103

Анонимен

преди 8 години

А бе всичко е за наркотици, какви парко места, кой бунак може да повярва на тая тъпня? И цар-мутра Боко също знае това, какво ми се прави!?!?!?

102

Анонимен

преди 8 години

Батце е бесен,осветяват организацията МУ,а така хубаво си вървят хапченцата. Е няма страшно утре услужливите медии,ще забравят за случая ,и ще запеят песнята:,,битов инцидент.(Явно,ще се търси нов магистър-фармацевт за дрогерията. Този път,ще е някой по-дискретен)

101

ванга

преди 8 години

Венка, Станислава и Афродита да не се помайват, ами да слагат да варят житото.

100

Анонимен

преди 8 години

Този човек е хроничен лъжец. Не си спомням кога е казвал истината. Това е разправия за преразпределение на пазара на дрога по морето.

99

Анонимен

преди 8 години

Не им удобно на ченгетата да ги арестуват в болницата. Все пак са им приятели и познати.

98

МАХЛЕНСКА СВАДА

преди 8 години

Разбира се . Нали и него го взривяваха , гръмнха джипа на ЦВЕТИТО, самия ходеше с охрана ЧАСТНА в началото като Гл. секретар на МВР. Докато не намести навсякъде свои хора БАНДИТИ или помагачи на бандити в МВР. А оня мъъ, ааа, мучащия гл. секр. КОСТОВ няма да коментирам. Само да кажа, че само магарета си избира ОН за подчинени или президенти в КОЛОНИЯТА РБ

97

Анонимен

преди 8 години

държава доминирана от шоферите, това сме. няма по-нагли и долни и миризливи същества.

96

Анонимен

преди 8 години

Махленска свада е това каза Бойко и трябва да забравим за слуая,само ,че не е махленска свада щот Слънчев Бряг не е махала а е най посещавания руски курорт във България,руски ли казах?Чорнами делами друзя или про руски бандитизъм със рекет ,наркотрафик,джепчии и проституция.Какво очаквате да кажат Бойко и Бачварова след като им миришат крачетата???Махленска свада ,да ама не

95

Анонимен

преди 8 години

Що за държава сме щом за пререкание на паркинг се гърмим като на десента в Нормандия? Нормални ли сме, не знам? Как може това да успокоява един Премиер?

94

Анонимен

преди 8 години

махленско викаш като във Винету нали....

93

Анонимен

преди 8 години

И като е махленска свада, какво прави цялото "кралско" войнство там?

92

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ

преди 8 години

ОЧИТЕ, МУСТАКА, или БРАДАТА да отидат да паркират в двора на баш БАНДИТА в БАНКЯ. Нали става въпрос за махленска свада за паркомясто. С БРОНЕЖИЛЕТКИ, ако могат да си приготвят и БАЗУКИ, че домакинът също има арсенал в ТОАЛЕТНАТА. Това го чухме от пикаещия КОКИНОВ

91

Анонимен

преди 8 години

tozi pak ne v chas .ta nali ti osakati policiyata tya se prevarna v politicheska i partiina chistka jalak si borisov

90

Анонимен

преди 8 години

Да питам ли този кой и с какъв акъл го избра за премиер ???

89

Анонимен

преди 8 години

Спор за паркомясто с жертви. Ето така стоят нещата, когато най-презряната миризлива социална група - тази на жалките пръдливи шофери - е най-многобройната в и без това пренаселените градове. Що е шофер - все е пропадняк и е отнесъл не една и две тежки псувни на майка през живота си от другите себеподобни мършаци.

88

Адаша

преди 8 години

Махленски биячи?! Че Митьо Очите е един от най-големите престъпници в България.Но иначе, да - след този инцидент реномето на родното Черноморие е съсипано.

87

Край

преди 8 години

Стикерите дето ви ги лепят "застрахователите" за червения кръст и за ловния сокол и за пискиливите мишки са белег че сте си платили такса "спокойствие" - заскраховка каско. Свиквайте мутренските времена не са си отивали.

86

бай Петко

преди 8 години

"Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва..." Защото такава ти е социоложката . Сам си я избра !!! Берете си срама сега... и т.н. и т.н.

85

ЗА протокола

преди 8 години

Само да кажа,че Слънчака е препокрит на всеки квадратен метър с видео наблюдение и има специален отдел,който денонощно наблюдава целия периметър. Въпросът е ,как се събират 40 наблюдавани от полицията бабаита,как минават пеш 200м въоръжени и бронирани,и как това е абсолютна ,,изненада"за фуражките???

84

до 99

преди 8 години

Той се самоизбра помогнаха му Групите от Махленските биячи плюс Корупираните в МВР