34

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

С тая Баба Цеца-------Наш Боко , всичките тарикатски "Окръжни" на Позитанци изкеца....ха,ха,ха

33

Анонимен

преди 8 години

"си проби път през гардовете от НСО " ??? " 87-годишната Цветанка Панева " ???приказки под шипковия храст

32

До дъртофелницата

преди 8 години

Дъртофелницо как да ти вдигне пенсията като цял живот си осигурявана на 80лв?Ти какво, 800 ли искаш да вземаш?Колкото си изкарала толкова получаваш.

31

няма друг такъв

преди 8 години

на младини Борисов е стажувал на генсека и държавен глава на НРБ Тато, научил е как се правят нещата, а в допълнение има и царски стаж; кой от останалите се е допирал до такива; трябваше доста по-рано да се усетите какво ще става; всички останали "политици" са боси, неуки, самодейци, специализирани само в далаверинг.аре, пограчете си още!

30

Анонимен

преди 8 години

По всичко личи че си хвърлил гласЪ за Батман.

29

Как е комунягата 29

преди 8 години

Повръщаш ли кръв ----ха,ха,хааааааааааа....??!!!КОФТИ Е ДА ТЕ БИЯТ ---СЪС СОБСТВЕНОТО ТИ ОРЪЖИЕ ...НАЛИ...??!НИЩО ТИ НЕМА ------ШЕ ГО ПОНЕСЕШ , КАТО БРЪМБАР -СЛАМКА!!

28

:)

преди 8 години

Жалка история е гербавия ПР. В Лондон си пролича колко го обичат българите този плондер, ама там хората не им пука за царя Мутра, а в БГ-то всеки се страхува от терора на ГЕРБ.

27

Коментарите...

преди 8 години

...по отношение на Бойко и политиката му във всички форуми са едни и същи. По-точно, тъпизми в стил финикийски хумор или конкретно неодобрение. И никой не си направи труд да предложи нещо конкретно-с кого да го сменим. По време на мандатите му току някой се опитва да го гътне или да снесе нов политпроект на изборите в стил Барека или Слави. Или да заплашва с терминал 2. Ами прав ви път, държавата и без това е пренаселена.

26

ББ

преди 8 години

Тея 16 млрд ги теглих да си осигуря компфортда плащам на скачащите срещу менда давам социални помощи и къщи на мургавелитеа не за пенсии.Объркала си рейсса бабе

25

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Единственото място,на което БСП и Атака имат мнозинство,това е тук във форумите на този сайт.Айде, следващата тема ,ще е за високия снажен БЛЯДолик човек от Кремъл.......

24

Анонимен

преди 8 години

Дали пък баба Цвета не е била със златни пръстени . И какво иска от премиера тази охранена и презадоволена пенсионерка с такава внушителна пенсия ( дай боже такава и на премиера).

23

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ЗНАЕ БОРИСОВ , КОГА ДА ВДИГА ПЕНСИИТЕ ......ХА,ХА,ХААААААААААААААААПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ----РАЗБИРА СЕ!!!ТАКА ГО ПРАВЯТ ВИНАГИ ДОБРИТЕ ДЕМОКРАТИ!!!

22

Nobi

преди 8 години

Пълен резил, това е дъното. Отивам да повръщам

21

гид от коридора

преди 8 години

На снимката премиера е изкушен какво да предприеме,дали да помогне на пенсионната реформа удушвайки бабето и спестявайки на данъкоплатеца няколко пенсии,или да удуши данъкоплатеца

20

Анонимен

преди 8 години

Ще я вдигне бабо Цеце, ще я вдигне .... ама друг път !

19

Анонимен

преди 8 години

сравнение с Тошо не може да има -тогава се строеше сега се доразграбва

18

до 17

преди 8 години

айде да не са за болници само че и там са едни схеми.... отделно не се знае лекуват ли те или морят

17

да

преди 8 години

Взели икономическата власт разни военни и партийни другари, станали милионерис народна пара и ще ти правят икономика, ще правят образование или здравеопазване- все неща, дето са социални, ате горките със социалното и общото са свикнали да се отнасят като с частно-та ще го дадат за социални дейности. Вятър! Гелдат си само з атях. А пък бедняци с ниски доходи не дават голям бюджет за социална политика, дето и без това се ограбва. Не 20 милиарда, 100 милиарда като стигнат ще разберете колко струват

16

Анонимен

преди 8 години

Ше тия дигне бабо ше ти я дигне та чак на челото ше тия залепи. Пенсията де!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Тикво, погали ли бабето по кофата за да може после да се хвали че трима премиери са я галили по главата?