43

Анонимен

преди 7 години

То не е особено трудно ако наистина искат д аго проверят - връщат 10 години назад - смятат даначните декларации лични и на дружествата, гледат кой какво има и да не се окаже, че легалният бизнес доникъде не стига да покрие резултата.... Не искате да знаете, въпреки , че много добре знаете. Ей това е България! За това като прелее чашата става грозно

42

Анонимен

преди 7 години

ЕЕЕЕ браво бе!А защо за мен не коменират , че се занимавам с наркотици и да ме наричат наркоразпределител и да ми гърмят семейството. Ама и аз не ходя като Али Баба с 40 разбойника и бронежилетка...сигурно за това ще да е...

41

Анонимен

преди 7 години

Странни оправдания на господжата и все друг някой им е крив. МВР все търси нещо и почти нищо не намира. Ако започнем от стрелеца в Борисовата градина, атентата в Сарафово и стигнем до случия " Слънчев бряг" стават ...доста.

40

Анонимен

преди 7 години

До MopckuПоздравления ! Написано ясно и точно. Колкото до ЛЕГАЛНИЯ бизнес на Очите.... Ами нали върхушката му го даде. Охранителната фирма на "О" охранява всички клонове на ДСК ! Има ли ощенякой да не знае ???

39

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да нахлуе в чуждито заведение,с бригадата си и да спретне малка престрелка,че да се сетят управниците да видят дали случайно има ,Митьо някой нелегален бизнес!!!След дъж качулка !!!

38

Анонимен

преди 7 години

Само трябваше да каже, че това са долни инсинуации, целящи да дестабилизират правителството.

37

Берлин

преди 7 години

Смях в залата. Добре, че мия чинии в Германия!

36

Mopcku

преди 7 години

Разбира се, че е безумно да се твърди това. Самата престъпност управлява страната и се бори за монопол навсякъде. Търсят се всевъзможни подходи и начини за изтребване на тумори като Митьо Очите, който се явява аутсайдер. Няма как да има чадър :)

35

Анонимен

преди 7 години

Той е честен и има само легален бизнес. Всичко друго са слухове от жълтите вестници.

34

Балтона

преди 7 години

Рейтинга на МВР и персонално на леля Руми отдавна е ударил дъното и потънал в тинята, а те твърдят че всичко е наред, само малко с битовата престъшност си признаха че не се справят ама то не е фатално.

33

бъбрека

преди 7 години

А така, и с парите които давам за данъци отиват за охрана на Очите. Браво Бъчварова, вече и наркобосовете са с персонална полицейска охрана.

32

?

преди 7 години

На публично място има разстрелян и простреляни. Няма терористичен акт и е редно някой да поеме отговорност. Кой, г-жа Бъчварова?

31

Анонимен

преди 7 години

Политически чадър над мафията ?За какво им е чадър на мафията след като си имат премиер, министерства и т.н. ? Отдавна вече мафиота у нас не е ония гангстер на улицата ! Сега всеки по-голям мафиот си има кабинет, съветници, облечен е във власт, полиция и жандармерия го пази ! За какъв чадър изобщо говорим ?

30

:=)

преди 7 години

мутрите си слагат кмет, кмета си слага полицейски шеф и.. всички се доволни :))) то като се замисли човек.. пионката Бъчварова може и да е права - за какво им е тоя чадър на мутрите.. като дъжда е с тях :))

29

koj

преди 7 години

абе кой им вярва вече? Търсели на Митъо нелегалния бизнес? Ами търсете......то не било наркомясто, а пярко място. Абе вие съвсем ни взехте за мезе.

28

PD

преди 7 години

Манипулативноста на власта, къпе народа в празни приказки. А мъдроста на народа ни, не е от вчера. За такова отношение, ще се търси сметка. Скоро! Нека е ясно кои са закрилниците, на изсметкярите.

27

Анонимен

преди 7 години

Хахах, нямало чадър! От махленския дребен контрабандист до най-голямата мутра - всички са с чадър!

26

да

преди 7 години

в България няма и едно населено място от село до София.. и обратно, където местния полицейски шеф да не си пие уискито с местните мутри - НЕ СЪЩЕСТВУВА !! то има не чадър, а цял дъждобран

25

Анонимен

преди 7 години

За каква търговия с наркотици говорите след като в Слънчев бряг няма нито един пиян и надрусан. Там всички са на балнеосанаториум.А 170-те литра алкохол без бандерол са използвани за разтривки.

24

Женска раздумка !

преди 7 години

Тази си ги плещи точно като на женска раздумка ! Ей така, глупости но пък от сърце ! Ама че ръси глупост след глупост - няма значение, приказка да става !? Ето например това - Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. ??? Сега ??? А какво правихте до сега ? Или не сте знаели кой е Митьо Очите ? А за другите и "бисери" просто нямам коментар ! По-добре ще е някой /онзи/ да излезе и да каже - ИЗВИНЯВАМЕ СЕ, СБЪРКАХМЕ С ТАЗИ ЖЕНА !