22

Анонимен

преди 7 години

TOVA E STARA SOZIALISTICHESKA FILOSOFIA DAKARANA OT MOSKVA , DA NYAMA PECHALBA A VINAGI DA TI E MURLYAVO. VINAGI DA SE CHUVSTVASH VINOVEN, GUSEN I KATO TE SANKZIONIRAT DA SE POKASVA SILATA NA SAKONA.!!!! I TO PRED OBIKNOVENIYA CHOVEK . SHTO TO TIYA KOITO BURKAT V MEDA S DURSHAVEN BENSIN SA TYAH SANKZII NYAMA.

21

Анонимен

преди 7 години

Със споделено пътуване ми е:- по-евтино- по-бързо- по удобно- пътувам в час, който е удобен - пътувам с по-малко хора- рискът да вися на магистралата, заради повреда на автобуса отпада- рискът да стана участник в ПТП е по-малък Я пак ми обяснете, защо всъщност трябва да пълня гушите на алчните келяви превозвачи, които плачат по телевизора, че на загуба ме возят... ?!?!?

20

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте пак за ГЕРБ и още по-откачени работи ще измислят. Може би пробват докога могат да издевателстват над нас, а ние да ги търпим от страх от мутрите.

19

Анонимен

преди 7 години

Aвтостопа забранява ли се?

18

Жоро с моторо

преди 7 години

Стягайте се колеги шофьори. Купувайте касови апарати, и ролки хартии... Вече като качите някой, задължително му давате билет, фактура за билета, пътен лист. А от него изисквате писмено обяснение къде и за какво е тръгнал там. Просто ей така, да не берете срам като ви спрат от ДАЙ - МЕРСИ.

17

Анонимен

преди 7 години

???

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен15И докато тече проверката,да са с белезници и по очи върху нагорещения асвалт !

15

zeus

преди 7 години

В закона за движение по пътищата няма изискване с лека кола да спирам на ДАИ, така че да ме хванат за шалтера. Не, че превозвам някого, ама цялата тази полицейщина и слугинаж на определени кръгове ми идва в повече!

14

Altego

преди 7 години

Може да измислят въпросник за доказване на приятелството - имаш ли жена, деца, как се казва котката, ***, баща ти... Помните ли едно време лексиконите?... Абе не знам дали те са слънчасали, или ние, че още ги търпим....

13

Анонимен

преди 7 години

За да пътувате заедно в кола,трябва да сте роднини до второ коляно,по съребрена линия,брачна двойка,или гей двойка,(няма да ограничаваме 'ората,я)

12

internetlumpen

преди 7 години

По същия начин се унищожиха и малките търговци, малките производители, занаятчии, сега и превозвачи. Всичко ви идва от оня - гоУЕмия бизнес, дето се е групирал в камара и прави грандиозни балове с политици и прокурори. Тоя същия бизнес дето не би могъл да съществува и два дена в нормална държава. Този "бизнес" с олигархична структура, с протекции от полиция, съд, прокуратура.... "Бизнесът" на, който му пречи конкуренцията, заплатите, отпуските, майките, болничните.. Този "бизнес" уби истинския

11

3

преди 7 години

ЗНАЧИ ЛИ ТОВА ,ЧЕ САМО ЕДИН ЧОВЕК ОТ СЕМЕЙСТВОТО ШОФЬОРА ТРЯБВА ДА Е В КОЛАТА???????? А ДРУГИТЕ ЩЕ БЯГАТ СЛЕД НЕГО.ИЛИ ПРЕД НЕГО ВСЕ ТАЯ.ЗАЩОТО НЕ ТРЯБВА ДА Е СПОДЕЛЕНО ПЪТУВАНЕТО.Е КАК ЩЕ ДОКАЖА ,ЧЕ НЕ ПЛАЩАМ И ОБРАТНОТО КАК ЩЕ ДОКАЖА ,ЧЕ ПЛАЩАМ..КУКУРЯЦИ

10

Анонимен

преди 7 години

От край време печеля много добре със споделено пътуване ... Много познати и приятели се занимават със същото ... тези паляци няма как да го установят ! И оправете тези пътища ... в Кого са по-добре !!!

9

Бай Иван

преди 7 години

Ако искам ще им отговоря, ако искам ще мълча. От това нещо няма да има никакъв ефект. За да се справят с този проблем трябва някой да си седне на *** и да поработи, а не само нови закони чиято цел е да сплашат малко хората които ги прочетат и нищо друго. Най-лесно е един полицаи и един ДАИ-аджия да се поровят по форумите и да се възползват от тази услуга, друг начин не виждам за залавяне. Но за целта трябва да накарат някой да РАБОТИ, а не да седи на бюро.

8

Анонимен

преди 7 години

Мъртво роден закон от слънчасали селенжъри! Как ще докажат че не сме приятели с шофьора и че ни вози на приятелски начала? Кръщелното да си носиме ли и на прадедо ми паспорта?

7

варна

преди 7 години

*** идете на Златни Пясъци на най долното КПП Ривиера има 20 миризливи,дърти бакшиша който кибичат пред всички спирки на курорта чоплят семки стоят те седнали на спирката и като дойде турист го качват за 3лв до Варна и после защо градския транспорт бил на загуба, ей заради такива дребни,гнусни,миризливи чички с стари счупени коли,кога ще им вземете лицензите и всичко на тия негодни бакшиши, ама и те бутат някъде парички нагоре нагоре по веригата...

6

Анонимен

преди 7 години

Аз като пътувам 3-4 часа Бургас-София ставам приятел с другите в колата. И на детектор на лъжата да ме поставят ще излезе, че сме приятели. *** шматки с правомощия :)

5

Анонимен

преди 7 години

Един куп хора, които са на държавна хранилка седнали да мислят. И какво измислилии?1/ Спирките вече да се казват "автоспирки"2/ пътниците да се подлагат на разпит на кого си дават парите.Без коментар. Само ще добавя, че на тия умници заплатите им се плащат от нашите джобове.

4

gost

преди 7 години

Тия горе маи са нередовни отде на де даи с права на ка тажии що за държава е това тия колко функции им дават место да им дадат една ама да е една те наистина тия горе са изпращели живеите сложно и мислете ще се оправим някои ден

3

!

преди 7 години

На всеки БГ гражданин над 18 год. да се закачи по един касов апарат на врата.