44

Анонимен

преди 7 години

Слагайте им на тези статийки надпис "Платена пропаганда", така или иначе в момента, в който я започна и на второто изречение ми става ясно какво е! Нямам време за губене с евтини помии като тази! Заврете си ги знаете къде!

43

Odysseus

преди 7 години

Егати гадостта , това ли чака нашите деца

42

НЯМА РАЗЛИКА!!!!!!

преди 7 години

РУСКОТО ПРАВОСЛАВИЕ ---Е КАТО БЪЛГАРСКОТО !!!СЪЪСТАВЕНО ОТ -----ПРОДАЖНИ ПОПОВЕ , АГЕНТИ НА ДС И КГБ!!!КОМУНИСТ---И ."ПРАВООСЛАВИЕ"......две несъвместими неща!!!!ДВЕ РЕЛИГИИ-----НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ЗАЕДНО!!!!!!

41

Игор Янис

преди 7 години

Още говорете против Православието, пък ние скоро ще ви скачаме по главите с кубинки напоени със смола, за да задира по - добре. Чувста се брилянтно черепа как хрущи, а мозъка пръска ли пръска. Знаем кой седи зад тези писаници... Всъщност, кубинките са налице и в готовност.

40

Анонимен

преди 7 години

А БЕ И ЖУЛ ВЕРН Е ПИСАЛ ИЗМИСЛИЦИ, ПЪК ТЕ ВЗЕЛИ ЧЕ СТАНАЛИ РЕАЛНОСТИ

39

До 55 младеж

преди 7 години

Уругвай! Доста приятели поради тази причина се преместиха там.

38

Младеж

преди 7 години

До ЕХ, МЕЧТИ ,МЕЧТИ....Че да бягат, като има живот в западна Европа и като се пълни с имигранти и всеки ден виждаш такива хора по ли е добре? Аз предпочитам да не живея много богато, но поне да до бутам до старини, и спокоен живот. А не на запад да съм по-богат, но да седна на по бира и да мисля дали някой мюсюлманин няма да се взриви около мен.

37

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Годината е 2126. Щатите си имат за президент робот с изкуствен интелект, който по подразбиране не остарява и не боледува. Е тук там мъничко ръжда, ама нейсе. Китайците са колонизирали цялата Слънчева система. Руснаците доминират на автомобилния пазар. Вече има присъди от по хиляди години, които се излежават, тъй като животът генетично може да се удължава до безкрайност. ;)))) Петролът е свършил, има ядрен синтез и антигравитация. Свръхбързи влакове обикалят планетата с 2000 км в час.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--21;При Русия че хубаво да разберем къде СЕ.АТ гладните ли?

35

иво

преди 7 години

защо ние българите един път не сме единни?ясно е че ес е бита карта.абе турците да ни нападнат пак ще спорим на къде да бягаме.на ляво едните ще кажат а други на дясно.ето това ние проблема-балкански дефекти.

34

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха. Напротив. Лешоядите отиват там където смърди на ***! А НАТО отдавна е куха черупка!

33

ЕХ, МЕЧТИ ,МЕЧТИ....

преди 7 години

....СЪКРОВЕННИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕЧТИ...ХА,ХА,,ХААААААААААААА....КОМУНИСТИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ГО ДОКАРАТ , ДО "СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ"...НЕ МОЖАХА ДА ЗАВОЮВАТ ЕВРОПА ,...СОБСТВЕНИТЕ СИ *** РЕПУБЛИКИ , НЕ МОЖАХА ДА ЗАДЪРЖАТ----АМА СЕГА ЧАКАТ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЕС!!!ЗАПОМНЕТЕ ДРУГАРЧЕТА ----ТАМ , КЪДЕТО ИМА ПАРИ , ЖИВОТ , РАБОТА И БЛААГОДЕНСТВИЕ ...НЕМА "РАЗПАДАНЕ"...!ЩОМ , ЦЕЛ СВЕТ ИДВА У ЕВРОПА .....ЗНАЧИ Е НА ДОБРЕ!!!МИЛЕТЕ МУ ВИЕ --ЩОТО ОТ ВАС БЕГАТ...ха,ха,ха,хааааа

32

морски

преди 7 години

идскам това да стане реалност но не чак 2022 а до 1-2 години.европейския съюз е инструмент в ръцете на Еврейски финансисти и Американски генерали-ястреби.той може да доведе до войни и бедствия всяка страна-членка.разпадането му е неизбежно и твърде необходимо.

31

Путя е в мавзолей

преди 7 години

Ех бре

30

да бе да

преди 7 години

Гладна кокошка .просо сънува.....ЕС е верния път и всяка промяна на посоката е сигурна национална катастрофа без възможност за стабилност!!!

29

1962

преди 7 години

АААААААААААА, 27 велик си!Ясно, точно и отрезвяващо!Жив да си братко.

28

Damon

преди 7 години

До турчинаЛошо карма имаме да, но първо ние сме правили добро на другите и те са го забравяли многократно, така, че ще си сърбате попарата.

27

явно

преди 7 години

До Анонимен34не знаеш но за да се присъедини търция трябва 28 парламента да гласуват за . честно нямам идея кои страни и парламенти биха гласували за и защо...освен българският защото нашите *** са подкупни . но остават 27 парламента... а унгарци,поляци,словенци и австрийци много ясно се изказаха за мюслитата

26

gost

преди 7 години

Да си слуга на 71 годишен бизнесмен и да си на 35 е това е мода ползва колите му положението му а какво е се пияно странното което е че тоя 35 годишен работи се с такива ама докога ли

25

Гай Баньо Ориджинал

преди 7 години

Годината е 2026.Пред Капитолия се провежда работническа манифестация."За Путину за Родину и Маркс е от Марс -Капитала-на Сатурн!! Обама-Кулак!!"