190

OMG_Lucker

преди 8 години

Хареса ми как "по мое лично настояване бяха запазени цените на всички видове карти". Тя! Тя е направила, тя е свършила, ако не беше добричката тя, са щели да вдигнат и цените на картите и тогава тежко и горко. Един неин ментор пък строи магистрали, той ги строи, той ги плаща. Чудя се какво ли ще стане със София и съответно България ако тях двамата ги няма? Ами... спукана ни е работата направо.

189

Анонимен

преди 8 години

Край.с фандъка бях до тук ! Долу ГЕРБ !

188

Анонимен

преди 8 години

До анонимния *** по долуето така Борисов спечели навремето първите избори като лъжеше нагоре и надолу как порвинцията издържала София, като всъщност е обратното, БВП на София издържа половин България

187

опетков

преди 8 години

Неблагодарни, гадни, мръсни, нагли ***, нарекли се софиянци. Цяла България носи на ръце дебелите ви , охранени ***. За едни 60 ст оревахте света. Сигурен съм че 99% от хейтващите тук, въобще не си купувате билети и дори не ползвате градски транспорт. Покачването на цените е неизбежно, набийте си го в кратуните, без него няма подобрение на качеството на услугата. На червените носталгици, подвизаващи се тук, препоръчвам редовно пиене на хапчетата.

186

Анонимен

преди 8 години

Искахте метро, построено ви е ся платайте, искахте магистрали построиха се сега плащайте , от какво сте недоволни ся пък ? Санират са блокове пак недоволни. Пари нямате взеха се заеми. От кво се недоволни?

185

Анонимен

преди 8 години

Как пък Фндъкова не спомена, че чрез картите предплащаш услуга която ще ползваш с месеци, т.е финаснсираме общината авансово, използват гражданите като банкаНо какво да очакваш от една елемнтарна женица, водена от един доказан престъпник ББ

184

Анонимен

преди 8 години

Баси нахалните софиянци. От данъците на целия народ им субсидират с 90 милиона градския транспорт и с не знам колко си парното и те все недоволни, все плачат че им била голяма цената. Болен здрав носи. Алооо, великите столичани, докога ще ви носим на раменете си?

183

www

преди 8 години

До meИменно!

182

Без Коментар

преди 8 години

"Ние продължаваме да работим, за да може в цялата страна да се създават нови и нови възможности за подобряване на живота на хората", пише още Борисов.

181

ме

преди 8 години

Още повече, всички обновления в града и в по градския транспорт се правят с ЕВРОПЕЙСКИ пари, с минимално съфинансиране от страна на общината. За сметка на това, всички приходи от експлоатацията влизат в бюджета. Къде са тогава парите? Защо им е да увеличават билетчето? Само метрото всеки ден носи по няколко милиона лева приход, колко им струва експлоатацията на ден, милиони ли? Къде отива разликата? Правят ни на маймуни, а всичко се краде или отива при наши хора.

180

Анонимен

преди 8 години

При комунизма билетчето беше 6 стотинки. Румъния и България бяха 5 пъти по добре при комунизма. Сега хората ровят по кофите за смет и търсят храна.

179

me

преди 8 години

Глупости на търкалета, ако 80% от хората ползват карти, какъв е смисълът да се вдига двойно цената на билетчето - това би имало минимален ефект върху бюджета за сметка на недоволството в гражданите. Истината е, че голям процент от тия 80% карти са за големи държавни и частни предприятия, агенции и т.н., които ги получават на преференциални цени. Т.е. те не ги плащат на пазарната цена. От което общината губи. И съответно, останалите ***, които ползват билета от 10 билетчета плащат разликата.

178

Анонимен

преди 8 години

Дрогари престанете с червената дрога.

177

Анонимен

преди 8 години

В Румъния няма комунисти, комунистичекста партия беше забранена, забраниха комунистическата идеология и пропаганда. Убиха Чаушеску, никой не въздиша за "едно време". Няма Кутев и Кутева партия, която да плаща на червени ***. Няма червени бабички, няма червени пенсионери, няма червен тролият.Моля не сравнявайте една нормална АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА страна с една мизерна комунистическа страна.

176

Анонимен

преди 8 години

България ще се оправи, когато се върне комунизма. 27 години капитализъм стигат.

175

До 217

преди 8 години

То в Румъния всичко е по евтино,не само билетчето!Как за тях може ,а за нас не!Нали и ние и те сме в ЕС !Ама тука управниците са ненаситни!Тук се краде от народа без капка съвест!Бял ден да не видят тия нещастници от Герб и всички за последните 26 години

174

Анонимен

преди 8 години

Фандъче, взимай си абичката и торбичката и дим да те няма. Корумпирана, алчна, кукумявка, за нищо не ставаш! Народът те мрази!

173

Анонимен

преди 8 години

Госпожо Фандъкова а как моята майка ,която е с 200 лева пенсия да отдели още едно купче от пенсията си ,да си купи карта ,която ползва може би 1 ли 2 пъти в месеца да отиде до доктор си ,като са и толкова много купчетата на коите си дели пенсията и не и остават пари за насъщният. Вие управниците с вашите огромни доходи можете да купите и на родителите си и карти и билети ,но ние дето едва се спасяваме да издържаме семействата си как да купим и на родителите си така прехвалената от вас карта.

172

Анонимен

преди 8 години

Чудесна гавра с избирателите на ГЕРБ - кака цоцолана каза, че не ни изнудват да купуваме винетки на енторна цена. Имали сме право и да не караме по пътищата, което щяло да ни е безплатно (за сега). Не ни изнудват и с топлофикацията. Трябва да им плащаме до гроб, дори и да не ползваме парно и топла вода. Не ни изнудват и с градския транспорт. Билета ставал почти двоен, за да ни излезе по-евтино?!? Можело да си купим карта за 365 дни и щяло да е по-евтиноПодиграват се с нас. Гарантирано от ГЕРБ

171

до 216

преди 8 години

Китай