29

Факти

преди 8 години

Колкото и болници да откриваш, фактите са такива в хазната от акцизи на цигари влизат по-малко пари отколкото са нужни за лечението на болести причинени от пушенето.Да не говорим и за другите болести. Скоро един човек по телевизията каза, че премиера бъркал акциз и контрабанда. Може би иска да каже: Какви болници построих от акциза на цигари. Контрабандата е свещенна крава и никой не я пипа, защото бият и боли, така че:Хора това си е ваша болница построена от вашите пари. Така трябва да се каже

28

Симо

преди 8 години

Събрал е пари от борбата за паркоместа г-н Борисов :)

27

Анонимен

преди 8 години

Абе другари , защо не се похвали с нещо вашия Станишев или Орешарски . Над 45 години крадете и тормозите Българския народ , сега се намери човек , който строи и се грижи за хората и ревете като карпатски мечки , защото няма за вас . Браво г-н Борисов , имате още няколко мандата от благодарния народ .

26

Анонимен

преди 8 години

Харесах си една кола в центъра на Будапеща-колко ли ще иска да отиде да ми я открадне?

25

До Киро куфражиста

преди 8 години

От централата на Герб те повикаха за подкрепление ли?

24

Анонимен

преди 8 години

По-добре замълчи

23

Анонимен

преди 8 години

:-) :-) :-)

22

Анонимен

преди 8 години

Тоя май забрави как завърши първия му мандат!!!По всичко личи, че втория ще завърши по-зле!!!!

21

Киро кофражиста

преди 8 години

Ами хвали се Борисов, защото има с какво да се похвали- всеки ден реже ленти, строи магистрали, метростанции, болници, развива икономикатаА Жан Виденов са какво да се хвали - с 3000% инфлация, 8 фалирали банки?Царя с какво да се хвали? - че си прибра имотите за 800 дниСтанишев с какво? - с жабешкия гьол дето го построи вместо АЕЦ Белене?Орешарски с какво да се хвали? - с оградите около парламента и фалиралата КТБ

20

Лентореза

преди 8 години

Отново с чужда пита майчин помен прави! Направете си труда да видите на кого е болницата - подсказка - частна е и няма държавни пари дадени за нея, но предстои да се дават пътеки от Касата.

19

До 14

преди 8 години

Аз не виждам да мачка никакви комунисти , освен бягащи от България млади и стари , които св спасяват от престъпност , бедност и корупция!Та точно тези хора наричате комунисти! Ами вече в Чужбина избягаха 3 милиона комунисти а тук поне още 2 -а си стягат багажа!

18

Анета

преди 8 години

За какви пари говорите г-н Борисов? Защо не видите какво става в провинцията! Бедните болни хора умират от безпаричие! А, някой от Вас като се разболее веднага отива в Германия и Израел да се лекува. Няма справедливост! Моля Ви, не се хвалете, защото аз съм една онкологично болна! Не зная, кой Ви дава невярна информация, но зная, че когато правят проверка веднага всичко се привежда в ред и проверяващите не намират нарушения! ТОВА Е ИСТИНАТА! ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО!

17

Смях

преди 8 години

Аз открих обор за стадо овце, но нямам овчари. Не е важно да откриеш сграда, важното е да имаш добри доктори и безплатно или достъпно здравеопазване. Какво като отидат хората на доктор. Там е като гара разпределителна. Доктора ти се усмихва и ти казва, че не може това да стане безплатно и задължително трябва да отидеш в неговия частен кабинет за да стане чудото. Къди отиват парите за здраве? Потъват и отиват във фармацевтичните компании. Това не е хвалба господине.

16

До трола

преди 8 години

" Браво Бойко! Мачкай комуни3ите! Пак за тебе ще гласувам ""Професор" , ти ли си ? Банални станаха тези твои комунисти , явно имаш някакъв спомен от апашките си години преди 89г. !

15

Анонимен

преди 8 години

Sa koja bolniza na kaka li ili na pepi stiga penisi be

14

Анонимен

преди 8 години

До %%Ами всъщност специялно за обекта в тази статия - нищо не е построил нашия премиер. Асарел Медет - компанията за добив на мед и злато си отваря частна болница за да може да печели от Здравната каса, тъй като служителите са доста болни, имайки предвид методите на работа там и отражението върху здравето на работниците. Един вид те си затварят циклъла "опасна работна среда - болни работници - печалба от болестите им". Всичко това е спестено в статията естествено, за сметка на демагогията.

13

Анонимен

преди 8 години

30 милиарда ! И с това се хвали! ***!

12

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко! Мачкай комуни3ите! Пак за тебе ще гласувам

11

Акъл - тиква

преди 8 години

Вижте колко му е акъла , бил събрал пари от контрабанда! И това е голямо постижение за Бореца! А че нямаме грам производство той не го интересува!Явно ще разчита на заеми и това! Малееее , толкова тъпо същество не беше ни управлявало още!

10

Анонимен

преди 8 години

Ако се считат заемите за приходи може? Колко станаха заемите взети от ГЕРБ ? Живков взимаше заеми, но строеше заводи имаше работни места. Сега се вземат заеми да за си ги вземат приближени по разни проекти. Колко нови постоянни работни места са открити с тези заеми?