатите са 500 лева, доста се изтъркаха вече тези заучени фрази и само говорят колко е ниска интелектуалното ниво на тези които ги използват.

23

1 българин

преди 7 години

Чуждото си е чуждо. Камъка си тежи на мястото.С миене на чинии и санитарни възли бъдеще щяла да осигурява на децата. Всеки да ходи където иска. Но да знае , че никой за нищо не му е длъжен.

22

аха ще се върнат

преди 7 години

До Анонимен24при тази безработица и тези заплати от 500 лева....по скоро ще научат още някой чужд език и пак ще работят на запад...но в друга държава

21

До 23

преди 7 години

Ти как разбра, за корупцията в съдебната система и полицията в България, за безхаберието на депутатите? Коментирай си Хилъри Клинтън и как така, при пълна липса на корупция и безхаберия в САЩ, я гласят за президент, при положение, че съвсем случайно и мъжа й е бил такъв.

20

Емигранта

преди 7 години

Немога да разбера защо всички говорите против българите решили да напуснат.Едно уточнение ще ви дам.Отдалеч българина който живее в България изглежда жалък....сега виждам аз как изглеждах преди година.Не за друго а защото мисленето му е доста назад в годините.В англия има 600хил емигранти от Италия много от Испания...и те ли са ***?Стига сте плюли.Хващайте се и започвайте да работите и учите,излезте и вижте свят

19

Анонимен

преди 7 години

Великобритания си е за британците, българите да си се връщат в България.

18

Българин от САЩ

преди 7 години

По добре пишете за Българите в България,за корупцията в съдебната система, в полицията за безхаберието на депутатите за бандитите, оставете Българите в чужбина на мира

17

Анонимен

преди 7 години

Българският народ е смачкан психически, физически и икономически до неузнаваемост. Но не може да го осъзнае...

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ......Аз бих им скъсал б паспортите......Аз бих скъсал бг паспортите на безродната русофилска cган и да се пръждосватв ***.

15

ами

преди 7 години

До Анонимен 17тези поне не са се примирили да работят за 500 лв. хората се борят за по-добро бъдеще поне на детето си .а ти българия за бяла държава ли я имаш??

14

Анонимен

преди 7 години

Аз бих им скъсал бг паспортите на тези и англичаните като им бият шута от Лондон, да ги депортират в Занзибар да видят една друга "бяла" държава.

13

Анонимен

преди 7 години

Местя го от единия крачол в другия. Безсмислена статия, която не ми донесе никаква полезна информация. Хич не ми пука за станислава и за подобните й индивиди.

12

До 8

преди 7 години

Ще те разочаровам, не съм руско ***, обратно убеден русофоб съм, а тази Станислава и мъжа й са поредните фантазьори, смятащи че там някъде в чужбина някой ги чака с хляб и сол. Живеели по-добре, обаче не става ясно кога се случва това, след 10 часовия робски труд, гарниран с мизерно заплащане за стандарта на живот в Лондон.

11

Анонимен

преди 7 години

Добре де,аз като мия чинии от 9 години в Англия (личен рекорд 379 чинии за един ден), мога ли да ги взема да ги мия в България и да ги пращам измити по DHL в Англия?

10

Браво на белите хора

преди 7 години

Абе стига с тези статии .. В Англия е всичко наред. Англичаните повече няма да хранят този балон ЕС .

9

Анонимен

преди 7 години

Британия е била и ще бъде , стига плакахте на чужди гробища , но България ако продължава така със сигурност няма да я бъде - унищожението продължава с пълна сила и най лошото е ,че на този народ това му харесва !

8

Анонимен

преди 7 години

Цитат "Защото никой не бяга от родината си от хубаво. И никой не иска детето му да страда също като него." И къде е избягала, напускайки спокойния си роден град, приятели, роднини, дом? Скочила основавайки се на хвалбите на други.