117

Анонимен

преди 7 години

До 140Я тогава, кажи какво пише в Мюнхенското споразумние? Знаеш ли кой го е подписал и за какво става реч, Кой е министър председател на Англия тогава? Какъв е договора на Франция и Англия с Полша? Защо, като обявяват война на Германия при влизането на Хитлер в Полша, не обявяват война и на Русия, когато Сталин влиза в Полша?Бързо към уикито да четеш и ела след 2 часа да отчетеш записките си...

116

Анонимен

преди 7 години

Целия свят знае, че руснаците са поделили Полша с германците, само българските русофили, казват, че това не е вярно! СМЕХ БАТЕ!!!

115

Анонимен

преди 7 години

До до 137"Руснаци въобще не са нападали Полша!"само ще ти цитирам Уикипедия...bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_(1939)" в резултат на която територията на Полша е окупирана напълно, полската армия е разбита, а територията на страната е анексирана от СССР и Райха."

114

Анонимен

преди 7 години

Да живее бъдещият Евразиатски Съюз начело с Русия!!!!!!

113

до 137

преди 7 години

Личи си колко познавате историята. Германците организират провокация на границата, където преоблечени есесовци, облечени с полски униформи нападат застава на германците. Въз основа на този случай Хитлер напада Полша и за две седмици я купира цялата. Руснаци въобще не са нападали Полша!

112

Анонимен

преди 7 години

До 10897"134 бе ти чувал ли си за Мюнхенското споразумение от септември 1938 г.?"Чувал съм, да! Ама май ти си му чувал само името на това споразумение. Знаеш ли колко суверенни полски територии е отнела Русия? Ти въобще знаеш ли какво е суверен?

111

Анонимен

преди 7 години

Ей че късогледи евро - гейци!Победителят мноооого преди тази нощ е Владимир Путин!

110

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност Путин е по-популярен на острова, отколкото Камерън и дъртата, взети заедно. Но за резултатът, Путин не си е мръднал и пръста. Англичаните сами си ги забъркаха л**н*та.

109

10897

преди 7 години

134 бе ти чувал ли си за Мюнхенското споразумение от септември 1938 г.? Нещо за нападението над Чехия, влизането в Судетите, Аншлуса, нападението на Полша над суверенни чешки територии....Я ходи да доучваш след СПТУ то!

108

Анонимен

преди 7 години

До ден днешен има мaлоумници, които си мислят едва ли не, че Русия влиза в Полша, за да я ОСВОБОЖДАВА от лошите германци, през 2ра световна война... Ти да видиш... защо ли руснаците избиват 22 000 полски офицера в Катинската гора...

107

Анонимен

преди 7 години

"Ти в час ли си? ВСВ я започна Хитлер, нападайки Полша."Не, ти не си в час! Хитлер напада Полша, ЗАЩОТО такава му е уговорката с Русия!Това е част от договорките Рибентрoп-Mолотов! Според теб защо Полша е нападната от 2 страни, както от Германия, така и от Русия?! Аман от пpости хора да ми задават мaлоумни въпроси, дали съм бил в час! Чети история и се образовай, тогава си позволявай да ми даваш акъл!

106

1

преди 7 години

Каквото и да стане, все Путин е намесен :)

105

Анонимен

преди 7 години

Прави сте, че Путин спечели. Обаче Путин, а не руския народ. Руския народ ще продължи да си е беден, гол и бос.

104

Неевропско

преди 7 години

Това ви чака оттук нататък, инглиши: криви краставици, нещастни кокошки и щастлив Путин. Дерзайте!

103

ЕвроанализникОF

преди 7 години

До 88Така е - без врагове няма растеж.Още когато Камерън купи на жена си едно увехтяло Нисанче за без пари,той начерта бъдещето.Путин е виновен,че света се променя?Нима навсякъде не побеждават на избори селските и индустриалните?Преди 3 месеца бях в Лондон.Цветнокожа драма. Разпад. Опит за носталгия и нескопосана военна намеса по света.Това вехто (17% месно)население не само,че не може да си обере ягодите,но не знае да те упъти за спирка на метрото,различна от неговата.Автогол от дузпа...

102

до 126

преди 7 години

Честито ти разпадане на евро *** ахахах

101

Кукловода

преди 7 години

Чета и се смея на глас . Умирам . Абе хора толкова ли не разбрахте че Путин не му пука за ЕС и няма за какво да се бори с него . Той продължава да си продава газ и нефт на Ес и толкова . За Путин цел номер 1 е овладяването на Актика . Там са 38% от световните залежи на петрол . Ето защо всичко в Русия е насочено именно към това . Четете и ще разберете . През 2010 Путин отменя 3 атомни самолетоносача и пренасочва средствата за 3 атомни ледоразбивача от тежък тип . Това според вас защо се прави ?

100

Анонимен

преди 7 години

"1.Русия е страна заради която избухва 2ра световна война - факт!"Ти в час ли си? ВСВ я започна Хитлер, нападайки Полша.

99

Анонимен

преди 7 години

6.Русия многократно е водила войни с България.7.Русия не признава, че Кирилицата в създадена в България, а твърди, че тя е създадена в Русия по руско поръчение.8.Русия заповядва да се създаде Македония и да се отцепи от България, даже искат да ни вземат по-късно и Пиринска Македония.9.Русия бута всички български църкви в Русия... ама само българските!10.Русия претапя етническите българи и им забранява да се самоопределят като такива.11.Русия е дивашка държава, която е много назадничава!

98

Анонимен

преди 7 години

управляват ни откачени и с психози? а тоя посланик на франция какво му е станало? тук ни пращат посланици обработени анти путин анти русия анти.... ?